18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

FC København – Brøndby IF: Odds og optakt den 7. august 2022

Mohamed Daramy er tilbage for FC København. (Foto: Bildbyrån)

Der er lokalbrag i kampen om København, når FCK og Brøndby IF mødes søndag eftermiddag i Parken. Begge hold har fået en mager indledning på sæsonen med kun tre point i de første tre kampe, men Brøndby IF har trods alt hentet to sejre og en uafgjort i tre europæiske kampe sideløbende. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til FC København – Brøndby IF. Der er kampstart søndag d. 7. august 2022 kl. 16:00. Se kampen på TV3+ eller på Viaplay. 

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout

Spil for 1.000 kr. og få 1.000 kr.

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.


FC København – Brøndby IF: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Jakob Sundberg
Stadion: Parken, København
Vejret: 17° og let vind

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

FC København
Brøndby IF
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 7. august 2022 16:00.

Optakt til FC København – Brøndby IF: Skader, karantæner og startopstillinger

Nederlag til oprykkerne fra AC Horsens. Og nederlag til sidste sæsons oprykker fra Viborg FF. Det er absolut ikke godkendte resultater for FC København, som godt nok snuppede mesterskabet i sidste sæson, men det var med en hel del mere slinger i valsen end ønsket. Til denne sæson har de indtil videre ikke rigtigt forstærket sig, men det ændrede sig i denne uge. Ind er kommet den tidligere profil og nuværende Ajax Amsterdam-spiller, Mohammed Daramy. 

Daramy har ikke rigtigt været en succes i Holland, så han er nu lejet hjem til København, hvor han skal forsøge at finde formen frem igen. Det er absolut et pift til den københavnske offensiv, men om det lige bliver helt tydeligt fra dag 1, vil vise sig i dette opgør, hvor Daramy forventes at starte på kanten bag Pep Biel og ved siden af Haraldsson og Claesson. En frontkvartet med sprængfarligt potentiale. 

I Superligaen har Brøndbys forreste indtil videre skudt med løst krudt, men både mod polske Pogon og schweiziske FC Basel har kroatiske Divkovic, ligesom både Hedlund og Kvistgaarden også var på tavlen i de europæiske sejre. Får de spændt støvlerne rigtigt på til ligakampene også, ser det ganske lovende ud for de blågule. 

Det er indtil videre blevet til liganederlag mod FC Nordsjælland og Silkeborg IF, og da den enlige sejr på 1:0 mod AGF faldt i 1. runde, er det ved at være et stykke tid siden, de har sunget Superliga-sejrssang i Brøndbys omklædningsrum. Deres kamp torsdag mod FC Basel var lovende, for de kom med fuldt skrald i kampens indledning og kunne snildt have scoret et par gange i åbningen, og den endelige sejr på 1:0 var fuldt fortjent. Om det så rækker til at hente point i Parken, må vi se søndag eftermiddag. 


FC København:

 • Kamil Grabara (Mål, Fast) – Skadet
 • Akinkunmi Amoo (Kant, Reserve) – Skadet


Brøndby IF:

 • Andreas Maxsø (Forsvar, Fast) – Skadet
 • Sigurd Rosted (Forsvar, Fast) – Tvivlsom
 • Kevin Mensah (Back, Fast) – Skadet
 • Carl Björk (Angreb, Reserve) – Skadet

FC København forventet startopstilling: Johnsson; Ankersen, Vavro, Boilesen, Kristiansen; Lerager, Falk; Claesson, Haraldsson, Daramy; Biel.

OB forventet startopstilling: Hermansen; Sebulonsen, Heggheim, Tshiembe, Riveros; Bell, Radosevic; Cappis, Slimane; Hedlund, Kvistgaarden.


Odds på FC København – Brøndby IF

Oddsene peger på FC København som kampens favoritter. 

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds kan ændre sig. Senest opdateret 7. august 2022 16:00.


Odds-forslag: FC København snupper alle 3 point

Sidste sæson vandt FCK begge hjemmekampe mod de blågule rivaler med henholdsvis 2:0 og 4:2. I de seneste ni indbyrdes kampe i Parken er det blot én gang lykkes for Brøndby IF at hente sejren. De plejer at være reduceret til løvefoder, når de gæster Østerbro. 

Men som nævnt har ingen af holdene fået en imponerende åbning på sæsonen, og mens  Brøndby IF kan placeret noget af ansvaret på deres fokus på at klemme sig med i Conference Leagues gruppespil, har FCK altså endnu ikke været i europæisk kamp. De er sikre på gruppespil, og de træder først ind i CL-kvalen midt i august. Så de kan have fuldt fokus her. 

De må undvære keeper Grabara, men så ringe en afløser er Kalle Johnsson jo altså ikke. Og med tilgangen af Daramy er der blevet yderligere en brik at vifte med i offensiven. New Firm fylder altid mentalt, men hos Brøndby må der alligevel være bare et par procenter, der har blikket rettet mod Schweiz på onsdag. Anbefalingen tror på, det ender med hjemmesejr alene på grund af det mere rene fokus og på hjemmebanefordelen. 1-tal.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
1,66
FC København
Gå til Marathonbet *


FC København – Brøndby IF: Statistik, topscorer og H2H

 • FC København er lige nu nummer 8 i Superligaen med 3 point efter 3 kampe. 

 • FC Københavns statistik er 1-0-2 og 5:6.

 • Brøndby IF indtager 9. pladsen, og de har også fået 3 point i de første 3 runder. 

 • Tallene for Brøndby IF siger 1-0-2 med en målforskel på 2:5.

 • Viktor Claesson har scoret 3 gange indtil videre, og han er dermed FC Københavns topscorer.

 • Hos Brøndby IF skal der blot 1 enkelt mål til at kalde sig topscorer, og det har både Anis Slimane og Josip Radosevic gjort sig fortjent til med en basse hver.


Expected Goals: FC København – Brøndby IFde seneste tre kampe:

FC KøbenhavnResultatxGBrøndby IFResultatxG
Viborg FF – FC København(4-2) 3,39 – 2,19Brøndby IF – FC Basel (1-0) 0,76 – 0,96 
AaB – FC København(1-3) 0,48 – 1,83Silkeborg IF – Brøndby IF(2-0) 1,63 – 1,43
FC København – AC Horsens(0-1)2,15 – 0,97 Brøndby IF – Pogon Szczecin (4-0) 1,98 – 0,75
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles FC København – Brøndby IF?

FC København – Brøndby IF spilles søndag den 7. august 2022 klokken 16:00.

Hvor spilles FC København – Brøndby IF?

FC København – Brøndby IF spilles i Parken i København i Danmark.

Skriv et svar