18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Brøndby – Lyngby: Odds og optakt den 2. oktober 2022

Niels Frederiksen må være godt træt af at kigge på Superliga-tabellen, hvor Brøndby kun lige akkurat er over nedrykningsstregen. (Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix)
Niels Frederiksen må være godt træt af at kigge på Superliga-tabellen, hvor Brøndby kun lige akkurat er over nedrykningsstregen. (Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix)


Det dufter lidt af bundopgør på den københavnske vestegn søndag eftermiddag, når Superligaens nummer 10, Brøndby, tager imod rækkens bundprop fra Lyngby. Lykkedes det Niels Frederiksen og co. at stikke afsted med 3 point eller er der drillerier i gæsterne? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Brøndby – Lyngby. Der er kampstart søndag d. 2. oktober 2022 kl. 16:00. Se kampen på 6’eren.

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout
Få op til 1.000 kr. som freebet

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.


Brøndby – Lyngby: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Jakob Kehlet
Stadion: Brøndby Stadion
Vejret: 14° og let vind

Optakt til Brøndby – Lyngby: Skader, karantæner og startopstillinger

Som de fleste nok har lagt mærke til, så ser Superliga-tabellen liiidt usædvanlig ud i skrivende stund. FCK, FCM og Brøndby ligger nemlig alle og roder rundt i den nederste del af rækken efter 10 spillerunder, mens Randers, FCN og Viborg udgør top-3. Brøndby finder vi helt nede på rækkens 10.plads, og det stemmer selvfølgelig ikke overens med selvforståelsen på den københavnske vestegn. Søndag bør der dog være muligheder for at stige i graderne, når Niels Frederiksens mandskab tager imod Superligaens absolutte bundhold fra Lyngby, som endnu ikke har vundet i denne sæson.

Hvis vi tager et kig på ‘table of justice’ længere nede i optakten, så fremgår det lidt overraskende, at det ikke engang er rent uheld, at Brøndby ligger hvor de gør. Ifølge statistikkerne så har de ikke fortjent mere end den nuværende 10.plads, og det er selvfølgelig ikke godt nok. Det er dog svært at forestille sig, at den ringe pointhøst skal fortsætte lang tid endnu. Brøndby har jo et mandskab, som bør og skal være med længere fremme i tabellen, og ‘nyindkøbene’ Wass, Vallys og Ohi Omijuanfo kommer helt sikkert til at bidrage med masser af mål og assist i det lange løb.

Lyngby er til gengæld et af de mandskaber, som rent faktisk har fortjent flere point end tilfældet er, og det kommer ikke som den store overraskelse. Nordsjællænderne har nemlig spillet en god og frisk omgang fodbold i mange af sæsonens ti kampe, men sejrene udebliver altså. Der mangler skarphed og kynisme i begge felter, og hvis ikke snart der bliver rettet op på det, så kan der pludselig blive lang vej til overlevelse for de kongeblå.


Brøndby – skader:

  • Kevin Mensah (Back, Fast/Reserve) – Skadet
  • Carl Björk (Angreb, Reserve) – Skade

Brøndby – karantæner + karantænefare:

  • Brøndby har ingen spillere i karantæne.
  • Mathias Kvistgaarden får karantæne ved næste advarsel. Daniel Wass får karantæne ved 4 strafpoint.


Lyngby – skader:

  • Andreas Bjelland (Forsvar, Fast) – Skadet

Lyngby – karantæner + karantænefare:

  • Lyngby har ingen spillere i karantæne.
  • Marcel Rømer får karantæne ved 6 strafpoint.

Brøndby forventet startopstilling: Hermansen; Gammelby, Maxsø, Tshiembe, Cappis; Wass, Radosevic, Greve; Hedlund, Omoijuanfo, Vallys.

Lyngby forventet startopstilling: Kikkenborg; Rømer, Riis, Hamalainen; Jørgensen, Westergaard, Chukwuani, Sørensen; Kaastrup, Kristensen, Sigurdsson



Odds på Brøndby – Lyngby

Oddssætningen afslører, at bookmakerne har størst fidus til Brøndby.


