18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

FC Midtjylland – Brøndby IF: Odds og optakt den 12. maj 2022

Henrik Dalsgaard og FC Midtjylland nærmer sig runde for runde Superligaens 1.plads. (Foto: Bildbyrån)

Der er tre spillerunder tilbage af Superliga-sæsonen, og FC Midtjylland haler ind på FCK. Københavnernes forspring er nede på 1 point efter de i weekenden spillede 1-1 mod Brøndby, mens FCM vandt over AaB. Der er lagt op til en vild afslutning på sæsonen! Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til FC Midtjylland – Brøndby IF. Der er kampstart torsdag d. 12. maj 2022 kl. 20:00. Se kampen på TV3+ eller Viaplay. 

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout
Få op til 1.000 kr. som freebet

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.


FC Midtjylland – Brøndby IF: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Jakob Alexander Sundberg
Stadion: MCH Arena i Herning
Vejret: 15°, let vind

Optakt til FC Midtjylland – Brøndby IF: Skader, karantæner og startopstillinger

FC Midtjylland kan med rette stille en kasse øl klar i Brøndbys omklædningsrum som tak for indsatsen i weekenden. Drengene fra den danske Vestegn gav nemlig FCM en hjælpende hånd, da de i overtiden fik reddet et enkelt point hjem i københavnerderbyet mod FCK. FCM vandt samtidig deres udekamp over AaB, og dermed er FCK’s forspring i toppen af rækken gået fra 3 til 1 point. Der er tre kampe tilbage af sæsonen, så mesterskabskampen må siges at stå på vidt gab. FCK har kun vundet én af de seneste fem ligakampe, mens FCM har vundet fire af de seneste fem. Hvis den tendens fortsætter, så bliver københavnerne lynhurtigt overhalet.

Bo Henriksen og co. kan efterhånden virkelig lugte blod i toppen af rækken. På nærmest ugentlig basis haler de ind på topholdet fra København, og med hele tre spillerunder tilbage er der nok begyndt at komme sved på panden hos Jess Thorup og co. Midtjyderne viser god form for tiden, ikke nødvendigvis spillemæssigt, men resultatmæssigt ser det godt pænt ud med fem sejre i de syv hidtidige kampe i mesterskabsspillet. Der var lidt malurt i bægeret senest mod AaB, da flere spillere måtte humpe skadede fra banen, så bredden i forsvaret ser ikke særlig bred ud til dette opgør.

Brøndby fik lappet sammen på det åbne sår som deres mesterskabsspil har været indtil videre. Efter syv nederlag i træk fik drengene fra Vestegnen endelig brudt den negative stime, da Mathias Greve i de døende minutter fik udlignet til 1-1 i hjemmekampen mod FCK. På trods af den sløje form, så har Brøndby stadig 4.pladsen inden for rækkevidde, og den kan altså ende med at give europæisk fodbold til næste sæson. AaB er kun 3 point væk, så der er stadig masser at spille for hos de forsvarende danske mestre. Slimane og Maxsø er tilbage fra karantæne denne gang, og det hjælper gevaldigt på chancerne for point.


FC Midtjylland:

 • Elias Olafsson (Mål, Fast) – Skadet
 • Paulinho (Forsvar, Fast) – Skadet
 • Nikolas Dyhr (Back, Fast/Reserve) – Skadet
 • Mads Døhr Thychosen (Forsvar, Fast) – Skadet
 • Pione Sisto (Midtbane, Fast/Reserve) – Tvivlsom


Brøndby IF:

 • Kevin Mensah (Back, Fast/Reserve) – Skadet

FC Midtjylland forventet startopstilling: Ousted; Høegh, Sviatchenko, Juninho; Dalsgaard, Onyedika, Evander, Andersson; Isaksen, Dreyer, Chilufya

Brøndby IF forventet startopstilling: Hermansen; Bruus, Rosted, Maxsø, Riveros; Slimane, Bell, Radosevic; Hedlund; Divkovic, Kvistgaarden


Odds på FC Midtjylland – Brøndby IF

Bookmakerne holder FC Midtjylland som favoritter i opgøret.


Odds-forslag: Den mulighed glipper de ikke i Herning

Brøndby fik stoppet blødningen sidst med en 1-1’er mod ærkerivalerne FCK, og er endda også kommet på måltavlen i de tre seneste kampe, men der er stadig en del vej tilbage til det niveau de viste i seneste sæson, da de vandt mesterskabet. Der mangler kvalitet, især i offensiven, hvor salget af Michael Uhre har ramt ufattelig hårdt.

Det er ikke fordi at FC Midtjylland spiller fuldkommen blændende fodbold for tiden, eller i denne sæson overhovedet, men midtjyderne har netop den individuelle styrke og kyniske som Brøndby ofte savner. FCK spiller allerede i aften mod Silkeborg, som meget vel kunne blive endnu en bananskræl på københavnernes vej, så FCM kan måske snuppe 1.pladsen med en sejr. Bo Henriksens tropper bør være pumpet op med gejst og motivation, og chancerne for sejr bliver vel ikke meget større end i en hjemmekamp mod Brøndby, som har hentet 1 point i de seneste otte kampe. De 3 point bliver i Herning!

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
1,65
FC Midtjylland vinder
Gå til marathonbet *


FC Midtjylland – Brøndby IF: Statistik, topscorer og H2H

 • FC Midtjylland indtager 2.pladsen i Superligaen med 58 point. Statistikken er på 18-4-7 og målscoren 50:28.

 • Brøndby indtager 6.pladsen i Superligaen med 41 point. Statistikken er på 11-8-10 og målscoren 33:37.

 • Evander er topscorer hos midtjyderne med 10 kasser. Godt nyt at han formentlig er tilbage i startelleveren denne gang.

 • Michael Uhre er stadig topscorer for Brøndby på trods af afgangen i vinters. Næstmest scorende spiller er Christian Cappis, som har scoret 3 gange.

 • Brøndby vandt begge opgør over FCM i grundspillet, men senest fik midtjyderne revanche med 3-1 sejr på Brøndby Stadion.


Expected Goals: FC Midtjylland vs. Brøndby IF de seneste tre kampe:

FC MidtjyllandResultatxGBrøndby IFResultatxG
AaB – Midtjylland(1-2) 0,92 – 1,94Brøndby – FCK(1-1) 1,7 – 2,11
Midtjylland – FCK(0-0) 0,87 – 0,95Randers – Brøndby(2-1) 1,26 – 0,97
Brøndby – Midtjylland(1-3) 1,47 – 2,85Brøndby – Midtjylland(1-3) 1,47 – 2,85
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles FC Midtjylland – Brøndby IF?

FC Midtjylland – Brøndby IF spilles torsdag den 12. maj 2022 klokken 18:00.

Hvor spilles FC Midtjylland – Brøndby IF?

FC Midtjylland – Brøndby IF spilles på MCH Arena

Skriv første kommentar

Skriv et svar