18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

FC Midtjylland – Randers: Odds og optakt den 16.maj

Guldkampen er pivåben efter Brøndbys sejr over FC Midtjylland i sidste weekend! Der er tre spillerunder tilbage, og midtjydernes forspring ned til Brøndby er på et sølle point. Formår de midtjyske ulve, at hente alle 3 point imod de nykårede pokalmestre fra Randers? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til FC Midtjylland – Randers. Der er kampstart søndag d. 16. maj 2021 kl. 13:00. Se kampen på TV3+ eller på Viaplay. 

GÅ TIL


FC Midtjylland – Randers: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Jacob Kehlet
Stadion: MCH Arena, Herning
Vejret: 12°, masser af regn og frisk vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

FC Midtjylland
Randers FC
Odds are subject to change. Last updated 16. maj 2021 12:57.


Optakt til FC Midtjylland – Randers: Skader, karantæner og startopstillinger

For den neutrale Superliga-seer var det helt kanon med en Brøndby sejr i sidste weekends topbrag imod FC Midtjylland! Med tre spillerunder tilbage af sæsonen er spændingen helt intakt, og det bliver enormt interessant at følge hvad der sker i de sidste kampe. Brøndby skal på besøg hos FCK i Parken i denne weekend, så der ligger potentielt en gave og venter for de forsvarende mestre fra Herning.

Dette opgør er helt klart den nemmeste kamp af de resterende kampe for FC Midtjylland, ikke fordi at Randers bare er en prygelknabe i Superligaens mesterskabsspil, men i højere grad på grund af deres fantastiske præstation i Sydbank Pokalen. Torsdagens finale imod Sønderjyske endte i en kæmpe triumf for Randers, som vandt stensikkert med 4-0 og sikrede sig pokaltitlen, og en million-indsprøjtning i form af garanteret europæisk gruppespil til næste sæson. Der hersker nok ingen tvivl om, at Randers virkelig fik fejret den triumf, og risikoen for et lidt tømmermændsramt udehold er bestemt til stede.

FC Midtjylland er uden Paulinho, som så rødt i topbraget imod Brøndby, mens der også er tvivl om hans normale afløser på venstrebacken, Ailton. Randers er stadig uden måltyven Kamara, men de viste i torsdags, at de sagtens kan komme på måltavlen uden ham på holdet.

FC Midtjylland:

  • Paulinho (Back, Fast) – Karantæne
  • Ailton (Back, Reserve) – Tvivlsom

Randers:

  • Alhaji Kamara (Angreb, Fast) – Skadet

FC Midtjylland forventet startopstilling: Lössl; Andersson, Sviatchenko, Scholz, Cools; Onyeka, Evander, Cajuste; Dreyer, Kaba, Sisto

Randers forventet startopstilling: Carlgren; Kallesøe, Piesinger, Marxen, Kopplin; Kehinde, Berg Johnsen, Lauenborg, Greve Hammershøy-Mistrati; Egho


Odds på FC Midtjylland – Randers

Oddsene indikere at FC Midtjylland er favoritter til dette opgør.  

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are subject to change. Last updated 16. maj 2021 12:57.


Odds-forslag: Ulvefest i Herning

De forsvarende mestre er blevet gjort til meget store favoritter til søndagens opgør imod Randers FC. Superligaens midlertidige førerhold, har da også meget mere på spil end kronjyderne – der skal 3 point på kontoen for at holde Brøndby bag sig, og arbejdsbetingelserne kunne ikke være meget bedre. Randers kommer lige fra en kæmpe succeshistorie i torsdags, en historisk triumf for kronjyderne, som med deres pokaltriumf allerede er kvalificeret til europæisk gruppespil til næste sæson, og dermed ikke har alverden på spil i dette opgør.

Der er stor motivationsforskel til dette opgør, ulvene fra Herning skal for alt i verden skaffe 3 point her, for at holde Brøndby bag sig. Randers har ikke rigtig mere at spille for i Superligaen, deres sæson toppede i torsdags, og det har de formentlig fejret på behørig vis! Oddset er lavt, men det burde også være så sikkert som amen i kirken, at FC Midtjylland vinder her. De har det historisk enormt godt med søndagens modstander, der er kæmpe motivationsforskel og det skal komme til udtryk her.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bet365
1,90
FC Midtjylland -1.5(AH)
Besøg Bet365 *


FC Midtjylland – Randers: Statistik, topscorer og H2H

  • FC Midtjylland holder fast i 1. pladsen med 56 point efter 29 runder. Statistikken for de forsvarende mester siger 17-5-7 og scoren 50:28.

  • Randers indtager Superligaens 6.plads med en statistik på 10-6-13 og en målscore på 39:36.

  • Hos FC Midtjylland er det Sory Kaba, som er topscorer med 10 kasser. 

  • Kamara har efterhånden siddet på tribunen i en hel del kampe, men han fører stadig den interne topscorerliste med 9 ligakasser.

  • Begge interne opgør i grundspillet imellem FC Midtjylland og Randers endte med sejr til midtjyderne, mens deres opgør i mesterskabsspillet endte med 0-0.


Expected Goals: FC Midtjylland vs. Randers – de seneste tre kampe

FC MidtjyllandResultatxGFC MidtjyllandResultatxG
Brøndby IF – FC Midtjylland(3-1)2,66 – 2,47Randers FC – SønderjyskE(4-0)4,25 – 0,82
FC Midtjylland – FC Nordsjælland(3-0)4,25 – 0,82AGF – Randers(3-2)3,26 – 1,87
FC Nordsjælland – FC Midtjylland(3-2)3,26 – 1,87Randers FC – Brøndby IF(4-1)1,63 – 0,74
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar