18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

FC Midtjylland – Brøndby: Odds og optakt den 21. november 2021

FC Midtjylland-træner Bo Henriksen har god grund til det smørrede smil, de midtjyske ulve topper nemlig Superligaen. (Foto: Bildbyrån)
FC Midtjylland-træner Bo Henriksen har god grund til det smørrede smil, de midtjyske ulve topper nemlig Superligaen. (Foto: Bildbyrån)

Der er lagt op til et ordentlig brag søndag aften i Herning, når de forsvarende danske mestre fra Brøndby gæster sidste sæsons 2’er fra FC Midtjylland. Hjemmeholdet gik til landskampspause med et 3-0 nederlag til AGF i bagagen, mens Brøndby vandt deres kamp mod OB på et sent mål af Morten Frendrup. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til FC Midtjylland – Brøndby. Der er kampstart søndag d. 21. november 2021 kl. 19:00. Se kampen på TV3+ eller på Viaplay. 

GÅ TIL

Bonus op til 500 kr. / extrabet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % extrabet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Extrabet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Extrabet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


FC Midtjylland – Brøndby: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Morten Krogh
Stadion: MCH Arena, Herning
Vejret: 7° og frisk vind

Optakt til FC Midtjylland – Brøndby: Skader, karantæner og startopstillinger

FC Midtjylland gik til landskampspause oven på et overraskende 3-0 nederlag til AGF. Den var der ikke mange, som havde set komme, for AGF har været en skygge af sig selv i denne sæson, og FC Midtjylland var inde i en god resultatmæssig stime. 3-0 snitteren var et slag over tuden på Bo Henriksen og co., men i det store hele er der god grund til at være tilfreds med sæsonen som den er forløbet indtil videre. Midtjyderne topper Superligaen med 4 point ned til FCK på 2.pladsen, og de resultatmæssige udfald har været ganske få. Det er kun blevet til tre nederlag i de første femten Superliga-runder, og der er ingen tvivl om, at FC Midtjylland ligner det bedste bud på en dansk mester. Til dette opgør må hjemmeholdet undvære Paulinho, som er i karantæne, mens der er tvivl om forsvarsstyrmand Erik Sviatchenko, som måtte forlade den danske landsholdslejr i sidste uge.

Brøndby kom sløjt ud af starthullerne i denne sæson, men lidt efter lidt er de kommet bedre efter det. Til deres forsvar skal det siges, at starten på sæsonen var en smule kaotisk med stor udskiftning i truppen, corona mm. Resultaterne er nu begyndt at gå Brøndbys vej igen, de seneste seks Superliga-kampe har kastet fem sejre og et enkelt x af sig, mens de også i Europa League er kommet på pointtavlen. Den flotte pointhøst gør, at gæsterne nu har sneget sig op på Superligaens 5.plads, hvor de også bør ende når rækken inden længe bliver delt i to. Brøndby er uden Rasmus Wikström i bagkæden, men ellers burde Niels Frederiksens tropper være fit for fight.

FC Midtjylland:

  • Daniel Høegh (Forsvar, Reserve) – Skadet
  • Paulinho (Back, Fast) – Karantæne
  • Erik Sviatchenko (Forsvar, Fast) – Skadet

Brøndby:

  • Rasmus Wikström (Forsvar, Reserve) – Skadet

FC Midtjylland forventet startopstilling: Olafsson; Dalsgaard, Sviatchenko, Juninho; Andersson, Onyedika, Evander, Dyhr ; Isaksen, Brumado, Sisto

Brøndby forventet startopstilling: Hermansen; Heggheim, Maxsø, Rosted; Mensah, Slimane, Radosevic, Frendrup, Riveros; Hedlund, Uhre


Odds på FC Midtjylland – Brøndby

FC Midtjylland er favoritter hos bookmakerne. 


Odds-forslag: BIF is BACK!

FC Midtjylland er selvfølgelig favoritter til dette opgør, de topper Superligaen i sikker stil, og har kun få gange rystet på hånden. Men det er altså en imponerende stime, Brøndby IF har sat sammen på det seneste, og de er helt fortjent igen kravlet ind i top 6. Hvis man udelukkende kigger på de seneste ti spillerunder i ligaen, så er det faktisk de to tophold, som brager sammen søndag aften. FC Midtjylland har hentet 22 point i de seneste ti kampe, mens Brøndby følger lige efter med 21.

De to mandskaber har spillet nogle højintense og meget jævnbyrdige kampe over de sidste par sæsoner. Kampbilledet plejer som oftest at være et FC Midtjylland-mandskab med initiativet og boldbesiddelsen, og et kompakt Brøndby-mandskab, som lurer på omstillinger. De her opgør plejer at stå udmærket til Brøndby, for det er i omstillingsspillet at de har deres forcer. De har godt nok tabt de to seneste opgør på MCH Arena med 1-0, men havde i begge tilfælde fortjent mere. Værterne fik en ordentlig snitter sidste gang de var i aktion, og selvom de har haft et par uger til at sunde sig nu, så er der måske muligheder for at Brøndby kan udnytte usikkerheden. Paulinho er ude, muligvis også anfører Sviatchenko, mens Brumado og Marrony blot lige er kommet tilbage fra skade. Anbefalingen bliver minimum 1 point til drengene fra Vestegnen.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
ComeOn
2,22
Uafgjort eller Brøndby
Gå til comeon *


FC Midtjylland – Brøndby: Statistik, topscorer og H2H

  • FC Midtjylland topper Superligaen med 36 point. Statistikken er på 11-1-3 og målscoren på 29:13.

  • Brøndby indtager 5.pladsen med 24 point, en statistik på 6-6-3 og en målscore på 22:19.

  • Junior Brumado er igen klar for FC Midtjylland, og det er godt nyt for han er topscorer i Herning med syv kasser.

  • Michael Uhre fører topscorerræset i Superligaen med otte mål.

  • Første Brøndby-sejr i sæsonen kom i sæsonens første indbyrdes opgør mod FC Midtjylland. Her vandt ‘drengene fra Vestegnen’ med 2-0.


Expected Goals: FC Midtjylland vs. Brøndby de seneste tre kampe:

FC MidtjyllandResultatxGBrøndby IFResultatxG
AGF – Midtjylland(3-0) 0,88 – 1,58Brøndby – OB(2-1) 1,37 – 0,95 
Røde Stjerne – Midtjylland(0-1) 0,74 – 1,87Brøndby IF – Rangers FC(1-1)0,11 – 1,24
Randers – Midtjylland(1-3) 0,61 – 0,78Viborg FF – Brøndby IF(0-1)0,56 – 0,89
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Hvornår spilles FC Midtjylland – Brøndby?

FC Midtjylland – Brøndby spilles den 21. november 2021 klokken 18.00

Hvor spilles FC Midtjylland – Brøndby?

FC Midtjylland – Brøndby spilles på MCH Arena

Skriv første kommentar

Skriv et svar