18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Brøndby IF – Randers FC: Odds og optakt den 11. september 2022

Brøndby IF hentede tre point i deres seneste kamp, da de gæstede CASA Arena i Horsens. (Foto: Bildbyrån)

Brøndby Stadion lægger græs til et møde mellem værterne på niendepladsen og Randers FC, som er ubesejrede efter 8 runder og er nummer to i tabellen. Brøndby IF vandt deres seneste kamp på deres skrækstadion i Horsens, mens Randers FC vandt igen, så de nu er på fem sejre på stribe. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Brøndby IF – Randers FC. Der er kampstart søndag d. 11. september 2022 kl. 16:00. Se kampen på 6’eren eller på Discovery+. 

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout
Spil for 1.000 kr. og få 1.000 kr.

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.


Brøndby IF – Randers FC: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Morten Krogh
Stadion: Brøndby Stadion, Brøndby
Vejret: 19° og let til frisk vind

Optakt til Brøndby IF – Randers FC: Skader, karantæner og startopstillinger

Brøndby IF har scoret otte mål i otte kampe. Det er trods alt ikke katastrofalt lavt. Hvis man altså er tilfreds med en placering som nummer ni. Det er de selvsagt ikke på Vestegnen, og derfor har de hentet nordmanden med det mundrette navn Ohi Omoijuanfu. Han debuterede senest mod AC Horsens og kom på tavlen med det samme. Holder han det snit, bliver han hurtigt fast mand i front for de blågule. 

Samtidig er der klare lyspunkter på midten, hvor Daniel Wass har bragt erfaring og tyngde, og hvor Mathias Greve er ved at spille sig varm. Han vil formentlig være lige en my ekstra opsat på at levere godt mod sin tidligere klub. Der er lidt bøvl defensivt, hvor Mads Hermansen er ude, mens både Riveros og Mensah også er meldt ude. Måske er det derfor, der er røget 13 bolde i nettet hos Brøndby IF allerede?

Bolde i nettet aner de ikke meget om i Randers FC. Patrick Carlgren har stået forrygende i sæsonens første otte runder, og der er blot gået fire mål ind hos kronjyderne. De begyndte forsigtigt med tre uafgjorte på stribe – mod FCM, OB og AGF – men derfra er det kun gået en vej: Mod toppen. Fem sejre i rap er de oppe på nu, og det har blandt andet været en stærk præstation i Parken, hvor mestrene fik stryg 3:1 i egen hule. 

Randers FC leverede deres bedste præstation nogensinde i Europa i seneste sæson, hvor de kom videre fra gruppespil og først blev slået i Playoffrunden af Leicester City. I denne sæson er der ingen europæisk bold til at suge resurser, så der er fuldt fokus på Superligaen, og det går jo meget godt indtil videre. Træner Thomas Thomasberg kan helt sikkert stadig finde ting at forbedre, men fem sejre på stribe kan han ikke være utilfreds med.


Brøndby IF:

 • Mads Hermansen (Mål, Fast) – Tvivlsom
 • Blas Riveros (Back, Fast) – Tvivlsom
 • Kevin Mensah (Back, Fast/Reserve) – Skadet
 • Carl Björk (Angreb, Reserve) – Skadet


Randers FC:

 • Mattias Andersson (Forsvar, Reserve) – Skadet

Brøndby IF forventet startopstilling: Mikkelsen; Gammelby, Maxsø, Tshiembe, Cappis; Radosevic, Wass, Greve, Vallys; Omoijuanfu, Hedlund.

Randers FC forventet startopstilling: Carlgren; A. Andersson, H. Andersson, Graves, Kopplin; Kehinde, Johnsen, Lauenborg, Ankersen; Bundgaard, Odey.


Odds på Brøndby IF – Randers FC

Bookmakernes odds antyder, de tror mest på hjemmesejr.


Odds-forslag: Det ser stærkere ud defensivt end offensivt

Brøndby IF har vundet to og tabt to af deres foreløbige hjemmekampe i Superligaen. Sejre mod AGF og OB. Nederlag mod FCM og FCN. Og man kan jo frygte på værternes vegne, at Randers FC niveaumæssigt minder mere om de to sidstnævnte end de to første.

Men med tilgang af Vallys og Omoijuanfu bør der kommer mere damp på kedlerne hos Brøndby IF. At flytte Wass fra backen til midtbanen giver ham mulighed for endnu mere indflydelse. Og når Mathias Greve så samtidig er på vej mod topformen. Det kan blive rigtig godt for Brøndby IF.

Randers FC gør det virkelig stærkt pointmæssigt. Det er jo ikke decideret sprudlende fodbold, og tre af deres fem sejre på stribe har været 1:0-sejre. Men de giver også tre point. Præcis som fx 5:0. Defensivt er de vældigt solide, og selv med tilgang af Omoijuanfu er det svært at se Brøndby IF ligefrem vælte mål ind på Patrick Carlgren. 

Tre af Brøndby IFs fire hjemmekampe har budt på højst to scoringer. De har selv scoret 1, 1, 1 og to. Randers FC har i tre af deres fire udekampe og i seks af samtlige sæsonens otte kampe højst været involverede i to scoringer. De seneste fire indbyrdes møder på Brøndby Stadion har givet i alt fire mål. Det peger i retning af en tæt, målfattig og intens affære på Vestegnen. Anbefalingen bliver under tre scoringer i kampen. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
2,12
Under 2,5 mål
Gå til Marathonbet *


Brøndby IF – Randers FC: Statistik, topscorer og H2H

 • Brøndby IF er nummer 9 i Superligaen med 9 point efter 8 kampe. 

 • Tallene for Brøndby IF siger 3-0-5 med scoren 8:13.

 • Randers FC er på 2. pladsen i tabellen med 18 point for de første 8 runder. 

 • Randers FCs statistik er 5-3-0, mens deres målforskel er 11:4.

 • Hos Brøndby IF er Josip Radosevic og nyankomne Nicolai Vallys delte topscorere med hver 2 Superligamål indtil nu. Vallys har dog scoret sine 2 mål for Silkeborg. 

 • Filip Bundgaard og Marvin Egho er de flittigste målskytter for Randers FC med 3 træffere hver. 


Expected Goals: Brøndby IF – Randers FCde seneste tre kampe:

Brøndby IFResultatxGRanders FCResultatxG
AC Horsens – Brøndby IF(0-2)0,50 – 0,80Lyngby BK – Randers FC (0-2) 1,72 – 1,46 
Brøndby IF – FC Midtjylland(0-2) 1,12 – 1,92Randers FC – AaB (1-0) 1,54 – 1,96 
AaB – Brøndby IF (2-1) 1,18 – 1,23 Randers FC – Viborg FF(1-0)1,09 – 1,55 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Brøndby IF – Randers FC?

Brøndby IF – Randers FC spilles søndag den 11. september 2022 klokken 16:00.

Hvor spilles Brøndby IF – Randers FC?

Brøndby IF – Randers FC spilles på Brøndby Stadion i Brøndby i Danmark.

Skriv et svar