18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Brøndby IF – FC Nordsjælland: Odds og optakt den 24. maj 2021

Foto: Bildbyrån
Foto: Bildbyrån

Mandag eftermiddag er der lagt op til fest på Brøndby Stadion. Hjemmeholdet kan med tre point selv sikre klubbens første guldmedaljer siden 2005. Modstanderen er FC Nordsjælland, som Brøndby har et fint tag på. De har ikke tabt i de seneste 14 indbyrdes møder. Men hvad med nerverne ved udsigten til guld? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Brøndby IF – FC Nordsjælland. Der er kampstart mandag d. 24. maj 2021 kl. 17:00. Se kampen på TV3+ eller på Viaplay. 

GÅ TILBrøndby IF – FC Nordsjælland: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Jakob Kehlet
Stadion: Brøndby Stadion, Brøndby
Vejret: 14° og frisk vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Brondby IF
FC Nordsjaelland
Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 24. maj 2021 16:59.


Optakt til Brøndby IF – FC Nordsjælland: Skader, karantæner og startopstillinger

Der bliver skrevet med meget store bogstaver i de aktuelle sider i Brøndby IFs historiebog. Med den dramatiske sejr i Aarhus torsdag aften spillede de blå-gule sig i front af Superligaens mesterskabsspil, og de er nu blot én sølle sejr på hjemmebane mod deres yndlingsmodstander, FC Nordsjælland, fra endelig at snuppe titlen som Danmarks bedste fodboldhold igen. Efter 15 års længselsfuld venten.

Der har – berettiget – været meget fokus på de unge knejter, men det er nu ikke, fordi holdet har en bemærkelsesværdig lav gennemsnitsalder. En stor del af stammen som for eksempel Andreas Maxsø, Anthony Jung, Lasse Vigen, Josip Radosevic, Simon Hedlund og Mikael Uhre er fra 26-29 år gamle, og de er dermed i en ret god fodboldalder. At træner Niels Frederiksen så har haft flere young guns som Peter Bjur, Jesper Lindstrøm og Morten Frendrup, der virkelig har imponeret, ændrer ikke på, at det er et temmelig modent fodboldhold, der nu er ved at snuppe guldet for næsen af de to selvbevidste FC-konkurrenter fra København og Midtjylland. 

Næh, hvis man skal tale om et ungt hold, giver det bedre mening at fremhæve træner Flemming Pedersen og hans kuld fra FC Nordsjælland. De har to spillere i truppen, som er ældre end 24 år, og det er Kian Hansen og Johan Djorou på henholdsvis 32 og 34. De har begge været skadede det meste af foråret, så måske er det slet ikke så tosset at holde fast i at skele mest til de unge spillere. 

Efter tre kampe uden sejr kom FC Nordsjælland tilbage på vinderkurs i sidste runde, da de slog Randers FC i kampen om femtepladsen. Dén er nu sikret for Farum-holdet, og spørgsmålet er, hvor stor deres motivation er til denne kamp. Kamaldeen Sulemana står over for et skifte til udlandet, så han vil sikkert gerne bevise sig over for eventuelle opkøbere, men der er vist ingen tvivl om, at Brøndby IF vil have mest motivation til at vinde dette opgør. Om det er nok, må tiden vise.   

Brøndby IF:

 • Blas Riveros (Back, Fast) – Skadet
 • Peter Bjur (Back, Fast) – Skadet
 • Morten Frendrup (Midtbane, Fast) – Karantæne
 • Jesper Lindstrøm (Midtbane, Fast) – Karantæne

FC Nordsjælland:

 • Kian Hansen (Forsvar, Fast) – Tvivlsom
 • Maxwell Woledzi (Forsvar, Fast) – Karantæne
 • Mohammed Diomandé (Midtbane, Fast) – Tvivlsom
 • Jonathan Amon (Kant, Reserve) – Skadet

Brøndby IF forventet startopstilling: Schwäbe; Hermannsson, Maxsø, Jung; Bruus, Radosevic, Slimane, Vigen, Mensah; Uhre, Hedlund.

