18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

FC Midtjylland – AGF: Odds og optakt den 3. oktober 2021

Foto: Bildbyrån

Superligaens førerhold FC Midtjylland skal forsøge at forsvare førstepladsen, når AGF kommer på besøg i Herning. AGF’erne er inde i en god periode med tre Superliga-sejre i træk. Kan ulvene holde fast i førstepladsen eller spiller AGF sig tættere på det sjove selskab? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til FC Midtjylland – AGF. Der er kampstart søndag d. 3. oktober 2021 kl. 16:00. Se kampen på Canal 9 og discovery+.

GÅ TIL

Få 100 % i velkomstbonus op til 500 kroner

18+. Regler og vilkår gælder. Til nye spillere ved indbetaling på min. 100 kroner. Maks. bonusbeløb: 500 kroner. Indbetaling + bonus skal gennemspilles 5x på sport (min. odds 1.50) inden for 60 dage.


FC Midtjylland – AGF: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Sandi Putros
Stadion: MCH Arena
Vejret: 14° og gode muligheder for regn

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds er desværre ikke tilgængelige.
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 29. november 2021 09:34.

Optakt til FC Midtjylland – AGF: Skader, karantæner og startopstillinger

FC Midtjylland vs. AGF er efterhånden ved at udvikle sig til en jysk klassiker, hvis ikke den allerede er det! I sommerens transfervindue var der en masse forhandlinger frem og tilbage mellem de to klubber. Det startede med Jesper Hansen der tog turen østpå til Smilets By og på transfervinduets sidste dag, røg Mikael Anderson samme vej. Der har været rygter om, at FC Midtjylland forsøgte at hente Albert Grønbæk i samme ombæring, men det blev ved rygterne.

FC Midtjylland har været en tur i Portugal og de legendariske Estádio Municipal de Braga. Efter en rigtig fin første halvleg måtte midtjyderne kapitulere i anden halvleg mod de stærke portugisere. Det efterlader FC Midtjylland med blot ét point efter to kampe i Europa League, selvom klubben egentlig har præsteret godkendt i turneringen hidtil. I Superligaen ser det anderledes godt ud for midtjyderne. Her har Bo Henriksens tropper sat sig på førstepladsen. En placering, som de håber, de kan holde i resten af sæsonen.

AGF fik en noget besværlig start på sæsonen, men et systemskifte tilbage til det velkendte 4-3-3 og fornyet energi i truppen, ser David Nielsen ud til at have ændret tingenes tilstand hos De Hviie. Tre sejre i Superligaen og en sejr i pokalen og tilmed fire clean-sheets i træk har bragt AGF op i tabellen og pludselig er AGF igen en seriøs bejler til en plads i slutsspillet.

FC Midtjylland:

  • Evander (Midtbane, Fast) – Karantæne

AGF:

  • Niklas Backman (Forsvar, Reserve) – Tvivlsom
  • Benjamin Hvidt (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet
  • Jon Dagur Thorsteinsson (Kant, Fast) – Karantæne

FC Midtjylland forventet startopstilling: Olafsson; Dalsgaard, Sviatchenko, Juninho; Andersson, Onydika, Cajuste, Paulinho; Isaksen, Brumado, Sisto

AGF forventet startopstilling: Hansen; Lund, Hausner, Bisseck, Kahl; Olsen, Poulsen, Anderson; Bundu, Mortensen, Grønbæk


Odds på FC Midtjylland – AGF

Oddsene indikerer, at bookmakerne tror på en sejr til hjemmeholdet.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Bookmaker1X2
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 29. november 2021 09:34.

Odds-forslag: Defensiven er i højsædet

FC Midtjylland har holdt nullet i de seneste tre Superligakampe og det samme har deres modstander, AGF. Altså to hold, der har styr på den defensive organisation og som prioriterer at spille til nul. FC Midtjylland kommer fra en hård og intens kamp i Portugal, hvor de formentlig brugte en del kræfter. Derfor er det også svært at se for sig, at midtjyderne vil storme frem i deres ellers velkendte pres, som så rigtig fornuftigt ud i første halvleg mod Braga.

AGF har endelig fået tur i den efter en tung sæsonstart. Det er mest af alt kommet efter en stærk defensiv præstation. Sebastian Hausner og Yann Bisseck ser ud til at have fundet hinanden i midterforsvaret og bag dem står en rutineret keeper i Jesper Hansen, som kender dagens modstandere ind og ud. AGF farligste offensive kort i de seneste par uger, islandske Thorsteinsson sidder ude med karantæne, og det er skidt i forhold til at skulle true midtjyderne.

FC Midtjyllands seneste fire opgør i Superligaen er endt med under 2,5 mål og for aarhusianerne er det sket i de seneste tre opgør i Superligaen, og endnu en til disse stimer bør ikke være urealistisk i det jyske opgør.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
1,95
Under 2,5 mål
Gå til Unibet *


FC Midtjylland – AGF: Statistik, topscorer og H2H

  • FC Midtjylland vandt 1-0 i deres seneste Superligakamp, men tabte i torsdag til Braga i Europa League med 3-1.

  • AGF slog SønderjyskE senest med 1-0.

  • FC Midtjylland indtager Superligaens dukseplads med 24 point.

  • AGF ligger nummer otte forud for denne spillerunde i Superligaen.

  • Junior Brumado er FC Midtjyllands topscorer i sæsonen med tre mål.

  • Eric Kahl og den tidligere FC Midtjylland-spiller Mikael Anderson har begge scoret to mål for AGF.


Expected Goals: FC Midtjylland vs. AGFde seneste tre kampe:

FC MidtjyllandResultatxGAGFResultatxG
Braga – FC Midtjylland(3-1)2,67 – 1,62AGF – SønderjyskE(1-0)  2,15 – 1,10
FC Midtjylland – Randers FC(1-0)0,74 – 1,31Frem – AGF(0-3)0,39 – 3,10
Kjellerup – FC Midtjylland(0-5)0,96 – 2,35Silkeborg – AGF(0-2)0,50 – 0,63
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar