18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Brøndby IF – Randers FC: Odds og optakt den 3. april 2022

Brøndby på pointjagt fra første fløjt i mesterskabsspillet

Brøndby IF er distanceret af rivalerne i toppen, så de blågule skal have fuld fart på, hvis de vil generobre mesterskabet. (Foto: Bildbyrån)

De forsvarende mestre fra Brøndby IF åbner sæsonens mesterskabsspil med en hjemmekamp mod Randers FC søndag eftermiddag. Brøndby IF indleder mesterskabsspillet med otte point op til FC København på førstepladsen. Hvis de vil have guld igen, skal træner Niels Frederiksens mandskab levere et pletfrit slutspil. Det betyder også sejr mod kronjyderne. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Brøndby IF – Randers FC. Der er kampstart søndag d. 3. april 2022 kl. 16:00. Se kampen på 6’eren eller på Discovery+. 

GÅ TIL

Spil for 500 kr. og få et 500 kr. freebet

18 + | Regler og vilkår gælder | Spil for 500 kr. og få et 500 kr. freebet | Kun det første væddemål på mindst 100 kr.tæIler med i kampagnen. | Spilkuponen skal være på samlet min. odds 1,80 for at tælle med i kampagnen.Man kan maksimalt modtage ét freebet á op til 500 kr. | Freebet er kun tilgængelig på kundekontoen inden for 24 timer, efter den tilsvarende kupon, der udløser freebet, er blevet afgjort. Man kan maksimalt modtage ét freebet á op til 500 kr. | Freebet skal bruges inden for 30 dage. | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Brøndby IF – Randers FC: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Aydin Uslu
Stadion:  Brøndby Stadion, Brøndby
Vejret: 8° og let vind


Optakt til Brøndby IF – Randers FC: Skader, karantæner og startopstillinger

Brøndby IF begynder slutspillet i Superligaen som nummer tre i tabellen. Ét point i de to sidste kampe i grundspillet betyder, at de har hele otte point op til FC København på førstepladsen, mens der trods alt er blot to point til FC Midtjylland på andenpladsen. Men nederlaget i Aalborg i seneste runde har sendt AaB på fjerdepladsen inden for to points afstand af medaljerne også.

Forud for de to kampe var dog gået 11 ubesejrede opgør for Brøndby IF, hvoraf de vandt de 10 inklusive 1:0 hjemme mod Randers FC. Og i det hele taget har de blågule godt styr på kronjyderne, når de besøger Vestegnen. De seneste 10 møder på Brøndby Stadion er endt med otte hjemmesejre, to uafgjorte og nul udesejre. Vi skal tilbage til 2014 for at finde seneste sejr til Randers FC på Brøndby Stadion. 

Randers FC så nu også selv en anelse slidt ud, da grundspillet sluttede. Tæller vi de to europæiske kampe mod Leicester City med, har træner Thomasberg ført sit hold i kamp syv gange siden nytår, og det er blevet til fire nederlag og to uafgjorte og altså blot én sejr. Randers FC er ude af DBU Pokalen og har kun slutspillet at koncentrere sig om, og selv om mange lige nu spår dem en ørkenvandring af et forår uden mange chancer for point, vil det være overmodigt at afskrive dem allerede nu. 

For Randers FC har leveret endnu en stærk sæson under Thomasbergs ledelse, hvor de har balanceret de europæiske opgaver glimrende, og ja, de mødte klart muren og en meget stærkere modstander med Leicester City, men det må have givet dem mod på mere, og derfor virker det oplagt, at de vil forsøge at kravle tættere på en europæisk plads. De møder trods alt alle rivalerne to gange, så der kan tages gevaldige hop med sejre indbyrdes – som her; sejr til Randers FC bringer dem inden for fire points afstand af tabellens tredjeplads.

Brøndby IF:

  • Henrik Heggheim (Forsvar, Fast) – Karantæne
  • Peter Bjur (Back, Fast/Reserve) – Skadet
  • Kevin Mensah (Back, Fast) – Skadet

Randers FC:

  • Joel Kabongo (Forsvar, Reserve) – Skadet
  • Marvin Egho (Angreb, Fast) – Skadet

Brøndby IF forventet startopstilling: Hermansen; Alves, Maxsø, Rosted; Bruus, Radosevic, Bell, Riveros; Slimane, Greve; Divkovic.

Randers FC forventet startopstilling: Carlgren; Kopplin, Piesinger, Graves, Bundgaard; Johnsen, Lauenborg, Kehinde, Hammershøy-Mistrati, Ankersen; Odey.


Odds på Brøndby IF – Randers FC

Oddsene peger på sejr til værterne som det mest oplagte udfald.


Odds-forslag: Finder Brøndby formen igen, eller stejler de kronjyske heste sig til point?

Tallene peger på dominans til hjemmeholdet i denne duel. Brøndby IF har vundet seks af de seneste syv kampe på Brøndby Stadion mod Randers FC, og de tre seneste møder har gæsterne ikke fået scoret – men de hentede dog 0:0 i marts sidste år. 

Momentum kan være svært at balancere, og Brøndby IF skal forsøge at finde tilbage på vinderkurs, hvis de vil holde fast i holdene foran dem. Der skal sejre på bordet, og derfor vil de være ivrige for at sætte skabet på plads og bolden i nettet her. Men det er måske ikke så tosset for gæsterne, der normalt står solidt på banen, har veldefinerede roller og en offensiv, der kan få meget ud af meget lidt.

Værterne må undvære Heggheim i forsvaret, da han er i karantæne, og mon ikke både Hammershøy-Mistrati, Odey og Thomasberg har udset sig smuthuller i den blågule defensiv, de kan udnytte? Anbefalingen tror på en mere lige kamp, end bookmakerne åbenbart forestiller sig, og vi går med mål i begge ender.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bet365
1,95
Begge hold scorer
Gå til Bet365 *


Brøndby IF – Randers FC: Statistik, topscorer og H2H

  • Brøndby IF er nummer 3 i tabellen med 40 point efter 22 runder. 

  • Brøndby IFs statistik er 11-7-4, mens deres måldifference er 30:24.

  • Randers FC er på 5. pladsen med 33 point efter grundspillets 22 kampe. 

  • Tallene for Randers FC lyder 9-6-7 og 26:25.

  • Flittigste målscorer hos Brøndby IF er stadig Mikael Uhre, som noterede sig for 11 mål i efteråret. Han er nu skiftet til amerikansk fodbold. 

  • Stephen Odey er Randers FCs aktuelle topscorer med 7 træffere.


Expected Goals: Brøndby IF – Randers FC – de seneste tre kampe

Brøndby IFResultatxGRanders FCResultatxG
AaB – Brøndby IF (3-0)4,29 – 0,44Sønderjyske – Randers FC(1-1) 0,61 – 1,22
Brøndby IF – AGF(1-1) 1,05 – 0,57Randers FC – Silkeborg IF(2-1) 1,29 – 1,80
Silkeborg IF – Brøndby IF(0-1) 1,87 – 0,87FC København – Randers FC(3-0)3,10 – 0,55
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Brøndby IF – Randers FC?

Brøndby IF – Randers FC spilles søndag den 3. april 2022 klokken 16:00.

Hvor spilles Brøndby IF – Randers FC?

Brøndby IF – Randers FC spilles på Brøndby Stadion i Brøndby i Danmark.

Skriv første kommentar

Skriv et svar