18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

FC København – Silkeborg IF: Odds og optakt den 11. maj 2022

Bare én gang i de seneste tre kampe har FC København kunnet juble over ét mål. (Foto: Bildbyrån)

FC København får onsdag aften besøg af Silkeborg IF. Det er Superligaens tophold mod nummer tre. 10 point skiller de to mandskaber i tabellen i københavnernes favør, men på ren form er Silkeborg IF aktuelt milevidt foran værterne. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til FC København – Silkeborg IF. Der er kampstart onsdag d. 11. maj 2022 kl. 20:00. Se kampen på 6’eren eller på Discovery+. 

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout
Spil for 1.000 kr. og få 1.000 kr.

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.


FC København – Silkeborg IF: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Jens Maae
Stadion: Parken, København
Vejret: 16° og jævn vind


Optakt til FC København – Silkeborg IF: Skader, karantæner og startopstillinger

Det er mere end tre uger siden, FC København senest vandt en kamp. De har spillet to uafgjort og tabt en af de seneste tre kampe. De holder da også kun fast i førstepladsen i tabellen med det yderste af neglene med et point til FC Midtjylland med tre runder igen. Det kan snildt ende med en afgørelse på allersidste spilledag. 

Men det kan selvfølgelig også ske, at en af guldkandidaterne snubler tidligere, og en oplagt snubletråd er vel lige præcis Silkeborg IF, der bankede københavnerne 3:1, da de mødtes på JYSK Park for en måned siden. Siden er det altså blot blevet til én sejr i fire kampe for FC København, og det var 2:0 mod på daværende tidspunkt harm- og pointløse Brøndby IF. Med udvisningen af Diks senest kan københavnerne stå med en udfordring på backpladsen, men måske kan Boilesen lokkes til at tage en tørn derude endnu engang.

Silkeborg IF åbnede mesterskabsspillet med nederlag på MCH Arena på 3:2. Og siden har de bare vundet rub og stub. Seks sejre på stribe har oprykkerne, som ligner det mest oplagte bud på bronzemedaljer lige nu. Men slutprogrammet er vanskeligt. Efter denne tur til Østerbro tager de mod FCM hjemme på kunstgræsset, og så triller bussen igen over broen til sidste rundes møde med Brøndby IF. 

Der kan ikke være meget, der virker skræmmende for Silkeborg IF lige nu. Det skal da lige være træner Kent Nielsen, når han rejser sig fra havestolen på sidelinjen og brummer utilfreds efter en aflevering, der ikke ligger, hvor han synes, den burde ligge. Dét er en anelse skræmmende. Men modstanderholdene? Ikke rigtigt! De har efter noder banket FC København, Brøndby IF og både Randers FC og AaB endda to gange i den seneste tid. Træerne vokser selvfølgelig ikke ind i himlen, men et stykke op af Himmelbjerget er de nu nok alligevel nået efterhånden.

FC København:

 • Valdemar Lund Jensen (Forsvar, Reserve) – Skadet
 • Kevin Diks (Back, Fast) – Karantæne
 • Carlos Zeca (Midtbane, Fast) – Skadet
 • Akinkunmi Amoo (Kant, Reserve) – Skadet

Silkeborg IF

 • Andre Calisir (Forsvar, Fast) – Skadet
 • Gustav Dahl (Back, Fast/Reserve) – Skadet
 • Milan Massop (Back, Reserve) – Skadet
 • Nicklas Røjkjær (Kant, Reserve) – Skadet
 • Alexander Lind (Angreb, Reserve) – Skadet

FC København forventet startopstilling: Grabara; Ankersen, Vavro, Khocholava, Boilesen; Falk, Lerager; Mukairu, Biel, Claesson; Jørgensen.

Silkeborg IF forventet startopstilling: Larsen; Carstensen, Salquist, Felix, Engel; Klynge, Brink, Gojani; Jørgensen, Helenius, Vallys.


Odds på FC København – Silkeborg IF

Ser vi på kampens odds, viser det sig, at hjemmeholdet er temmeligt klare favoritter. 


Odds-forslag: Vejer FCKs stærke defensiv tungere end Silkeborgs forrygende offensiv?

Ét mål i de seneste tre kampe. Fire mål i de seneste fem. Fire af deres seneste fem sejre har været på præcis 1:0. Det er ikke just de helt store festforestillinger, FC København får fyret af i dette forår. Det er solidt og stabilt håndværk, men decideret kunst er det altså ikke. Det havde man måske troet med deres offensive januar-vindue, men kører de guldet i garage, er de nok ligeglade med faconen – og hvem husker til august, hvordan sidste sæsons mester egentlig spillede i flertallet af deres kampe?

Til gengæld vil der nok være mange, der husker, at Silkeborg IF hele sæsonen igennem har spillet charmerende, forrygende og meget effektivt fodbold. Og det gælder nok, uanset om oprykkerne holder fast i de nuværende bronzemedaljer eller bliver overhalet i sæsonafslutningen. Silkeborg IF er aktuelt det mest scorende hold i Superligaen. Det er helt utroligt imponerende. 

Og dermed er det her jo også et møde mellem rækkens med afstand mest vandtætte forsvar, for FCK har blot lukket 18 mål ind i sæsonens 29 kampe, mens Silkeborg IF med 51 scoringer i samme antal dueller er flittigst scorende. To af sæsonens tre møder endte 0:0, mens Silkeborg IF for en måneds tid siden vandt 3:1 på JYSK Park. 

Græsset i Parken er næppe lige så jævnt som det kunstige underlag i Silkeborg, og det vil givet være en fordel for værterne. Derfor kan de formentlig lettest gøre det til en kamp på deres præmisser, så vi holder os til en målfattig forestilling. Anbefalingen tror i hvert fald på, at vi får højst to scoringer at se onsdag aften i Parken.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
2,18
Under 2,5 mål
Gå til Unibet *


FC København – Silkeborg IF: Statistik, topscorer og H2H

 • FC København fører Superligaen efter 29 runder med 59 point.

 • FC Københavns statistik er 17-8-4 og 49:18.

 • Silkeborg IF er på 3. pladsen i tabellen med 49 point for 29 kampe. 

 • Tallene for Silkeborg IF siger 13-10-6, mens deres måldifference er 51:29.

 • FC Københavns topscorer er Pep Biel, som har nettet 11 gange. 

 • Hos Silkeborg IF er Nicklas Helenius ivrigste mand på måltavlen med 17 sæsonmål.


Expected Goals: FC København – Silkeborg IF – de seneste tre kampe

FC KøbenhavnResultatxGSilkeborg IFResultatxG
Brøndby IF – FC København(1-1) 1,67 – 2,11Silkeborg IF – Randers FC(1-0) 2,34 – 0,52 
FC København – FC Midtjylland(0-0)0,95 – 0,87Silkeborg IF – AaB (4-2) 2,18 – 0,83 
FC København – Randers FC (0-1) 0,71 – 1,14 AaB – Silkeborg IF (1-2) 1,51 – 0,68 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles FC København – Silkeborg IF?

FC København – Silkeborg IF spilles onsdag den 11. maj 2022 klokken 20:00.

Hvor spilles FC København – Silkeborg IF?

FC København – Silkeborg IF spilles i Parken i København i Danmark.

Skriv et svar