18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

FC Midtjylland – AaB: Odds og optakt den 4. september 2022

Pione Sisto og FC Midtjylland var ovenpå mod Brøndby IF i mandags. (Foto: Liselotte Sabroe / Ritzau Scanpix)

FC Midtjylland får søndag aften besøg af AaB. Begge mandskaber var en del af top 6 i seneste sæson. Begge mandskaber ligger aktuelt i den nederste halvdel af Superligaen. AaB har tabt sæsonens tre hjemmekampe. FC Midtjylland har endnu ikke vundet på hjemmebane. Lyder det som opskriften på uafgjort? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til FC Midtjylland – AaB. Der er kampstart søndag d. 4. september 2022 kl. 18:00. Se kampen på TV3 Sport eller på Viaplay. 

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout
Få op til 1.000 kr. som freebet

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.


FC Midtjylland – AaB: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Morten Krogh
Stadion: MCH Arena, Herning
Vejret: 19° og let til jævn vind

FC Midtjylland – AaB: Skader, karantæner og startopstillinger

Det her er sæsonens 12. kamp for FC Midtjylland. De har indtil videre formået at vinde to gange. Ude mod et kriseramt OB-hold, der fik klø 5:1. Og ude mod et kriseramt Brøndby-hold, der blev slået 2:0. Ulvene har solgt Onyedika og hentet Olsson og Martinez. De skal allerede på torsdag spille i Europa Leagues gruppespil mod Sturm Graz. Der bliver brug for alle kræfter i truppen. 

Sejren i Brøndby i mandags var den første i seks kampe. Det var en intens kamp. Tacklinger lige på kanten af og måske også lidt over det tilladelige. Den slags tager dommeren sig af. For os andre var det en voldsomt medrivende forestilling med fuld indsats fra begge hold. Kan FCM yde på samme niveau i dette opgør, bør de have gode chancer for endelig at hente en hjemmesejr. 

For AaB har sikret sig tre gange nul point i sæsonens udekampe. Ude mod Viborg FF, Silkeborg IF og senest Randers FC, hvor det blev 0:1. De har solgt Kasper Kusk. Og hentet Younes Bakiz i Viborg FF. Er det en styrkelse? Det er måske noget andet. Måske er den nordjyske kalkule, at de har mere brug for en skarpretter end for en feinschmecker som Kusk. Måske. 

Noget er der i hvert fald brug for. AaB er næstsidst i Superligaen og har blot fem point efter syv kampe. Det bliver svært at nå med i top 6, og træner Lars Friis kan allerede nu, hvor en tredjedel af grundspillet er overstået se ind i en sæson med nedrykningsspil og risiko for en tur i 1. division? “Så galt går det ikke”? Det har de på skift sagt i både Odense, Aarhus og Esbjerg.


FC Midtjylland:

  • Jonas Lössl (Mål, Reserve) – Skadet


AaB:

  • Daniel Granli (Forsvar, Fast/Reserve) – Skadet
  • Kasper Høgh (Angreb, Reserve) – Skadet

FC Midtjylland forventet startopstilling: Olafsson; Andersson, Sviatchenko, Juninho, Paulinho; Sørensen, Evander; Isaksen, Sisto, Dreyer; Kaba.

AaB forventet startopstilling: Sander; Ludewig, Kramer, Ross, Poulsen; Fossum, Ferreira, Andersen; Prip, Makaric, Sousa.


Odds på FC Midtjylland – AaB

Ser vi på oddsene til kampen, fornemmer vi en vis favoritrolle til FC Midtjylland.


Odds-forslag: FC Midtjylland mæsker sig i nordjysk tristesse

FC Midtjylland har slået AaB otte af de seneste 11 gange, nordjyderne har gæstet Herning. Scoren for de 11 kampe siger 19:5 til hjemmeholdet, og kun én gang er det endt med udesejr. Samtidig lignede det en genfødsel af FCM, da de i mandags slog Brøndby IF med 2:0 på Vestegnen. Der var format, styrke og beslutsomhed over Ulvene. 

Omvendt tabte AaB endnu engang en udekamp. For tredje gang på stribe i sæsonen. Blot 17-årige Theo Sander fik chancen i mål, og selv om han med en fejl i indledningen kostede kampens enlige scoring, var han egentlig også nordjydernes bedste spiller på dagen. Spændende om Lars Friis med det samme piller ham af holdkortet igen. Det vil være en temmeligt barsk velkomst til en keeper, der af mange omtales som et bud på en fremtidig landsholdskeeper. 

Uanset hvem der vogter buret for AaB, får han formentlig en travl aften i Herning. Midtjyderne har godt nok europæisk kamp i den kommende uge, men der er fire dage til at restituere, så det bør truppen kunne klare. De klarer også at vinde denne kamp, og det bliver endda i overbevisende stil. Tror anbefalingen i hvert fald. Vi går med hjemmesejr på mindst to overskydende mål. Både fordi FCM ser bedre og bedre ud. Men også fordi det gør AaB ikke.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Nordicbet
2,50
FC Midtjylland
Gå til Nordicbet *


FC Midtjylland – AaB: Statistik, topscorer og H2H

  • FC Midtjylland har spillet 7 kampe i Superligaen, og de er aktuelt nummer 7 med 9 point.

  • Tallene for FC Midtjylland lyder på 2-3-2 med scoren 15:13.

  • De nordjyske gæster fra AaB er på 11. pladsen efter blot 5 point i de første 7 runder. 

  • AaBs statistik er 1-2-4, mens deres målforskel er 5:10.

  • Hos FC Midtjylland er Anders Dreyer og Gustav Isaksen delte topscorere med hver 4 mål.

  • I AaB er 2 mål nok til at være topscorer, og det har Allan Sousa stået for.


Expected Goals: FC Midtjylland – AaB – de seneste tre kampe:

FC MidtjyllandResultatxGAaBResultatxG
Brøndby IF – FC Midtjylland (0-2) 1,12 – 1,92Randers FC – AaB (1-0) 1,54 – 1,96 
FC Midtjylland – AGF(0-2) 1,45 – 0,37AaB – Brøndby IF (2-1) 1,18 – 1,23 
AC Horsens – FC Midtjylland(3-3) 4,05 – 1,58 AaB – FC Nordsjælland (0-0) 0,62 – 0,86 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles FC Midtjylland – AaB?

FC Midtjylland – AaB spilles søndag den 4. september 2022 klokken 18:00.

Hvor spilles FC Midtjylland – AaB?

FC Midtjylland – AaB spilles på MCH Arena i Herning i Danmark.

Skriv første kommentar

Skriv et svar