18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Esbjerg – Hobro: Odds og optakt den 10. september 2021

Foto: Bildbyrån

De to tidligere Superligaklubber Esbjerg og Hobro er stadig uden sejr i indeværende sæson. Kan en af klubberne notere sig for sæsonens første sejr, når kampen fløjtes af eller ender det med en pointdeling? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Esbjerg – Hobro. Der er kampstart fredag d. 10. september 2021 kl. 19:00.

GÅ TIL


Esbjerg – Hobro: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Patrick Remon Gammelholm
Stadion: Blue Water Arena, Esbjerg
Vejret: 17° og svag vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds er desværre ikke tilgængelige.
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 25. november 2021 17:18.

Optakt til Esbjerg – Hobro: Skader, karantæner og startopstillinger

Esbjerg og Hobro er, sammen med Vendsyssel, de eneste hold, der endnu ikke har vundet i dette års NordicBet Liga. Begge klubber har været i Superligaen indenfor de sidste 3-4 år, men frister nu en tilstedeværelse i bunden af den næstbedste række. For Esbjergs vedkommende må den dårlige sæsonstart tilskrives alt det palaver, der udspillede sig i forbindelse med den tidligere træner Peter Hyballa. Det endte med at være en turbulent opstart, hvor fokus var på alt andet end fodbold. Ovenikøbet er der blevet skiftet markant ud i spillertruppen, så det er ikke så underligt, at vestjyderne har haft det svært. Spillermaterialet er dog til mere end den aktuelle sidsteplads, og det bør være et spørgsmål om tid, før Esbjerg kravler op i tabellen. Det virker til, at den nye træner Roland Vrabec og assistenten Rafael van der Vaart har fået styr på tropperne, og den første sejr bør være indenfor rækkevide. Spørgsmålet er om de kommer fredag aften mod Hobro?

Hobro står noteret for et point mere end Esbjerg, fire i alt. Klublegenden Martin Thomsen overtog trænersædet i sommer, men han har ikke formået at få sin hjerteklub til at præstere. Der er for langt mellem de gode præstationer og det virker til, at de offensive profiler spiller for sig selv fremfor at spille som et hold. Spørgsmålet er om den aktuelle tiendeplads egentlig er passende ud fra Hobros nuværende niveau? Det er svært at se, at den tidligere Superligaklub skal sætte en stime sammen, som gør at de kan sikre sig en plads i top seks.

Et opgør mellem to mandskaber, som må have højere ambitioner end de nuværende 12. og 10. plads, og samtidig også to klubber, som virker tørster efter sæsonens første sejr. Der kan godt ende med at blive tryk på, på Blue Water Arena.

Esbjerg:

  • Con Ouzounidis (Forsvar, Fast) – Karantæne

Hobro:

  • Mads Hvilsom (Angreb, Fast) – Skadet

Esbjerg forventet startopstilling: Højbjerg; Brinch, Pache, Tranberg, Korac, Conboy; Strunck, Halilovic, Parunashvili, Larsen; Sørensen

Hobro forventet startopstilling: Kappenberger; Haarup, Jakobsen, Hjorth, Tjørnelund; Pedersen, Avanzini, Nygaard; Deedson, Amankwaa, Klitten


Odds på Esbjerg – Hobro

Bookmakerne ser Esbjerg som favoritter.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.


Odds-forslag: Vigtige point på spil kan betyde få mål

Med to hold, som begge jagter sæsonens første sejr, kan kampen hurtigt udvikle sig til et stakspil, hvor frygten for at fejle vil være så stor, at ingen af holdene tør at give den fuld gas. Frygten for at komme bagud og kigge ind i endnu et nederlag, bør gøre at begge hold vælger en forsigtig og tilbageholden tilgang til kampen.

Derudover er det værd at nævne, at begge klubber har haft store problemer med at score i sæsonens indledning. Esbjerg har kun formået et score fire gange i syv kampe, mens Hobro står noteret for syv mål i syv kampe. Begge hold har indkasseret 13 mål og defensiven bør derfor være et fokuspunkt.

Begge hold er gået over 2,5 mål i tre kampe og under 2,5 mål i fire kampe i sæsonen indtil videre.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
2,08
Under 2,5 mål
Gå til Unibet *


Esbjerg – Hobro: Statistik, topscorer og H2H

  • Esbjerg ligger sidst i 1. division med tre point for syv kampe.

  • Hobro ligger nummer 10 med fire point for syv kampe.

  • Elias Sørensen er Esbjergs topscorer med to mål.

  • Oliver Klitten har scoret flest mål for Hobro i sæsonen med to styks.

  • Sidste sæsonens to indbyrdes møder bød på to sejre til Esbjerg. 1-0 på hjemmebane og 1-2 på udebane.

Info
NavnEsbjerg fBEFB
Land
Danmark
DAN
Websitewww.efb.dk
Form


Expected Goals: Esbjerg vs. Hobro – de seneste tre kampe

EsbjergResultatxGHobroResultatxG
Nykøbing FC – Esbjerg(1-1)1,50 – 0,19Hvidovre – Hobro(2-2)3,70 – 2,55
Esbjerg – Hvidovre(1-2)2,08 – 2,00Hobro – Nykøbing FC(1-2)0,92 – 0,38
Fredericia – Esbjerg(1-0)1,56 – 0,86Jammerbugt – Hobr0(1-1)1,22 – 1,30
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar