18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

FC Midtjylland – Brøndby: Odds og optakt den 5. april 2021

FC Midtjylland – Brøndby[/resource] Mandag aften får vi en rigtig lækkerbisken når FC Midtjylland og Brøndby tager hul på mesterskabsspillet i et direkte opgør om 1.pladsen! Der bliver gang i den på Heden! Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til FC Midtjylland – Brøndby. Der er kampstart mandag d. 5. april 2021 kl. 18:00. Se kampen på TV3+ eller på Viaplay.

Odds på FC Midtjylland – Brøndby

Oddsene indikerer at bookmakerne holder FC Midtjylland som klare favoritter.

FC Midtjylland – Brøndby: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Mads-Kristoffer Kristoffersen
Stadion: MCH Arena, Herning
Vejret: 7° og frisk vind

Optakt til FC Midtjylland – Brøndby: Skader, karantæner og startopstillinger

Det er lige på og hårdt i Mesterskabsspillets 1.runde! Superligaens nummer 2 fra FCM tager hjemme imod Superligaens førerhold fra Brøndby. Der venter en sindssygt spændende sidste del af sæsonen, når de seks bedste hold i Superligaen mødes på kryds og tværs weekenden efter weekenden, der er mange point at spille om, og ingen nemme kampe.

Midtjyderne har ikke leveret særlig prangende efter Superligaen vågnede op fra vinterhi. Det har været nogle ukarakteristiske indsatser fra FCM, som længe har virket helt tandløse i offensiven, og mere åbne i defensiven end vi er vant til. De skal dog have kredit for deres sidste kamp inden landskampspausen, for der fik de endelig leveret et resultat, som man kan forvente af de forsvarende mestre. De havde fine arbejdsbetingelser med en mand i overtal i store dele af kampen, men ikke desto mindre gav de Vejle en velfortjent røvfuld på 5-0. Det kan være, at det resultat har givet holdet et skub i den rigtige retning, det bliver vi formentlig klogere på i morgen. Der er stadig skadeskvaler på højre dør hos Andersson og Cools, mens Evander er i karantæne på midten.

Hvad fan’ har de kommet i vanddunkene ude på Vestegnen i denne sæson? Brøndby fortsætter bare med at levere weekend efter weekend. Det formdyk, som man hele tiden har forventet ville komme på et eller andet tidspunkt, er udeblevet, og drengene fra Vestegnen sidder overraskende på Superligaens 1.plads. Det er fra nu af, og til slut, at vi skal se om Brøndby virkelig har det der skal til for igen at løfte Superliga-trofæet. Det unge Brøndby mandskab blomstrer, og hvis de kan holde de største profiler skadesfri, så ligger de lunt i svinget til at blive mestre. De har kun tabt én gang i de seneste ni kampe, og det var det ikke særlig retfærdige nederlag til morgendagens modstander fra Herning.

FC Midtjylland:
Junior Brumado (Angreb, Reserve) – Skadet
Evander (Midtbane, Fast) – Karantæne
Dion Cools (Back, Fast) – Skadet
Joel Andersson (Back, Fast) – Skadet

Brøndby:
Peter Bjur (Back, Fast) – Skadet
Lasse Vigen Christensen (Midtbane, Reserve) – Karantæne
Blas Riveros (Back) – Skadet
Rezan Corlu (Midtbane, Reserve) – Tvivlsom
Andrija Pavlovic (Angreb, Reserve) – Tvivlsom

FC Midtjylland forventet startopstilling: Lössl; Sery Larsen, Sviatchenko, Scholz, Paulinho; Cajuste, Onyeka, Isaksen, Sisto, Mabil; Kaba

Brøndby forventet startopstilling: Schwäbe; Rosted, Maxsø, Jung; Bruus, Frendrup, Lindstrøm, Radosevic, Mensah; Uhre, Hedlund

Odds-forslag: Drengene fra Vestegnen lålålå

Vi kunne ikke be’ om en mere indbydende start på Mesterskabsspillet end et regulært topbrag! 2 point adskiller de to hold i Superligaens absolutte top, så det er ikke engang hygge-påske-bold vi bliver vidner til i morgen. Der er masser af kampe tilbage efter dette opgør, så vi er ikke ude i en skæbnekamp eller noget i den stil, men kampen vil være en fin indikator for hvad vi kan forvente os her i sidste del af sæsonen.

Hvis vi kigger på formen siden genstarten på Superligaen, så har det set bedst ud for Brøndby, som kun har sat 5 point i den periode, mens midtjyderne har sat 11 point til i samme antal kampe. Det har set rimelig sløjt ud for midtjyderne på det sidste, og 5-0 sejren imod Vejle med en mand i overtal ændrer ikke på helhedsindtrykket af de forsvarende mestre. Det er hjemmeholdet, som er gjort til rimelig store favoritter til dette opgør, men det beretter deres nuværende form dem ikke til. Det var mere held end forstand, at de slog Brøndby for lidt over en måned siden, for det var udeholdet som sad på både spil og chancer. Selvom det blev til et bittert nederlag for Brøndby, må de have stået med følelsen af, at de spillemæssigt er det bedste hold i Superligaen lige nu. Vi tror på et lignende scenarie som i seneste indbyrdes opgør, men denne gang har Michael Uhre forhåbentlig indstillet sigtekornet ordentligt, og så går den altså ikke længere for de forsvarende mestre. Vi får dog pengene tilbage ved uafgjort, for der kan blive tilfredshed i begge lejre, hvis stillingen er lige til sidst i kampen.

SpilXperten.com anbefaler: Brøndby (DNB) til odds 3,15 – SPIL HER >>*

FC Midtjylland – Brøndby: Statistik, topscorer og H2H

  • FC Midtjylland er Brøndbys nærmeste forfølger, de indtager 2.pladsen med en statistik på 13-4-5 og en målscore på 35:20.

  • Brøndby IF har sat sig solidt på Superligaens 1.plads med en statistik på 14-3-5 og en målscore på 40:24.

  • Hos FC Midtjylland råder de over en af Superligaens dyreste spillere, Sory Kaba har dog ikke helt indfriet de høje forventninger, selvom han topper topscorerlisten i Herning med 8 kasser.

  • Brøndby har til gengæld en angriber, som har overgået alle forventninger. Gode gamle Michael Uhre er brændende varm og indtager 1.pladsen på Superligaens topscorerliste med 13 træffere.

  • Brøndby har det ikke specielt fedt imod FC Midtjylland, i de seneste seks indbyrdes opgør er det ikke blevet til en eneste sejr. Det seneste opgør bød på en snæver sejr til midtjyderne, men det var nok mere held end forstand, at de endte med 3 point.

Skriv et svar