18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Brøndby IF – Sønderjyske: Odds og optakt den 28. februar 2022

Formstærke Brøndby IF har ikke tabt siden … de sidst mødte Sønderjyske. Mandag aften kommer sønderjyderne til Brøndby.

Med salget af topscorer Uhre er der endelig plads til, at Simon Hedlund kan score mål på samlebånd for Brøndby IF. (Foto: Bildbyrån)

Brøndby IF tager mandag aften hjemme på Brøndby Stadion mod Sønderjyske, der er gået fra at være bundhold hele vinterpausen til bundprop efter bare én runde af foråret. Omvendt vandt Brøndby IF deres forårspremiere, og de har nu bare tre point op til førstepladsen. Sådan lidt i ly af duellen mellem de to store FC-klubber fra København og Midtjylland er Brøndby IF ved at melde sig ind i kampen om guldet. Igen. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Brøndby IF – Sønderjyske. Der er kampstart mandag d. 28. februar 2022 kl. 19:00. Se kampen på TV3 Sport eller på Viaplay. 

GÅ TIL

100 % bonus op til 500 kr. / Freebet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % freebet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Freebet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Freebet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Brøndby IF – Sønderjyske: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Peter Kjærsgaard
Stadion: Brøndby Stadion, Brøndby
Vejret: 2° og let vind

Optakt til Brøndby IF – Sønderjyske: Skader, karantæner og startopstillinger

Før sæsonen sagde de danske mestre fra Brøndby IF farvel til en stribe profiler som blandt andre Jesper Lindstrøm, Lasse Vigen og Marvin Schwäbe. Ind er kommet en stribe unge navne, der er ret uprøvede på Superligaens øverste hylde. Det gik vel ok i efteråret. I januar blev det så også til afsked med topscorer Uhre og midtbanemotor Frendrup. Og på Brøndby IFs vegne kunne man godt have bange anelser for det løbende udsalg, men i forårspremieren mod FC Nordsjælland så det endnu en gang ganske fornuftigt ud. 

Måske skal vi huske af og til at stoppe op og lade os imponere over det arbejde, træner Niels Frederiksen har gjort med det skiftende personale på Vestegnen. For lige nu er Brøndby IF en guldkandidat på lige fod med de øvrige tophold i Superligaen. De skal stadig primært vise, hvordan de vil erstatte målene efter Mikael Uhre, men som en enkelt datadrevet ekspert allerede har påtalt, kunne Slimane godt blive en flittig målskytte for Brøndby IF i foråret. Og tuneseren var da også på måltavlen i premieren – hvor han i øvrigt lagde op til holdets anden scoring. 

Sønderjyske har hentet ny mand på trænerposten. Henrik Hansen kommer fra en position som assistent i OB, og det lignede en debut taget ud af eventyrbøgerne, da Sønderjyske på et kvarter kom foran 2:0 mod AGF i premieren sidste fredag. Hårdt arbejde, gejst og gnist strålede ud af sønderjyderne. Men langsomt åd AGF sig ind i kampen og fik først reduceret, siden udlignet og i kampens overtid scorede gæsterne endda til 3:2 og løb med alle tre point. Av for en bitter pastil at sluge for de nedrykningstruede værter. 

To mål på hjemmebane burde være nok til point, men med 13 scoringer i sæsonens første 18 kampe kan vi regne ud, at det altså heller ikke er hver kamp, Sønderjyske når helt op på to mål. Det er faktisk kun sket to gange tidligere i sæsonen og har indtil nu udløst ét enkelt point. Otte gange er de gået fra banen uden at score, og det har besynderligt nok udløst lige så mange point, som når de scorer to gange; nemlig ét fra 0:0-kampen mod Silkeborg IF i sæsonpremieren tilbage i juli.

