18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

FC Midtjylland – AGF: Odds og optakt den 20. august 2022

Yann Bisseck scorede et drøn af et mål mod Lyngby BK i mandags. (Foto: Bo Amstrup / Scanpix)

Endnu et 3:3-resultat for FC Midtjylland betyder, vicemestrene roder rundt på 7. pladsen i tabellen med rækkens bedste angreb og næstringeste forsvar. AGF er kommet fint fra land og er nummer tre i stillingen. De scorer ikke meget, men de lukker endnu mindre ind i den anden ende. Det er opskriften på sejre og point. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til FC Midtjylland – AGF. Der er kampstart lørdag d. 20. august 2022 kl. 16:00. Se kampen på 6’eren eller på Discovery+. 

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout

Få op til 1.000 kr. som freebet

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.


FC Midtjylland – AGF: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Jens Maae
Stadion: MCH Arena, Herning, Danmark
Vejret:  21° og let vind

Optakt til FC Midtjylland – AGF: Skader, karantæner og startopstillinger

Her venter Ulvenes 10. kamp i sæsonen. Det er ikke just væltet ind med succesoplevelser. 5:1 i Odense mod den absolutte bundprop OB er én. Den samlede sejr efter straffespark mod AEK Larnaca, der sikrede europæisk gruppespil, som viste sig at blive Europa League, var en anden. Som egentlig også indtil videre er den sidste. For det er blot blevet til en sejr i fem Superligakampe, og gjorde vi stillingen op nu (Hypotetisk! Det gør vi jo selvfølgelig ikke) ville de ikke engang komme med i mesterskabsspillet. 

De seneste to kampe har FC Midtjylland været foran 3:0, og det har vist sig som den nye ‘farligste føring’, for mod de to oprykkere AC Horsens og Lyngby BK er det hver gang endt med 3:3. Det gør ondt at smide 3:0 én gang. Men to gange? I træk? Der må være et mægtigt mentalt arbejde i gang i Herning, for der var ikke meget opmuntring at hente i de to kampe mod S. L. Benfica i CL-kvalen. Portugiserne var bare alt, alt for stærke. Så noget skal der ske. Ulvene skal finde poterne igen, og så skal de på jagt. Pointjagt. 

I Aarhus har de efter fem kampe endnu ikke prøvet at være foran og ikke vinde kampen. Tre gange er de kommet foran i kampene. Og alle tre gange er det endt med tre point. Siden premierenederlaget på Brøndby Stadion har de hapset tre sejre og en uafgjort, og mundvigene er langsomt kravlet op, op, op i takt med, at positionen i tabellen er røget samme vej. 

Sigurd Haugen i front har virkelig pyntet på AGF. Han er ganske vist blot noteret for én scoring indtil videre, men hans effekt på resten af offensiven og særligt Patrick Mortensen har været enorm. Det samme gælder for Mads Emil Madsen på midten, og vi kan bare konstatere, at musikeren Lars Lilholt åbenbart også ved et og andet om fodbold, for troubadouren med en faible for Silkeborg IF ærgrede sig gul og grøn over, at Madsen skulle til AGF og ikke hjem til Silkeborg IF. Kald det kærlighed. Kald det lige, hvad du vil. Men Mads Emil Madsen har vist sig at være lige det, der skulle til. For at de igen kan smile i Aarhus. 

FC Midtjylland:

  • Jonas Lössl (Mål, Reserve) – Skadet
  • Juninho (Forsvar, Fast) – Karantæne
  • Henrik Dalsgaard (Forsvar, Fast) – Karantæne

AGF:

  • Sebastian Hausner (Forsvar, Fast/Reserve) – Skadet
  • Oliver Lund (Back, Reserve) – Skadet

FC Midtjylland forventet startopstilling: Olafsson; Thychosen, Sviatchenko, Gartenmann; Andersson, Onyedika, Evander, Dyhr; Sisto, Kaba, Dreyer. 

AGF forventet startopstilling: Hansen; Kristensen, Tingager, Bisseck; Mølgaard, Madsen, Poulsen, Brandhof, Kahl; Mortensen, Haugen.


Odds på FC Midtjylland – AGF

Ulvene er favoritter ifølge bookmakernes odds på kampen.


Odds-forslag: Målkonger mod Fedtegrever

Der er faldet i alt 24 scoringer i FCMs første fem Superligakampe i sæsonen. Det er et snit på 4,8 mål per kamp. I de seneste tre er der scoret seks gange i hver. Det er et helt vanvittigt snit, og det varer næppe ved. Men offensiven er velsmurt og klasker kasser ind efter behag, mens det ser noget rustent ud defensivt, hvor modstanderne næsten også får lov at score, som de ønsker. 

Sådan forholder det sig ikke med AGF. Her har træner Rösler nok i første omgang haft fokus på at tætne defensiven, og det er lykkes. Der er blot lukket tre mål ind i de første fem kampe, og da AGF selv har scoret seks gange, ja, så giver det et beskedent snit på 1,8 mål per kamp. Ganske effent at hente 10 point ud af det. Men decideret topunderholdning er det jo ikke, og det er spændende, om aarhusianerne kan lukke ned for den sprælske ulve-offensiv. 

For der skal nok blive muligheder til gæsterne med topscorer Mortensen, myreflittige Haugen og måske endnu engang forsvarsklippen Bisseck på skudhold. I samtlige fem af FCMs kampe i Superligaen og i deres fire CL-kampe har begge hold været på tavlen. Det kommer de igen. Og så kombinerer vi med, at de to hold fortsætter tendensen fra de seneste indbyrdes møder i Herning med temmeligt mange mål. De seneste fem resultater er 4:0, 4:0, 0:1, 3:4 og 1:3. Mange mål. Og begge hold på tavlen.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
2,01
Begge hold scorer PLUS Over 2,5 mål
Gå til Marathonbet *


FC Midtjylland – AGF: Statistik, topscorer og H2H

  • FC Midtjylland ligger nummer 7 i Superligaen med 6 point efter 5 kampe. 

  • FC Midtjyllands tal lyder 1-3-1 med scoren 13:11.

  • AGF er aktuelt nummer 3 med 10 point for de første 5 runder. 

  • Statistikken for AGF siger 3-1-1, mens deres måldifference er 6:3.

  • Hos FC Midtjylland har både Anders Dreyer og Gustav Isaksen scoret hver 4 mål, og det er flest af alle Ulvene. 

  • I AGF er Patrick Mortensen topscorer med foreløbig 3 pletskud.


Expected Goals: FC Midtjylland – AGF – de seneste tre kampe:

FC MidtjyllandResultatxGAGFResultatxG
AC Horsens – FC Midtjylland (3-3) 4,05 – 1,33AGF – Lyngby BK (1-0) 0,67 – 0,64 
FC Midtjylland – S. L. Benfica(1-3) 0,95 – 1,16 OB – AGF (1-2) 1,47 – 1,65 
Lyngby BK – FC Midtjylland(3-3) 1.31 – 1,51AGF – Randers FC (0-0) 1,22 – 0,68 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles FC Midtjylland – AGF?

FC Midtjylland – AGF spilles lørdag den 20. august 2022 klokken 16:00.

Hvor spilles FC Midtjylland – AGF?

FC Midtjylland – AGF spilles på MCH Arena i Herning i Danmark.

Skriv første kommentar

Skriv et svar