18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Brøndby IF – Silkeborg: Odds og optakt den 22. maj 2022

Kvistgaarden har vist sig flot frem for Brøndby på det sidste. Senest blev det til både mål og assist i sejren over AaB. (Foto: Bildbyrån)
Kvistgaarden har vist sig flot frem for Brøndby på det sidste. Senest blev det til både mål og assist i sejren over AaB. (Foto: Bildbyrån)

Bronzemedaljerne er allerede i hus for Silkeborg, mens hjemmeholdet fra Brøndby til gengæld masser at spille for. De forsvarende mestre er stadig i spil til 4.pladsen, som kan ende med at give europæisk fodbold til næste sæson. Hvis det skal lykkedes, så skal der som minimum point på bordet her mod Silkeborg. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Brøndby IF – Silkeborg. Der er kampstart søndag d. 22. maj 2022 kl. 17:00. Se kampen på 6’eren.

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout
Få op til 1.000 kr. som freebet

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.


Brøndby IF – Silkeborg: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Anders Poulsen
Stadion: Brøndby Stadion
Vejret: 16°, svag vind

Optakt til Brøndby IF – Silkeborg: Skader, karantæner og startopstillinger

De forsvarende mestre fra Brøndby er så småt begyndt at vågne op igen efter en horribel stime på syv nederlag i streg. Først drillede de ærkerivalerne FCK med et sent point, det samme gjorde de mod FC Midtjylland, og senest kom sejren så endelig i den vigtige kamp mod AaB. Formkurven er klart opadgående for hjemmeholdet, som ellers har været en skygge af sig selv i mesterskabsspillet. Det hele gik op i en højere enhed mod AaB senest som de slog med 3-1 på udebane. Det var en all-round god præstation af Brøndby, som tilmed fik sjældne mål fra deres angribere. Sejren betyder, at Brøndby på 5.pladsen nu er á point med AaB på 4.pladsen, dog med en dårlige målscore. 4.pladsen giver med garanti chance for at spille sig i Europa til næste sæson, men også 5.pladsen kan blive vigtig, hvis FC Midtjylland vinder finalen i Sydbank Pokalen. Dermed bør der være masser af motivation i Brøndby-lejren. Randers spiller ude mod FCM, mens AaB spiller ude mod FCK, så 1 point kan måske være nok til at snuppe den vigtige 4.plads.

Silkeborg har haft en helt forrygende sæson! Oprykkerne har allerede sikret bronzemedaljerne, og de har gjort det på fornemmeste vis med flot og aggressiv angrebsfodbold. Senest mod FC Midtjylland så det dog ud til at gassen var gået af ballonen for midtjyderne, som løb ind i et 4-1 nederlag hjemme på eget kunstgræs. Der er ikke noget på spil for gæsterne længere, og måske det faktum også var medvirkende til den svage præstation senest. Efter kampen får Silkeborg hængt de velfortjente bronzemedaljer om halsen, så mon ikke, at de trods alt kan finde lidt motivation frem? Det er trods alt sjovere at blive fejret med en sejr i bagagen.


Brøndby IF:

  • Kevin Mensah (Back, Fast/Reserve) – Skadet


Silkeborg:

  • Andre Calisir (Forsvar, Fast) – Skadet
  • Gustav Dahl (Back, Fast/Reserve) – Skadet
  • Milan Massop (Back, Reserve) – Skadet
  • Nicklas Røjkjær (Kant, Reserve) – Skadet
  • Alexander Lind (Angreb, Reserve) – Skadet

Brøndby IF forventet startopstilling: Hermansen; Bruus, Maxsø, Tshiembe, Riveros; Greve, Radosevic, Cappis; Slimane; Hedlund, Kvistgaarden

Silkeborg forventet startopstilling: Larsen; Carstensen, Salquist, Felix, Engel; Klynge, Brink, Gojani; Jørgensen, Vallys; Helenius


Odds på Brøndby IF – Silkeborg

Bookmakerne holder hjemmeholdet som favoritter i opgøret.


Odds-forslag: Motivationen og hjemmebanefordel giver Brøndby sejren

De forsvarende mestre fra Brøndby har ikke kunne følge op på den storartede sæson fra i fjor. Derfor bliver der heller ikke kæmpet om guld i denne gang, men en 4.plads vil trods alt redde lidt af æren i en pænt lunken sæson. Hvis både Randers og AaB taber deres sidst kamp, så er 1 point nok for Brøndby, men mon ikke, at de går efter alle 3? Formen er opadgående for hjemmeholdet, som har hugget point fra rækkens to tophold, samt slået AaB i de tre seneste kampe. Både Hedlund og Kvistgaarden kom på tavlen senest, og det er godt nyt for Brøndby, som har været ekstremt trælse i offensiven over en længere periode.

Der er ikke noget på spil for gæsterne, som allerede kan se frem til at få hængt bronzemedaljerne om halsen efter kampen. Jeg regner ikke med at de ligger sig fladt ned søndag, men motivationen taler helt klart for Brøndby her. Hjemmeholdet har vigtige point at kæmpe for i sæsonens sidste kamp, og på hjemmebane foran deres fantastiske publikum for sidste gang i sæsonen bør de have yderligere incitament for at kæmpe røven ud af bukserne. Brøndby snupper sejren, og sikrer sig den vigtige 4.plads.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bet365
2,30
Brøndby vinder
Gå til bet365 *


Brøndby IF – Silkeborg: Statistik, topscorer og H2H

  • Brøndby er nummer 5 i Superligaen med 45 point. Statistikken er på 12-9-10 og målscoren 38:40.

  • Silkeborg er nummer 3 med 49 point. Statistikken er på 13-10-8 og målscoren 53:35.

  • Simon Hedlund og Christian Cappis deler topscorerværdigheden for Brøndby med 4 mål hver.

  • Nicklas Helenius er topscorer i Superligaen med 17 mål.

  • Sæsonens tre indbyrdes opgør er endt med en sejr til hvert hold, samt et X.


Expected Goals: Brøndby IF vs. Silkeborg de seneste tre kampe:

Brøndby IFResultatxGSilkeborgResultatxG
AaB – Brøndby(1-3) 0,42 – 1,45Silkeborg – Midtjylland(1-4) 1,8 – 2,22
Midtjylland – Brøndby(2-2) 2,06 – 0,67FCK – Silkeborg(2-1) 1,36 – 0,46
Brøndby – FCK(1-1) 1,7 – 2,11Silkeborg – Randers(1-0)2,34 – 0,52
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Brøndby IF – Silkeborg?

Brøndby IF – Silkeborg spilles søndag den 22. maj 2022 klokken 17:00.

Hvor spilles Brøndby IF – Silkeborg?

Brøndby IF – Silkeborg spilles på Brøndby Stadion i Brøndby

Skriv første kommentar

Skriv et svar