Brøndby IF:

 • Peter Bjur (Back, Fast/Reserve) – Tvivlsom

Sønderjyske:

 • Patrick Banggaard (Forsvar, Fast) – Skadet
 • Emil Kornvig (Midtbane, Fast) – Tvivlsom
 • Julius Eskesen (Midtbane, Fast) – Skadet
 • Emil Berggreen (Angreb, Fast) – Tvivlsom

Brøndby IF forventet startopstilling: Hermansen; Heggheim, Maxsø, Rosted; Bruus, Radosevic, Slimane, Bell, Mensah; Hedlund, Björk.

Sønderjyske forventet startopstilling: Thomas; Hende, Tchamba, Gartenmann; Holm, Thomsen, Albæk, Barkarson; Frederiksen, Kristinsson, Christiansen.


Odds på Brøndby IF – Sønderjyske

Brøndby IF er bookmakernes favorit i dysten på Vestegnen. 


Odds-forslag: Brøndby IF i resultatmæssig medvind bliver blæst frem af hjemmefansene 

Det seneste indbyrdes opgør var 19. september, hvor Sønderjyske hjemme i Haderslev vandt 1:0 på en scoring i kampens sidste minut. Siden det opgør har Sønderjyske ikke vundet i Superligaen, for det er blevet til to uafgjorte og syv nederlag siden. Hvis det afføder samme stime, er de måske helst fri for sejren her.

Brøndby IF har til gengæld ikke tabt siden den kamp tilbage i september. Ni kampe har givet otte sejre og en enkelt uafgjort, og de er aktuelt på syv sejre på stribe. Hvis det er udbyttet af nederlag til Sønderjyske, var det måske værd at overveje … Ej, det er jo noget pjat. Selvfølgelig vil begge hold foretrække at snuppe alle tre point, og de seneste fire indbyrdes møder på Brøndby Stadion er endt 2:1, 1:0, 2:4 og 4:0 i hjemmeholdets favør. 

Syv sejre på stribe i ligaen og en score på 13:5 er imponerende, og de har formået at holde buret rent i de seneste to kampe også. Nu gælder det forårspremieren på Brøndby Stadion, og mon ikke de mange blågule fans vil skabe en lige så festlig stemning, som da Parken åbnede foråret foran 26.000 tilskuere sidste weekend? Der skal nok blive fest og ramasjang på Vestegnen blandt publikum, mens det på banen snildt kan blive til endnu en sejr uden de store armbevægelser for værterne. Anbefalingen tror dog på en sejr på mindst to overskydende scoringer.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
2,43
Brøndby IF -1,5
Gå til Unibet *


Brøndby IF – Sønderjyske: Statistik, topscorer og H2H

 • Brøndby IF er aktuelt nummer 3 i Superligaen med 33 point for 18 runder. 

 • Tallene for Brøndby IF er 9-6-3 og 27:20.

 • Gæsterne fra Sønderjyske indtager sidstepladsen som nummer 12 i tabellen med 10 point efter 18 kampe. 

 • Sønderjyskes statistik siger 2-4-12, mens deres målforskel er 13:36.

 • Mikael Uhre er stadig både Brøndby IFs og hele Superligaens topscorer med 11 pletskud.

 • Sønderjyskes ivrigste mand ved måltruget er Emil Holm, der er noteret for 3 basser.


Expected Goals: Brøndby IF – Sønderjyske – de seneste tre kampe

Brøndby IFResultatxGSønderjyskeResultatxG
FC Nordsjælland – Brøndby IF (0-0) 0,79 – 2,67Sønderjyske – AGF(2-3)2,88 – 0,96
Brøndby IF – Hvidovre IF(1-2) 2,12 – 0,28AaB – Sønderjyske(0-0) 0,76 – 0,56
Brøndby IF – Zenit  (1-2) 1,13 – 2,07Silkeborg IF – Sønderjyske(1-0) 0,29 – 0,35
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Brøndby IF – Sønderjyske?

Brøndby IF – Sønderjyske spilles mandag den 28. februar 2022 klokken 19:00.

Hvor spilles Brøndby IF – Sønderjyske?

Brøndby IF – Sønderjyske spilles på Brøndby Stadion i Brøndby i Danmark.

Skriv et svar