18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
sport-icon

Anbefalet til

2.20
4/10
Oriente Petrolero
The Strongest
Tipped at 2.20
BettingGuru-avatar
27. maj.
02:30
sport-icon

Anbefalet til

2.00
1/10
Fortuna Düsseldorf
Bochum
Tipped at 2.00
Dagens BetBuilder-avatar
27. maj.
21:30
sport-icon

Anbefalet til

3.20
1/10
Union
Barracas Central
Tipped at 3.20
Dagens Spil-avatar
28. maj.
01:00
sport-icon

Anbefalet til

1.90
2/10
BettingGuru-avatar
14. jun.
22:00
sport-icon

Anbefalet til

2.37
2/10
EM 2024 – Spiller Special
Tipped at 2.37
BettingGuru-avatar
14. jun.
22:00
sport-icon

Anbefalet til

2.05
3/10
EM 2024 Gruppe B
Tipped at 2.05
BettingGuru-avatar
14. jun.
22:00

Får AGF endnu en tur i FCN-manegen?

| Sidst opdateret:


AGF blev banket med hele 7-2, da de for to uger siden gæstede FC Nordsjælland i Farum. Får De Hvii’e revanche hjemme på Ceres Park? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til AGF – FC Nordsjælland. Der er kampstart fredag d. 3. maj 2024 kl. 19:00. Se kampen på Viaplay eller TV3 Sport. 

AGFFC Nordsjælland: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Jonas Hansen
Stadion: Ceres Park, Aarhus
Vejret: 18° og let vind

AGFFC Nordsjælland preview

Det er ikke mere end to uger siden, at AGF blev splittet til atomer med et nederlag på hele 7-2 til FC Nordsjælland på Right To Dream Park, så der er i den grad revanche til gode, når de to hold denne gang krydser klinger i Aarhus.

AGF fik dog vist i sidste weekend, at øretæven i Farum nok mest af alt bare var en enestående svipser. I hvert fald leverede Uwe Röslers tropper en fin indsats i Parken mod guldbejlerne FCK, som måtte kæmpe med alt hvad remmer og tøj kunne holde for at hive en spinkel 3-2 sejr i hus.

Hjemmeholdet har ikke mere at spille for i Superligaen i denne sæson. Til gengæld venter pokalfinalen kun seks dage efter dette opgør, og det må næsten betyde en god del rotation fredag aften. Finalen i Parken er det altoverskyggende mål for sæsonen, så det handler om at have spillerne så friske som muligt til næste uge.

Odds og optakt til AGF - FC Nordsjælland i Superligaen

Der er revanche til gode for AGF, som for to uger siden tabte hele 7-2 til FC Nordsjælland i Farum. Foto: Ritzau / Alamy Stock Photo

FC Nordsjælland er fortsat ubesejrede i mesterskabsspillet, men måtte efter fire sejre på stribe, tage til takke med 1-1 hjemme mod førerholdet Brøndby senest, og er dermed fortsat 6 point fra 1.pladsen.

Nordsjællænderne spillede ikke deres bedste kamp, men i anden halvleg fik de alligevel vist prøver på deres høje topniveau, da de til slut fik sat et gevaldigt pres ind, og kampen skulle nok ikke have varet mange minutter mere inden de unge teknikere havde kombineret sig frem til et sejrsmål.

FCN ser skarpe ud, men der er ikke råd til mange fejltrin, hvis de skal nå frem at snuse til guldet.

Forventede startopstillinger AGF – FC Nordsjælland

AGF: Skader og karantæner

FC Nordsjælland: Skader og karantæner

Odds-forslag: Ikke 7-2, men mindre kan også gøre det

Så er det tid igen. AGF og FC Nordsjælland mødes fredag for hele fjerde gang på lidt over en måned. De hvii’e hev sejre i land både ude og hjemme i pokalen, på trods af, at FCN i begge tilfælde vel var det bedre hold… For to uger siden fik nordsjællænderne så deres hævn med en sejr på hele 7-2 i Superligaen, og hvad kan vi så forvente denne gang?

FC Nordsjælland kommer næppe lige så nemt til sejren som senest. Dels spilles der denne gang i Aarhus, mens AGF selvfølgelig vil være uhyre opmærksomme på ikke at ryge ind i endnu et kæmpe nederlag få dage før pokalfinalen.

Med det sagt, skal der alligevel være gode muligheder for, at det ender med sejr til FCN. AGF døjer med et hav af skader og småskavanker, og der er næppe nogle af de tvivlsomme spillere, som bliver kastet i aktion så kort før finalen.

Især AGF’s defensiv er amputeret, og det har sørget for tre målfester i streg med 2-2, 7-2 og 3-2. Anbefalingen lyder på minimum tre scoringer i opgøret mod FC Nordsjællands formstærke teknikere.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bet365
1,93
Over 2.5 mål
Gå til bet365 *

AGF – FC Nordsjælland live stream

Du kan se Superliga opgøret mellem AGF – FC Nordsjælland på live streaming-tjenesten Viaplay.

Ligatabel

Indbyrdes kampe

Topscorer

Hvornår spilles AGFFC Nordsjælland?

AGF – FC Nordsjælland spilles fredag d. 3. maj 2024 kl. 19:00.

Hvor spilles AGFFC Nordsjælland?

AGF – FC Nordsjælland spilles på Ceres Park, Aarhus.

Forventede startopstillinger AGF – FC Nordsjælland

AGF: Skader og karantæner

FC Nordsjælland: Skader og karantæner

Ligatabel

Topscorer

Skriv første kommentar

Skriv et svar