18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Brøndby IF – FCK: Odds og optakt den 8. maj 2022

Pep Biel scorede to gange sidst FCK og Brøndby krydsede klinger. Er der flere lækkerier i spanieren søndag eftermiddag? (Foto: Bildbyrån)
Pep Biel scorede to gange sidst FCK og Brøndby krydsede klinger. Er der flere lækkerier i spanieren søndag eftermiddag? (Foto: Bildbyrån)

Det største rivalopgør i dansk fodbold løber af stablen søndag eftermiddag, når formsvage Brøndby tager imod Superligaens tophold, FCK. Kan ‘drengene fra Vestegnen’ forpurre københavnernes mesterskabsdrømme? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Brøndby IF – FCK. Der er kampstart søndag d. 8. maj 2022 kl. 16:00. Se kampen på TV3+ eller Viaplay. 

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout
100 % bonus på op til 1.000 kroner

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.


Brøndby IF – FCK: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Michael Tykgaard
Stadion: Brøndby Stadion
Vejret: 15° sol, let vind

Optakt til Brøndby IF – FCK: Skader, karantæner og startopstillinger

Så står den på ‘københavner-derby’ igen! På den københavnske vestegn byder Brøndby IF op til dans/slåskamp søndag eftermiddag, når de tager imod Superligaens førerhold, FCK. FC Midtjylland og FCK er stukket af i toppen af rækken, mens de resterende fire hold i mesterskabsspillet alle stadig kan nå bronzemedaljerne, i hvert fald matematisk set.

Brøndby skraber bunden i mesterskabsspillet med 40 point, og i skrivende stund har de blågule henholdsvis 6 og 4 point op til Silkeborg og AaB på 3. og 4.pladsen. Det er jo ikke fuldkommen urealistisk at hente med fire spillerunder igen, hvis ikke det var fordi, at Brøndby bare taber kamp efter kamp. De forsvarende mestre er oppe på hele syv nederlag på stribe, og der er ikke umiddelbart tegn på forbedring. Niels Frederiksens mandskab har overordentlig svært ved at skabe chancer og mål, senest var de i overtal mod Randers fra det 30.minut, men endte alligevel med at tabe den resterende del af kampen med 2-0. Det er bare ikke godt nok. Denne gang må Brøndby undvære to af deres største profiler i Maxsø og Slimane, som begge afsoner karantæne.

FCK rammer ikke topniveau for tiden, og derfor har FC Midtjylland også halet ind på dem. Københavnernes forspring er nede på 3 point, og spændingen i toppen af Superligaen er intakt her med fire spillerunder tilbage. FCK slap afsted med en 0-0’er mod FC Midtjylland senest, så Thorup og co. er stadig i pole position til at snuppe mesterskabet. Det er dog blot blevet til én sejr i de seneste fire kampe, og det må bekymre en smule i hovedstaden, for hvis den pointhøst ikke forbedres, så overhaler de midtjyske ulve formentlig indenom. På trods af et væld af indkøb til offensiven i vinters, så ser det lidt tørt ud med målscoringen hos FCK, som er gået fra banen uden at score i de to seneste kampe.


Brøndby IF:

 • Kevin Mensah (Back, Fast/Reserve) – Skadet
 • Anis Slimane (Midtbane, Fast) – Karantæne
 • Andreas Maxsø (Forsvar, Fast) – Karantæne


FCK:

 • Victor Kristiansen (Back, Fast) – Skadet
 • Carlos Zeca (Midtbane, Fast) – Skadet
 • Jens Stage (Midtbane, Fast) – Tvivlsom

Brøndby IF forventet startopstilling: Hermansen; Bruus, Heggheim, Rosted, Riveros; Radošević, Bell, Greve; Hedlund; Divkovic, Kvistgaarden

FCK forventet startopstilling:  Grabara; Ankersen, Vavro, Boilesen, Diks; Lerager, Falk; Roony, Biel, Claesson; Babacar


Odds på Brøndby IF – FCK

Bookmakerne holder FCK som favoritter i opgøret.


Odds-forslag: Derbys har deres eget liv, meeeen..

Det er ikke fuldkommen fremragende det vi ser fra hverken Brøndby eller FCK for tiden, men værst ser det dog ud på Vestegnen. Hjemmeholdet befinder sig i en gevaldig spillemæssig og resultatmæssig krise. Hele syv nederlag i streg taler sit tydelig sprog, og der blev sat en tyk streg under krisen senest, da de med en 1-0 føring på hånden med en mand i overtal, formåede at tabe 2-1 til Randers.

Derbys har som regel deres helt eget liv, men Brøndby er i så dyb en krise, at det er svært at forestille sig en opblomstring her. Med fraværene af to af de bærende profiler i Maxsø og Slimane bliver chancen for en overraskelse forringet kraftigt. Der mangler kvalitet og erfaring hos hjemmeholdet, men det er der til gengæld masser af hos FCK. Det er ikke altid blændende hvad gæsterne leverer, men de står virkelig stærkt defensivt, og så har de som regel også værktøjerne til at snige en snæver sejr i hus. FCK har holdt nullet i ni af de seneste elleve kampe, og mod mesterskabsspillets tammeste offensiv bør der gode chancer for endnu et clean sheet.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
2,55
FCK vinder til nul
Gå til unibet *


Brøndby IF – FCK: Statistik, topscorer og H2H

 • Brøndby indtager 6.pladsen i Superligaen med 40 point. Statistikken er på 11-7-10 og målscoren 32:36.

 • FCK topper Superligaen med 58 point. Statistikken er på 17-7-4 og målscoren 48:17.

 • Michael Uhre er stadig topscorer for Brøndby på trods af afgangen i vinters. Næstmest scorende spiller er Christian Cappis, som har scoret 3 gange.

 • Pep Biel er topscorer hos FCK med 10 kasser. Spanieren stod for begge mål imod Brøndby i seneste derby.

 • FCK har vundet to gange over Brøndby i denne sæson, begge sejre kom på hjemmebane, mens det endte i nederlag sidst de gæstede Brøndby Stadion.


Expected Goals: Brøndby IF vs. FCK de seneste tre kampe:

Brøndby IFResultatxGFCKResultatxG
Randers – Brøndby(2-1) 1,26 – 0,97Midtjylland – FCK(0-0) 0,87 – 0,95
Brøndby – Midtjylland(1-3) 1,47 – 2,85FCK – Randers(0-1) 0,71 – 1,14
FCK – Brøndby(2-0) 2,8 – 0,62FCK – Brøndby(2-0) 2,8 – 0,62
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Brøndby IF – FCK?

Brøndby IF – FCK spilles søndag den 8. maj 2022 klokken 16:00.

Hvor spilles Brøndby IF – FCK?

Brøndby IF – FCK spilles på Brøndby Stadion

Skriv et svar