18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

FC Midtjylland – AaB: Odds og optakt den 18. april 2022

Henrik Dalsgaard var den store helt i seneste spillerunde, da han i de døende sekunder scorede til 1-0 mod netop Silkeborg. (Foto: Bildbyrån)
Henrik Dalsgaard har bæret anførerbindet i de sidste par uger i fraværet af Erik Sviatchenko (Foto: Bildbyrån)

AaB har virkelig mulighed for at spille sig ind i kampen om top to, hvis de formår at slå FC Midtjylland. Omvendt kan FC Midtjylland lægge afstand til netop AaB med en sejr. Hvem kan juble efter slutfløjtet? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til FC Midtjylland – AaB. Der er kampstart mandag den 18. april 2022 kl. 18:00. Se kampen på 6’eren eller Discovery+.

GÅ TIL

Få op til 1.000 kr. som freebet

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.


FC Midtjylland – AaB: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Jørgen Daugbjerg Burchardt
Stadion: MCH Arena, Herning
Vejret: 14° og solrigt

Optakt til FC Midtjylland – AaB: Skader, karantæner og startopstillinger

FC Midtjylland fik hentet en smule ind på FCK i sidste spillerunde, men det ser stadig svært ud for midtjyderne, som skal hente seks point på københavnerne. Godt nok har de stadig en indbyrdes kamp i Herning, men det kræver flere pointtab for FCK, hvis FC Midtjylland for alvor skal begynde at drømme om guld. Selvom FC Midtjylland har guldambitioner, så skal de også begynde at kigge bagud. Her kommer nemlig AaB, som virkelig har fået tur i den under Lars Friis.

AaB hentede en sejr på Brøndby Stadion sidst, og selvom det ikke er et Brøndby-hold i bedste forfatning, så var det alligevel en fin sejr. Særligt når man kigger på kampens udvikling, som vel egentlig viser meget godt, hvilke hold AaB er blevet. Spillet var ikke specielt godt, og egentlig kreerede de heller ikke voldsomt med chancer, men kynismen krydret med godt fight og holdånd sikrede flotte tre point på en svær udebane.

De sidste ugers resultater må det også give AaB ekstra blod på tanden i forhold til at kunne blande sig helt i toppen. I efteråret var de det hold, der overpræsterede mest målt ud fra forskellige parametre, men i foråret har det set langt bedre ud, også spillemæssigt. Det helt store spørgsmål er om de kan drille FC Midtjylland og for alvor spille sig ind i kampen om en plads i top 2?


FC Midtjylland:

  • Elias Olafsson (Målmand, Fast) – Skadet


AaB:

  • Magnus Christensen (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet
  • Pedro Ferreira (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet

FC Midtjylland forventet startopstilling: Ousted; Dalsgaard, Sviatchenko, Thychosen; Andersson, Evander, Onyedika, Dyhr; Isaksen, Brumado, Dreyer

AaB forventet startopstilling: Rinne; Ross, Thelander, Granli; Pallesen, Højholt, Fossum, Ahlmann; Prip, Kusk; Makaric


Odds på FC Midtjylland – AaB

Bookmakerne ser FCM som favoritter i dette opgør.


Odds-forslag: FC Midtjylland er pisket frem

Som nævnt i optakten, så ser det fortsat svært ud for FC Midtjylland, hvis de skal hente FCK, men de skal gøre et forsøg og det kræver så mange sejre som muligt. Derfor kan FC Midtjylland ikke bruge andet end en sejr til noget, og det bør også kunne ses på midtjydernes tilgang. Senest mod Randers FC så det også fornuftigt ud offensivt og kan de holde fast i de takter, så er der lagt i kakkelovnen til en god kamp.

Godt nok kom AaB ud med et usædvanligt defensivt udgangspunkt i udebane på Brøndby Stadion senest, men de kom trods alt foran 1-0 og kunne forsvare sig til et resultat mod pinligt ringe Brøndby. Samme dårlige offensive kvalitet kan de ikke forvente at møde FC Midtjylland og derfor må man også forvente, at de kommer til at angribe den anden vej.

De to hold ser ud til at være et godt sted spillemæssigt lige nu, så selvom de sidste par indbyrdes opgør ikke har budt på nogen målfest, så kan denne tendens sagtens vende nu.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bet365
1,95
Over 2,5 mål
Gå til Bet365 *


FC Midtjylland – AaB: Statistik, topscorer og H2H

  • FC Midtjylland er nummer 2 i Superligaen med 48 point. Det er seks færre end FCK på førstepladsen.

  • AaB er nummer 3 i Superligaen med 4 point op til FC Midtjylland på andenpladsen.

  • Junior Brumado og Evander har scoret 8 kasser, hvilket gør dem til delte-FC Midtjyllands topscorere.

  • AaBs topscorer er Louka Prip med 12 scoringer, hvoraf de fem er kommet de sidste fire kampe.

  • AaB vandt det seneste indbyrdes opgør med 2-0, mens FC Midtjylland har slået AaB to gange i sæsonen i henholdsvis Superligaen og pokalturneringen.
     


Expected Goals: FC Midtjylland vs. AaB de seneste tre kampe:

FC MidtjyllandResultatxGAaBResultatxG
Randers FC – FC Midtjylland(1-3)1,45 – 1,20Brøndby – AaB(0-1) 1,44 – 0,95
FCK – FC Midtjylland(1-0) 2,05 – 0,42AaB – Randers FC(3-0) 1,33 – 1,38
FC Midtjylland – Silkeborg(3-2) 2,20 – 2,38AaB – FCK(0-1) 0,43 – 1,64
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles FC Midtjylland – AaB?

FC Midtjylland – AaB spilles mandag den 18. april 2022 kl. 18:00.

Hvor spilles FC Midtjylland – AaB?

FC Midtjylland – AaB spilles på MCH Arena i Herning

Skriv første kommentar

Skriv et svar