FC Nordsjælland forventet startopstilling: Vindahl; Thychosen, Nagalo, Jenssen; Villadsen, Christensen, Andersen, Frese; Antman, Sulemana, Francis.


Odds på Brøndby IF – FC Nordsjælland

En sejr sikrer Brøndby IF guldmedaljer, og bookmakernes odds viser tydeligt, de stoler på sejr til værterne.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.


Odds-forslag: To hold med mange mål – også indbyrdes

4 sejre, 1 uafgjort og 4 nederlag. Det er jo ikke, fordi Brøndby IF har spillet et fantastisk mesterskabsspil og fejet al modstand til side. Men de har været bedre end konkurrenterne indtil nu. Lige præcis 1 point bedre. Der er scoret 30 mål i deres foreløbige 9 kampe i slutspillet, og det giver et snit på 3,3 mål pr. kamp. I 6 af de 9 kampe har begge hold scoret, og det har været tilfældet i de seneste 4 kampe i rap. 

FC Nordsjælland har leveret en hel del bedre, end de er vant til i mesterskabsspillet, og med 4 sejre, 2 uafgjorte og 3 nederlag har de fået flere point end Brøndby IF, siden Superligaen blev delt i vindere og tabere. Der er lavet 35 mål i deres 9 kampe, som giver et snit på 3,88 mål pr. kamp. 6 af 9 kampe har også for FC Nordsjælland budt på scoringer af begge hold, og for dem har det været gældende i de seneste 3. 

Men så er der jo det med de indbyrdes opgør. Da de mødtes i Farum for en god måned siden, vandt Brøndby IF 3-0 og spillede en overlegen kamp. De seneste 3 indbyrdes møder på Right to Dream Park er endt med 3 sejre til gæsterne og en score på 6-0. Når de spiller i Brøndby, har hjemmeholdet vundet de seneste 7 møder med samlet score på 22:7. Altså cirka 3-1 i snit i runde tal. I 4 af kampene har begge hold været på tavlen. 

Så hvad sker der i denne kamp? Det er fristende at gå med det 1-tal, der ser helt sikkert ud, men sådan er fodbold jo ikke altid så forudsigeligt. Så lugter det af mange mål. Men hvad sker der, hvis Brøndby IF kommer foran og beslutter at lukke kampen ned for at forsvare guldet hjem? Kan gæsterne så genåbne kampen? Vi tror det. Eller vi tror i hvert fald, at der nok skal falde mål. Anbefalingen er mindst 3 scoringer i denne duel, som der har været i 10 af de seneste 12 indbyrdes møder på Brøndby Stadion. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
1,49
Over 2,5 mål
Besøg Unibet *


Brøndby IF – FC Nordsjælland: Statistik, topscorer og H2H

 • Brøndby IF topper mesterskabsspillet med 58 point for 31 kampe. Vinder de denne kamp, bliver de Danmarksmestre for første gang siden 2005. 

 • Tallene for Brøndby IF er 18-4-9 og scoren 56:38.

 • Gæsterne fra FC Nordsjælland er placeret på 5. pladsen i mesterskabsspillet med 43 point efter 31 runder.

 • FC Nordsjællands statistik er som følger: 11-10-10 og en målforskel på 51:49.

 • Hos Brøndby IF er Mikael Uhre topscorer med 19 sæsonmål. 

 • FC Nordsjællands topscorer er Kamaldeen Sulemana, som har været på pletten 10 gange. 


Expected Goals: Brøndby IF – FC Nordsjælland – de seneste tre kampe

Brøndby IFResultatxGFC NordsjællandResultatxG
AGF – Brøndby IF(1-2)3,20 – 0,46FC Nordsjælland – Randers FC(2-1)0,47 – 2,20
FC København – Brøndby IF(2-1)1,62 – 0,52AGF – FC Nordsjælland(3-1)2,74 – 1,03
Brøndby IF – FC Midtjylland(3-1)2,39 – 1,33FC Nordsjælland – FC København(2-2)0,99 – 3,84
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar