18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

FC København – Randers FC: Odds og optakt den 4. marts 2022

Løverne æder, gnasker og gennemtygger Hestene fra Kronjylland.

Rasmus Falk er tilbage efter langvarig skadespause hos FC København. (Foto: Bildbyrån)

Av, av for en bundsolid begyndelse på foråret FC København har leveret. Først flexede de økonomiske muskler i transfervinduet og hentede et halvt hold ind. Og så har de vundet begge de første kampe og dermed overstået en indkøringsfase uden at smide point. Fredag aften får de besøg af Randers FC, der har tabt tre og spillet en uafgjort af deres fire forårskampe. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til FC København – Randers FC. Der er kampstart fredag d. 4. marts 2022 kl. 20:00. Se kampen på 6’eren eller på Discovery+. 

GÅ TIL

Bonus op til 500 kr. / extrabet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % extrabet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Extrabet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Extrabet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


FC København – Randers FC: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Morten Krogh
Stadion: Parken, København
Vejret: 3° og let vind

Optakt til FC København – Randers FC: Skader, karantæner og startopstillinger

Det var et imponerende januar-vindue, FC København leverede. Dennis Vavro og Nicolai Jørgensen er tidligere profiler i klubben. De kom begge hjem. Så kom Babacar, Karamoko, Mukairu og Amoo med masser af potentiale. Og det unge svenske talent, Bardghij, er sammen med den fra skade returnerede Rasmus Falk også gledet ind i centrum af truppen igen. Jøsses for en omgang. 

Det har foreløbig givet to sejre, og træner Thorups tropper er rykket forbi FC Midtjylland og har overtaget førstepladsen. Her spiller de fredag aften mod Randers FC, for på torsdag venter en magnum-opgave, når de spiller ottendedelsfinale i Conference League mod hollandske PSV Eindhoven. De husker formentlig stadig i Herning, hvordan de blev afmonteret og rundbarberet i CL-kvalen af hollænderne tilbage i august. Fy for et boldtempo. 

Randers FC er nok ved at komme sig nu efter deres møde med en overmagt i europæisk bold. Playoff-kampe i Conference League mod Leicester City blev endestationen for Randers FC, men de kan glæde sig over, at de fik scoret i begge kampe, og at selv om 2:7 lyder voldsomt, leverede de en fornuftig indsats mod et mandskab, der bare var klasser bedre på alle parametre. Den slags må man acceptere engang imellem. Og der bør være stolthed i Randers FC over sæsonens europæiske indsats som helhed.

Det kan let blive udfaldet i Parken, at gæsterne må acceptere, at de ikke helt er på niveau med modstanderen, for det har ud over de to kampe mod Leicester City været en lidt tam åbning på foråret, Randers FC har leveret. Nederlag til Viborg FF og 0:0 i Farum mod FC Nordsjælland får ingen hjerter til at hamre hurtigere, og Randers FC er da også røget ned på sjettepladsen, og selv om de har fem point ned til AGF med tre runder igen, kan det jo hurtigt se meget værre ud med for eksempel et nederlag i Parken fredag. 

FC København:

  • Valdemar Lund (Forsvar, Reserve) – Skadet
  • Marios Oikonomou (Forsvar, Reserve) – Skadet
  • Carlos Zeca (Midtbane, Fast) – Karantæne/Skadet
  • Andri Baldursson (Midtbane, Reserve) – Skadet
  • Hakan Arnar Haraldsson (Midtbane, Reserve) – Skadet
  • Luther Singh (Kant, Reserve) – Tvivlsom

Randers FC:

  • Joel Kabongo (Forsvar, Reserve) – Skadet
  • Lasse Berg Johnsen (Midtbane, Fast) – Karantæne 
  • Marvin Egho (Angreb, Fast/Reserve) – Skadet
  • Alhaji Kamara (Angreb, Fast) – Tvivlsom

FC København forventet startopstilling: Grabara; Diks, Vavro, Boilesen, Kristiansen; Stage, Lerager; Bardghji, Biel, Falk; Babacar.

Randers FC forventet startopstilling: Carlgren; Kallesøe, Graves, Piesinger, Kopplin; Tibbling, Lauenborg, Ankersen, Kehinde; Odey, Hammershøy-Mistrati.


Odds på FC København – Randers FC

FC København er bookmakernes favorit i Parken.


Odds-forslag: FC København snupper forårssejr nummer 3 mod matte Randers FC

Det er en meget bred trup, FC København har at jonglere med nu. Der bliver forhåbentlig brug for alle mand i et forår, hvor den primære opgave er at genvinde det mesterskab, de ikke har set siden 2019. To år er lang tid at vente på et mesterskab for de ambitiøse københavnere, så der er sat alle sejl til for at snuppe guldet til sommer. 

De mange nye spillere ser ud til at glide ind på holdet næsten smertefrit. Nicolai Jørgensen fik en spand ris efter første kamp, men han fik så scoret i den næste i Viborg. Mulighederne er mange både for at justere tryk og pres rundt om på banen, og også for at rotere de forskellige spillere, så alle bør være udhvilede til kamp. Kampen på torsdag blinker i horisonten, men der bliver næppe sparet spillere til den kamp, nu Løverne lige har snuppet førstepladsen igen. 

Derfor tror anbefalingen også, at det her bliver endnu en kontrolleret og sikker sejr til FC København, og kan de mønstre i nærheden af det flotte tilskuertal til premieren mod OB, hvor der var mere end 25.000 mennesker på plads, kan de også få lagt tryk fra tribunerne på Randers FC. 


FC København – Randers FC: Statistik, topscorer og H2H

  • FC København fører Superligaen med 39 point efter 19 runder. 

  • FC Københavns statistik er 11-6-2 og 38:13.

  • Randers FC er nummer 6 med 29 point efter 19 runder. 

  • Tallene for Randers FC siger 8-5-6 og en måldifference på 23:20.

  • Pep Biel er FC Københavns topscorer med 8 mål.

  • Randers FCs flittigste målmager er Alhaji Kamara, der har stået for 6 basser.


Expected Goals: FC København – Randers FC – de seneste tre kampe

FC KøbenhavnResultatxGRanders FCResultatxG
Viborg FF – FC København(0-2)0,86 – 1,19FC Nordsjælland – Randers FC(0-0) 0,72 – 2,71
FC København – OB(2-0) 1,84 – 0,91 Randers FC – Leicester City (1-3) 0,56 – 4,47 
Breidablik – FC København(3-4) 1,50 – 2,81Randers FC – Viborg FF (0-1)1,25 – 1,08
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles FC København – Randers FC?

FC København – Randers FC spilles fredag den 4. marts 2022 klokken 20:00.

Hvor spilles FC København – Randers FC?

FC København – Randers FC spilles i Parken i København i Danmark.

Skriv første kommentar

Skriv et svar