18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

FC København – FC Midtjylland: Odds og optakt den 19. maj 2021

Foto: Bildbyrån
Foto: Bildbyrån

FC København får svært ved at hente guldet. Der er fem point op med to runder igen. Men med en sejr, når FC Midtjylland kommer til Parken onsdag aften, vil FC København holde guldkampen åben til sidste runde, hvor tre hold så har chance for at snuppe mesterskabet. Men de seneste otte liga-møder er endt med seks sejre til FC Midtjylland og ingen sejre til FC København. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til FC København – FC Midtjylland. Der er kampstart onsdag d. 19. maj 2021 kl. 20:00. Se kampen på Canal9 eller på Eurosport Player. 

GÅ TILFC København – FC Midtjylland: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Jørgen Daugbjerg Burchardt
Stadion: Parken, København
Vejret: 13° og let vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

FC Copenhagen
FC Midtjylland
Odds are subject to change. Last updated 19. maj 2021 19:59.


Optakt til FC København – FC Midtjylland: Skader, karantæner og startopstillinger

Ved vinterpausen var FC København helt ude af mesterskabskampen. De var så langt bagefter, at de talte om mellemsæson og var klar til at afskrive hele molevitten. Men langsomt har de spist sig tættere på holdene foran, og de har endda tilladt sig at smide point på afgørende tidspunkter. Alligevel står de her to runder før Superligaens afslutning og kan få afgørende indflydelse på, hvem der snupper guldet i denne sæson. Og de kan endda selv ende med at stå med guldmedaljerne, men det kræver en god portion held, og at andre resultater flasker sig. Men mærkeligere ting er sket. 

Det mærkelige er også, at FC København stadig er med. For spillet har ikke været voldsomt prangende. Det har virket haltende og ofte usammenhængende. Men de har altså hentet fem sejre i de otte kampe i mesterskabsspillet og blot tabt én enkelt. De kan formentlig også glæde sig over at have slået både Brøndby IF og AGF to gange i mesterskabsspillet. De lever endnu. Om ikke andet har de mulighed for at indhente og overhale Brøndby IF i tabellen, og det er helt sikkert også noget værd. 

FC Midtjylland orienterer sig til gengæld ikke på samme måde efter bestemte modstandere. De forsvarende danske mestre har kun ét mål, og det er at vinde mesterskabet igen. Nederlaget i forrige runde i topkampen mod Brøndby IF var en streg i regningen. Dér kunne træner Brian Priske og hans flok have lukket guldkampen. Men de tabte, og så fulgte de endda op søndag med 1-1 hjemme mod pokalvinderne fra Randers FC, som kom med en fest i kroppen men altså alligevel var i stand til at hive et point med hjem øst på.

Nu er FC Midtjylland pressede af Brøndby IF, som dog gav lidt snor til mestrene, da de tabte lokalopgøret mod FC København. FC Midtjylland har aktuelt to point ned til Brøndby IF, og målscoren er fem mål bedre. Formentlig vil fire point i de sidste to kampe være nok for FC Midtjylland, som slutter hjemme på MCH Arena mod AGF. Hopla, det er stadig spændende. 

FC København:

  • Andreas Bjelland (Forsvar, Fast) – Skadet
  • Karlo Bartolec (Back, Fast) – Skadet
  • Bryan Oviedo (Back, Reserve) – Skadet

FC Midtjylland:

  • Paulinho (Back, Fast) – Karantæne

FC København forventet startopstilling:  Grytebust; Ankersen, Jørgensen, Nelsson, Boilesen; Lerager, Zeca, Stage; Wind, Wilczek, Falk.

FC Midtjylland forventet startopstilling: Lössl; Anderson, Scholz, Sviatchenko, Cools; Onyeka, Evander, Cajuste; Dreyer, Kaba, Sisto.


Odds på FC København – FC Midtjylland

Oddsene peger på en lige kamp med lille favoritværdighed til hjemmeholdet. 

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are subject to change. Last updated 19. maj 2021 19:59.


Odds-forslag: Målsnit på 3,6 + 2,66 giver mere end 2,5

FC København har ikke vundet over FC Midtjylland i de seneste otte indbyrdes kampe. Tre af dem har været i Parken, hvor det to gange er endt 0-0, mens FC Midtjylland vandt den sidste med 2-1. Og i december 2020 var der endda også duel i Parken, og i DBU Pokalen endte opgøret 1-1, hvorefter gæsterne gik videre efter straffespark. Men FC København har været helt umulige at besejre i Parken i 2021, hvor det er blevet til fem sejre og tre uafgjorte. Der er scoret i alt 29 mål i de otte kampe med et snit på 3,6 scoringer pr. kamp. I samtlige sæsonens 30 kampe for FC København er der i alt faldet 3,5 mål i snit . I syv af de otte kampe har begge hold været på tavlen. 

FC Midtjylland er ikke i nærheden af at fremvise en lignende form på udebane. I deres otte kampe siden vinterpausen har de vundet tre og spillet to uafgjort, mens det er blevet til tre nederlag. 21 scoringer i de otte kampe giver de forsvarende mestre et målsnit på 2,6 pr. kamp, mens der er i fire af de otte kampe har været scoringer fra begge hold. FC Midtjyllands 30 kampe indtil nu har indeholdt i alt 80 mål og dermed et snit på 2,66 pr. kamp.

I tre af de fem seneste indbyrdes møder er der scoret mindst tre gange, mens det kun er i to af dem at begge hold har fået bolden i nettet. Selv om man kan forestille sig, at gæsterne måske vil være tilfreds med det ene point, er det kun sejren, der tæller for værterne, så de skal frem på banen, og det vil give muligheder den anden vej for FC Midtjylland også. Anbefalingen her er mindst tre scoringer i opgøret. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bwin
1,70
Over 2,5 mål
Besøg Bwin *


FC København – FC Midtjylland: Statistik, topscorer og H2H

  • FC København er på 3. pladsen i Superligaen med 52 point for 30 runder.

  • Tallene for hjemmeholdet siger 15-7-8 og 56:49.

  • FC Midtjylland topper Superligaen med 57 point efter 30 kampe. 

  • Statistikken for midtjyderne er 17-6-7 og scoren 51:29.

  • Jonas Wind er topscorer for FC København med 14 træffere.

  • Hos FC Midtjylland er det Sory Kaba, som oftest får måltavlen i sving med 10 sæsonmål.


Expected Goals: FC København – FC Midtjylland – de seneste tre kampe

FC KøbenhavnResultatxGFC MidtjyllandResultatxG
FC København – Brøndby IF(2-1)1,62 – 0,52FC Midtjylland – Randers FC(1-1)1,66 – 0,91
FC Nordsjælland – FC København(2-2)0,99 – 3,84Brøndby IF – FC Midtjylland(3-1)2,39 – 1,33
FC København – AGF(3-2)2,41 – 0,51FC Midtjylland – FC Nordsjælland(3-0)4,25 – 0,82
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar