18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

FC Midtjylland – FC Nordsjælland: Odds og optakt den 2. maj 2021

Foto: Bildbyrån

FC Midtjylland og FC Nordsjælland napper anden akt af deres to opgør i mesterskabsspillet, når Ulvene søndag aften lægger græs til dyst. De mødtes i mandags i Farum i en underholdende kamp, som FC Nordsjælland vandt 3-2. Der er lagt op til hævn for de forsvarende mestre i denne kamp. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til FC Midtjylland – FC Nordsjælland. Der er kampstart søndag d. 2. maj 2021 kl. 18:00. Se kampen på TV3 Sport eller på Viaplay 

GÅ TIL


FC Midtjylland – FC Nordsjælland: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Jens Maae
Stadion: MCH Arena, Herning
Vejret: 9° og let vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

FC Midtjylland
FC Nordsjaelland
Odds are subject to change. Last updated 2. maj 2021 17:57.


Optakt til FC Midtjylland – FC Nordsjælland: Skader, karantæner og startopstillinger

Det lignede cruise control. FC Midtjylland gik ind i mesterskabsspillet på andenpladsen men fik hurtigt overhalet Brøndby og sat sig på førstepladsen. Da de bankede FC København med 4-1 i Herning, lignede det en tyk, fed streg under, at holdet er en klasse eller to over de øvrige hold i Superligaen, men i mandags fik træner Flemming Pedersen og hans FC Nordsjælland-mandskab så sat en kæp i de ellers velsmurte midtjyske hjul. 

Så nu er der bare et point mellem FC Midtjylland og Brøndby på andenpladsen, og de to mødes i den kommende runde i en duel, der potentielt kan afgøre, hvor guldet havner i år. FC Midtjylland spillede sådan set ikke en ringe kamp i Farum, men det er alligevel bekymrende for dem, at de lukker tre mål ind i sådan en kamp. Det er kun sket en gang tidligere i Superligasæsonen; da FC Midtjylland 31. oktober var på besøg i … Farum. 

FC Nordsjælland sneg sig med på det alleryderste mandat i mesterskabsspillet, men de har været et forrygende frisk pust og erobret 10 point i de første fem kampe. Kan de holde den kadence i de resterende kampe, bliver de en trussel i forhold til fjerdepladsen og en mulig kamp om europæisk deltagelse. Det vil være en overraskende udvikling for FC Nordsjælland, der undervejs i sæsonen ikke rigtig har gjort anstød til at true opefter i rækken, men som sædvanlig holder de fast i facon og strategi, og som så ofte før ser det ud til at give pote på den lange bane. 

Kamal Deen Sulemana og Mads Døhr Thychosen er begge ude med karantæne til dette opgør, og det er noget hø. Sulemana har været farligste mand i front, mens Mads Døhr Thychosen har været enormt stabil i forsvarskæden, hvor FC Nordsjælland i forvejen savner både Kian Hansen og Johan Djorou. Dér kan Mads Døhr Thychosen med sine aldrende 23 år og 100 Superligakampe bidrage med god rutine blandt de unge FC Nordsjælland-drenge. 

FC Midtjylland:

 • Ailton (Back, Fast/Reserve) – Tvivlsom
 • Evander (Midtbane, Fast) – Tvivlsom

FC Nordsjælland:

 • Kian Hansen (Forsvar, Fast) – Skadet
 • Johan Djorou (Forsvar, Fast) – Skadet
 • Mads Døhr Thychosen (Back, Fast) – Karantæne
 • Mohamed Diomandé (Midtbane, Fast) – Skadet
 • Jonathan Amon (Kant, Reserve) – Skadet
 • Kamal Deen Sulemana (Angreb, Fast) – Karantæne

FC Midtjylland forventet startopstilling: Lössl; Andersson, Sviatchenko, Scholz, Paulinho; Cajuste, Onyeka; Dreyer, Sisto, Mabil; Kaba.

FC Nordsjælland forventet startopstilling: P. Jensen, Nagalo, Jenssen, Mesik; Villadsen, Kofod, Christensen, Svensson; Schjelderup, V. Jensen, Sadiq.

Odds på FC Midtjylland – FC Nordsjælland

Oddsene hælder entydigt i de forsvarende mestres retning. Bookmakerne tror på sejr til FC Midtjylland her.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are subject to change. Last updated 2. maj 2021 17:57.


Odds-forslag: Fuld galop på heden

Der er faldet 23 scoringer i de to holds seneste fire indbyrdes kampe. Det er altså 5,75 mål i snit. Der er scoret 71 mål i FC Midtjyllands 27 kampe, mens der er scoret 86 mål i FC Nordsjællands tilsvarende antal kampe. Det er henholdsvis 2,6 og 3,18 mål i snit. Og for en uge siden endte det altså 3-2 til FC Nordsjælland. Det smager af mål. 

FC Midtjylland har spillet syv Superligakampe på hjemmebane i 2021. Det er blevet til fem sejre, og i fire af kampene har de holdt modstanderne fra at score. Det taler måske ikke så meget for de mange mål, men det taler selvfølgelig mere for hjemmesejren. Men FC Nordsjælland har spillet fem kampe på udebane siden nytår. De har vundet de tre seneste og spillede de første to uafgjort. Det er altså en fin ude-statistik, og scoren siger ikke uefne 11-6.

FC Midtjylland har ikke tabt hjemme til gæsterne i otte kampe. Gæsterne har ikke tabt de seneste fem udekampe i Superligaen. Der er faldet 5,75 mål mellem de to hold i de seneste fire indbyrdes kampe. Det stritter lidt i flere retninger. Men det lugter af mål. Anbefalingen går med scoring af begge mandskaber. Også selv om Kamal Deen Sulemana ikke er med. Begge hold scorer.  

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
1,73
Begge hold scorer
Besøg Unibet *


FC Midtjylland – FC Nordsjælland: Statistik, topscorer og H2H

 • FC Midtjylland er på 1. pladsen i mesterskabsspillet med 53 point efter 27 kampe. 

 • Statistikken for de forsvarende mestre er 16-5-6 og scoren 46-25.

 • FC Nordsjælland er på 5. pladsen i mesterskabsspillet med 39 point efter 32 kampe. 

 • FC Nordsjællands statistik er 10-9-8 og målscoren 46:40. 

 • Med 10 kasser er Sory Kaba topscorer for FC Midtjylland.

 • FC Nordsjællands topscorer Kamal Deen Sulemana har nettet 9 gange i sæsonen, men han er ikke med her på grund af karantæne.

  De næste bud på listen hos FC Nordsjælland er Francis Abu og Isaac Atanga, som har scoret hver 4 gange.

 • De mødtes så sent som i mandags i Farum i en forrygende fodboldkamp, som FC Nordsjælland vandt 3-2. 

 • Godt nok vandt FCN i mandags, men de seneste otte indbyrdes møder på MCH Arena har FC Nordsjælland ikke vundet. Det er blevet til seks hjemmesejre og to uafgjorte.


Expected Goals: FC Midtjylland – FC Nordsjælland – de seneste tre kampe

FC MidtjyllandResultatxGFC NordsjællandResultatxG
FC Nordsjælland – FC Midtjylland(3-2)3,26 – 1,87FC Nordsjælland – FC Midtjylland(3-2)3,26 – 1,87
FC Midtjylland – FC København(4-1)1,63 – 0,74FC Nordsjælland – Brøndby(0-3)0,91 – 2,19
Randers FC – FC Midtjylland(0-0)0,51 – 1,37FC København – FC Nordsjælland(2-2)1,09 – 1,26
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar