18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

FC Midtjylland – AaB: Odds og optakt den 20. februar 2022

Pione Sisto i aktion i en træningskamp mod HSV i opstarten. Foto: Bildbyrån

FC Midtjylland går ind i forårssæsonen som ligaen førerhold. Der forventes en intens guldduel mod FCK, så en hjemmekamp mod AaB bør kaste tre point af sig. Kan midtjyderne tage sejren eller kommer AaB flyvende fra start i foråret? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til FC Midtjylland – AaB. Der er kampstart søndag den 20. februar 2022 kl. 14:00. Se kampen på TV3 Sport eller på Viaplay. 

GÅ TIL

Bonus op til 500 kr. / extrabet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % extrabet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Extrabet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Extrabet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


FC Midtjylland – AaB: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Mogens Krogh
Stadion: MCH Arena
Vejret:  5° med vind, regn og slud

Optakt til FC Midtjylland – AaB: Skader, karantæner og startopstillinger

Der har været gang i svingdøren hos både FC Midtjylland og AaB i løbet af vinterpausen. Hos midtjyderne er det mest på spillerfronten, mens det hus AaB primært er uden for kridtstregerne. FC Midtjylland har sagt farvel til Jonas Lössl og hentet markante navne som Max Meyer og Vagner Love ind. Spillere med et imponerende CV, men kan de shine i den danske Superliga? AaB har sendt Cifuentes til Sverige og i stedet for ham skal Oscar Hiljemark og Rasmus Würtz forsøge at styre nordjyderne til en plads i top seks. Fra sommer kommer succestræneren fra Viborg, Lars Friis og overtager cheftrænerrollen.

FC Midtjylland tog forskud på forårssæsonen med Conference League-opgøret mod PAOK i torsdag. En professionel indsats fra FC Midtjylland, hvor de tillod PAOK ganske lidt og samtidig skabe den ene scoring, som var nødvendig for at sikre et godt udgangspunkt. På torsdag går det løs i Grækenland igen. Formår Bo Henriksen allerede fra start af, at balancere de to turneringer?

Det er svært at se, hvor AaB står efter udskiftningen på cheftrænerposten. Spillermaterialet er det næsten intakt udover at et par breddespillere som Børsting og Andreas Hansen har forladt klubben. Og hvad med de mange rygter om Rasmus Thelander til FCK? Kan han løfte sit niveau efter det missede skifte?

Spørgsmålene er mange, men Superligaen er tilbage – og vi bliver forhåbentlig klogere i løbet af forårssæsonen. Første runde byder på en jysk klassiker mellem FC Midtjylland og AaB!


FC Midtjylland:


AaB:

  • Lucas Andersen (Midtbane, Fast) – Skadet

FC Midtjylland forventet startopstilling: Olafsson; Dalsgaard, Sviatchenko, Juninho; Thychosen, Onyedika, Evander, Paulinho; Isaksen, Brumado, Sisto

AaB forventet startopstilling: Rinne; Ross, Thelander, Hagelskjær; Pallesen, Højholt, Christensen, Ahlmann; Kusk, Prip, Fossum


Odds på FC Midtjylland – AaB

Oddsene peger på, at bookmakerne forventer hjemmesejr. 


Odds-forslag: En FC Midtjylland ‘classic’

FC Midtjylland har virkelig hentet et par interessante navne ind til denne halvsæson. Som det eneste danske hold er midtjyderne også stadig repræsenteret i tre turneringer, så der bliver brug for en bred trup. FC Midtjylland har tidligere været eksperter i at tage étmåls-sejre, ligesom man så med Juventus i Italien for et par år siden. Med det tætpakket program og en vigtig udekamp i Grækenland på torsdag, så må man også forvente at FC Midtjylland forsøger at spare på kræfterne. Derfor ligner det en ‘classic’ FC Midtjylland, hvor de kommer foran og herfra forsøger at kontrollere opgøret.

FC Midtjylland har mere kvalitet over hele linjen end AaB. Det er også svært at forudse, hvor AaB står efter alle de spekulationer der har været omkring trænersituationen.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
3,65
FC Midtjylland vinder med præcis ét mål
Gå til Unibet *

FC Midtjylland – AaB: Statistik, topscorer og H2H

  • FC Midtjylland ligger i spidsen af Superligaen med 35 point.

  • AaB er placeret på Superligaens fjerdeplads med 28 point.

  • Topscorer for FC Midtjylland er Junior Brumado, der trods skader og karantæner i efteråret noterede sig for syv scoringer.

  • Louka Prip er AaBs topscorer – ligeledes med syv mål.

  • De to klubber seneste indbyrdes opgør var i pokalen i oktober 2021. Her blev det 1-1 efter 90 minutter, hvorefter FC Midtjylland vandt 3-1 i forlænget spilletid.


Expected Goals: FC Midtjylland vs. AaB de seneste tre kampe:

FC MidtjyllandResultatxGAaBResultatxG
FC Midtjylland – PAOK(1-0) 0,37 – 0,51AaB – SønderjyskE(0-0) 0,76 – 0,56 
FC Midtjylland – Vålerenga(3-1) 1,59 – 0,34AaB – FC København(1-3) 0,80 – 0,95
FC Midtjylland – Breidablik(3-3)2,49 – 0,97SønderjyskE – AaB(1-3)2,20 – 0,96
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles FC Midtjylland – AaB?

FC Midtjylland – AaB spilles søndag den 20. februar 2022 klokken 14:00.

Hvor spilles FC Midtjylland – AaB?

FC Midtjylland – AaB spilles på MCH Arena i Herning.

Skriv første kommentar

Skriv et svar