Odds-forslag: Ingen undskyldninger for Brøndby

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bet365
1,72
Brøndby vinder
Gå til bet365 *

Den står på bundopgør søndag eftermiddag i Brøndby, når ‘Drengene fra Vestegnen’ byder de kongeblå oprykkere op til dans. Der er ekstremt vigtige point på spil for begge mandskaber, Brøndby skal forsøge at holde bare lidt snor i topholdene, mens Lyngby skal forsøge at holde bare lidt snor i overlevelseschancerne.

Brøndby har ikke præsteret på et særlig højt niveau i sæsonens ti første kampe, og det er da heller ikke blevet til sejr i de to seneste kampe. Alligevel fornemmer jeg en vis form for fremgang hos Niels Frederiksen og co., som har flere og bedre strenge at spille på end i starten af sæsonen.

Lyngby har spillet fine kampe undervejs, men er stadig uden sejr i sæsonen. Tre X’er og hele syv nederlag vidner om et mandskab, som mangler noget kvalitet. Der er ingen undskyldning for Brøndby her. Hjemmebane på Brøndby Stadion giver som regel et rygstød, og med hvile i benene bør der være energi og kvalitet nok til at snuppe sejren her mod Lyngby, som spiller godt, men som ikke kan vinde.

Brøndby – Lyngby: Statistik, topscorer og H2H

  • Brøndby ligger nr. 10 i Superligaen med 11 point for 10 kampe. Statistikken siger 3-2-5 (10-15).

  • Lyngby er sidst i tabellen med 3 point for 10 kampe. Statistikken siger 0-3-7 (8-19).

  • Brøndby er sejrsløse i de to seneste hjemmekampe i Superligaen.

  • Lyngby har tabt fire af fem udekampe i Superligaen.

  • Nicolai Vallys er mest scorende spiller i Brøndby. Han står noteret for tre ligamål, to af dem kom dog mens han stadig spillede i Silkeborg.

  • Lyngby har flere spillere, som deler topscorerværdigheden med to mål. Blandt andre Mathias Kristensen og Emil Nielsen.

  • Dommeren Jakob Kehlet har dømt Brøndby i alt 58 gange (30-10-18). Han har uddelt 93 gule kort, to røde kort og peget på pletten ti gange.

  • Dommeren Jakob Kehlet har dømt Lyngby i alt 18 gange (5-4-9). Han har uddelt 29 gule kort, tre røde kort og peget på pletten seks gange.


Expected Goals: Brøndby vs. Lyngby – de seneste tre ligakampe:

Brøndby BrøndbyResultatxGLyngby LyngbyResultatxG
Viborg – Brøndby(0-0)2,7 – 0,65Lyngby – OB(0-2)0,68 – 0,59
Brøndby – Randers(2-2)2,4 – 1,07AaB – Lyngby(1-1)0,51 – 1,61
Horsens – Brøndby(0-2)0,5 – 0,8Lyngby – Randers(0-2)1,72 – 1,46


Superligaen – Table of Justice

Expected pointsFaktiske point (placering)
Viborg Viborg FF18.619 (#3)
København FC København18.312 (#9)
AGF AGF16.516 (#5)
Midtjylland FC Midtjylland15.913 (#7)
Lyngby Lyngby BK13.73 (#12)
Nordsjælland FC Nordsjælland13.120 (#2)
Randers Randers FC1322 (#1)
Silkeborg Silkeborg IF12.516 (#4)
Horsens AC Horsens11.914 (#6)
Brøndby Brøndby IF11.911 (#10)
OB OB10.713 (#8)
AaB AaB109 (#11)

Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.


Hvornår spilles Brøndby – Lyngby?

Brøndby – Lyngby spilles søndag d. 2. oktober 2022 klokken 16:00.

Hvor spilles Brøndby – Lyngby?

Brøndby – Lyngby spilles på Brøndby Stadion

Skriv første kommentar

Skriv et svar