18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

ConteNestor: Kort specials til sidste runde i Superligaen d. 3. juni 2023

Navnkundige ConteNestor, som du måske kender fra Twitter (@ConteKort), debuterer på SpilXperten med en omgang kort specials til sidste runde i Superligaen.

Matej Delac ligner et frækt bud på en spiller til at få kort i sidste rudne af Superligaen. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Matej Delac ligner et frækt bud på en spiller til at få kort i sidste runde af Superligaen. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

FC Midtjylland – OB

Jeppe Tverskov får kort i kampen til odds 4,00 ved bet25*

Den sidste runde i Superligaen, og med absolut mest spænding i Nedrykningsspillet, hvor der er noget at spille for i samtlige kampe. OB kan nå at fedte sig med i Europa med en sejr over FC Midtjylland, og selvom FC Midtjylland er klare favoritter, så bør og skal OB naturligvis jagte chancen.

Vi har imidlertid fidus til, at Jeppe Tverskov lige nupper et kort i sin afskedskamp for OB. Tverskov er sammen med Yankuba Minteh den OB’er med flest kort i sæsonen med seks kort, og Tverskov fik kort i begge grundspilskampene imod FC Midtjylland.

Det er Mads Kristoffer Kristoffersen, der er dommer og han er en af de mere kortglade Superliga-dommere, alt langt sammen, så er 4.00 hos bet25, er ganske pænt odds.

Spil på Jeppe Tverskov-kort til odds 4,00*

AaB – Silkeborg

Allan Sousa får kort i kampen til odds 2,40 ved bet365*
Kasper Jørgensen får kort i kampen til odds 6,00 ved bet365*

Det forbyder også lidt at anbefale et kort til under odds 3.00, men Allan Sousas spændingsniveau i den her skæbnekamp bør være alt for højt. Sousa har også en forhistorik med altid lige hente lidt kort i slutningen af (halv-)sæsonen som en slags selvbevilliget ferie. Det er måske næppe så aktuelt her, da han næppe tager med ned i 1. Division, hvis det er. Sousa har også fået kort imod Silkeborg i de sidste tre møder og topscorer med otte kort for sæsonen. Det eneste der taler imod Sousa er, at han er skadet og iflg. Nordjyske stadigvæk træner alene, men mon ikke AaB vil gøre alt, og her menes ALT for at få Sousa klar. AaB har slet ikke vundet siden Sousa blev skadet for nogle uger siden, så han er deres talisman. Tricket her, at Sousa formentlig er med på bænken og kan blive skiftet ind i løbet af 2. halvleg, hvis de skal jagte et vitalt resultat. Tag ham derfor live. Han bør ligge på 5.00+ til den tid. Vælger man Sousa pre-match, så husk at tjek holdopstillinger eller sæt hak i VOID, hvis han ikke starter inde.

Hvis man ikke er til Sousa, så er der altid Kasper Jørgensen, der netop kommer tilbage fra karantæne, og han giver flotte 6.00 hos bet365.

Det er Sandi Putros der dømmer, så vi forventer mere end fire kort i en kamp, hvor AaB er nødt til at give alt.

Spil på Allan Sousa-kort til odds 2,40*
Spil på Kasper Jørgensen-kort til odds 6,00*

Horsens – Lyngby

Mads Kikkenborg får kort i kampen til odds 11,00 ved bet365*
Matej Delac får kort i kampen til odds 9,00 ved bet365*

Her er endnu en gyser, hvor vinderen med en vis sandsynlighed bliver oppe, hvis AaB ikke slår Silkeborg, hvilket, baseret på mandagens kamp i Lyngby, langt fra er sikkert. Det mest sikre bet er, at Horsens-legenden Janus Drachmann går ind og fighter alle med- og modspillere ned, men odds på 2.50 er ikke super tilfredsstillende. Så vil vi hellere komme med et lidt spekulativt odds om, at Lyngby er foran i kampen, og derfor vil trække tiden enormt til sidst.

Målmand Mads Kikkenborg har tidligere fået et kort for at trække tiden i Lyngbys sejr imod Brøndby. 11.00 er fint pre-match for den slags spekulation. Hvis man ikke helt har fidus til Lyngby, så kan man også lave samme spekulation med Horsens Matej Delac og eventuelt splitte sin indsats 50/50.

Hvis man alligevel tror på et Lyngby-resultat med tidsudtrækning, så tilbyder bet365 jo kombinationsspil, så et kort til Kikkenborg og uafgjort/sejr giver hhv. 40.70 og 25.85. Så man kan selv geare efter sin spekulation- og konspirationslyst.

Kampens dommer er Morten Krogh og han har set over de sidste par sæsoner et af Superligaens højeste snit, så vi forventer all action og mere end 4.5 kort, hvis man er til den slags.

Spil på Mads Kikkenborg-kort til odds 11,00*
Spil på Matej Delac-kort til odds 9,00*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

1 Kommentar

Skriv et svar

  1. Skomageren

    Rigtig spændende artikel.

    Jeg blev inspireret af dit forslag til Horsens-Lyngby og har delt mit indskud mellem de to målmænd 🙂

    Held og lykke