18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

FC København – Vejle Boldklub: Odds og optakt den 31. oktober 2021

Foto: Bildbyrån

Superligaens nummer to, FC København, tager søndag eftermiddag mod nummer sjok, Vejle Boldklub. Værterne kommer fra to nederlag, mens gæsterne med pokalsejr i midtugen nu er på to triumfer i træk efter 12 sejrsløse opgør i ligaen. Måske kan vejlenserne fortsætte den gode stime mod et hjemmehold, der stadig er uden tre af de faste centrale midtbanespillere. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til FC København – Vejle Boldklub. Der er kampstart søndag d. 31. oktober 2021 kl. 16:00. Se kampen på Canal9 eller på Discovery+. 

GÅ TIL

Bonus op til 500 kr. / extrabet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % extrabet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Extrabet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Extrabet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


FC København – Vejle Boldklub: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Aydin Uslu
Stadion: Parken, København
Vejret: 13° og let vind

Optakt til FC København – Vejle Boldklub: Skader, karantæner og startopstillinger

Der er jo altid ekstra opmærksomhed på store klubber, og derfor får FC København også ekstra opmærksomhed. Da træner Thorup mente, medierne fokuserede for lidt på rivalerne Brøndby IFs manglende form og for meget på FC Københavns, gav det bagslag. Sådan agerer et storhold ikke. Efter to nederlag i træk slap i denne uge en historie ud om skideballe til træning, selv om det viser sig, det ganske enkelt bare var en motiverende opsang, som bliver leveret til langt de fleste træninger. Opmærksomhed er irriterende, når der er modgang. 

Og det er der hos københavnerne. Zeca og Falk er skadede, og lige når rutinerede Lerager for alvor skulle løfte depechen, rammes han af karantæne. Nederlag hjemme mod PAOK i Conference League har øget presset for point i Grækenland i den kommende uge, hvor de må undvære førstemålmand Grabara, som er i karantæne. Og så tabte de til Brøndby IF i derbyet, og dermed er der nu seks point op til FC Midtjylland i toppen af Superligaen. Så dette opgør kan være en kærkommen lejlighed til at hente en sejr og vende stemningen, humøret og pilen for FC København. 

Det er dog ikke sikkert, det bliver så let. Vejle Boldklub fik med sejren over FC Nordsjælland i sidste runde endelig sæsonens første ligasejr, og i midtugen slog de sig igennem til DBU Pokalens kvartfinaler med sejr over lokalrivalerne fra AC Horsens. Og ja da, de gule er i den næstbedste række, og Vejle Boldklub måtte vente til overtiden med at udligne den tidlige føring til AC Horsens, før de i forlængelsen afgjorde sagerne med yderligere to træffere. Men det giver øget moral og et boost med sådan en udligning i sidste øjeblik, når det ender med sejr. 

Ponce scorede sidste uge mod FC Nordsjælland og Allan Sousa hamrede to kasser ind mod AC Horsens. Kommer der gang i særligt de to og i hele offensiven generelt, kan Vejle Boldklub med det organisatoriske arbejde i defensiven, træner Peter Sørensen har knoklet med, blive en helt anden historie i de kommende runder.

De har dog et vanskeligt program frem til vinterpausen, for de mangler Sønderjyske, Randers FC og FC Midtjylland. De kan selvfølgelig håbe på, de to sidstnævnte er ved at være møre efter et langt efterår med europæisk bold. Og så slutter Vejle Boldklub med pokalkvartfinale mod Kolding IF. Endnu et lokalopgør. Og en rigtig fin chance for at nå semifinalerne. Det lysner lige så stille over Nørreskoven. Et godt resultat i Parken vil for alvor sætte blus på forhåbningerne. 

FC København:

  • Carlos Zeca (Midtbane, Fast) – Skadet
  • Rasmus Falk (Midtbane, Fast) – Skadet
  • Lukas Lerager (Midtbane, Fast) – Karantæne
  • Kamil Wilczek (Angreb, Reserve) – Tvivlsom

Vejle Boldklub:

  • Jerome Opoku (Forsvar, Fast) – Karantæne
  • Arbnor Mucolli (Midtbane, Fast) – Tvivlsom

FC København forventet startopstilling: Grabara; Diks, Khocholava, Boilesen, Kristiansen; Stage, Johannesson; Højlund, Biel, Bøving; Wind.

Vejle Boldklub forventet startopstilling: Grytebust; Heron, James, Kolinger; Mølgaard, Schoop, Hansson, Ezatolahi, Engel; Sousa, Ponce.


Odds på FC København – Vejle Boldklub

Oddsene til kampen er sat, så de tydeligt viser, værterne er store favoritter.

Odds-forslag: FC København i knæ kan blive presset af Vejle Boldklub på tå

Lad os kigge på den indbyrdes statistik for dette opgør. De seneste 14 betydende møder mellem FC København og Vejle Boldklub er endt med 11 sejre til FC København og tre uafgjorte. Vi skal tilbage til april 2000 for at finde seneste sejr til Vejle Boldklub. Dengang stod der flotte 1:4 på tavlen i Parken, for det var endda en udesejr til vejlenserne. Det har de så ikke fået siden, hvor seks besøg i Parken har givet seks sejre til FC København og en score i hjemmeholdets favør på 17:4. 

Det var historien. Hvad med den aktuelle form? For 10 dage siden ville det her være en no-brainer, fordi Vejle Boldklub stadig vaklede groggy rundt uden sejr, men nu har de så vundet to kampe på en uge, og stemningen er selvfølgelig løftet. Og selv om det kan virke skræmmende at skulle til Parken, hvor de ikke har vundet i mere end 20 år, er det jo samtidig en kamp helt uden forventningspres. De kan spille frit og forsøge at bygge på de gode indsatser senest. 

Værterne har nu spillet fire kampe uden sejr. Først to uafgjorte mod Viborg FF og Sønderjyske og derefter nederlag mod PAOK i Europa og mod Brøndby IF i københavnerderbyet. Selv om Stage og Johannesson er kapable midtbanefolk, er det et hop ned af stigen i forhold til Zeca, Falk og Lerager, og i front er Højlund og Bøving talenter med stort potentiale, men det er meget at bede dem bære holdet i modgang.

Anbefalingen tør ikke byde på kampens slutresultat, men det virker absolut ikke umuligt, at Vejle Boldklub får scoret her, og så er der meget kort vej, til begge hold scorer. Som har været udfaldet i værternes seneste seks kampe på stribe og i fem af syv for gæsternes vedkommende. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
2,04
Begge hold scorer
Gå til Unibet *


FC København – Vejle Boldklub: Statistik, topscorer og H2H

  • FC København er stadig på Superligaens 2. plads trods seneste rundes derbynederlag, og de har 25 point efter 13 kampe. 

  • Tallene for FC København lyder på 7-4-2 og 27:11.

  • Vejle Boldklub er stadig ligaens bundprop men med den længe ventede første sejr nåede de op på 5 point efter 13 runder. 

  • Vejle Boldklubs statistik hedder 1-2-10, og deres måldifference er 11:32.

  • FC Københavns Pep Biel er holdets topscorer med 7 kasser.

  • 2 mål er stadig rigeligt til at være topscorer hos Vejle Boldklub. Dét antal har følgende tre spillere opnået: Lukas Engel, Dimitrios Emmanouilidis og Wahid Faghir.


Expected Goals: FC København vs. Vejle Boldklub de seneste tre kampe:

FC KøbenhavnResultatxGVejle BoldklubResultatxG
Brøndby IF – FC København (2-1) 1,76 – 0,77AC Horsens – Vejle Boldklub (1-3) 1,03 – 1,60 
FC København – PAOK(1-2) 0,82 – 1,55Vejle Boldklub – FC Nordsjælland (2-0) 1,26 – 0,64 
Sønderjyske – FC København (1-1) 0,80 – 1,61 Brøndby IF – Vejle Boldklub (3-2) 1,96 – 2,52 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv første kommentar

Skriv et svar