18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Brøndby IF – FC Midtjylland: Odds og optakt den 9. maj 2021

Foto: Bildbyrån

Der er guldkamp på Brøndby Stadion søndag aften, når hjemmeholdet får besøg af FC Midtjylland. Det er mesterskabsspillets nummer to og nummer et. Fire point skiller dem på forhånd, så sejr til værterne sparker kampen om guldet pivåben igen, mens FC Midtjylland med sejr godt kan lægge champagnen på køl og få trykt t-shirts med guldskrift. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Brøndby IF – FC Midtjylland. Der er kampstart søndag d. 9. maj 2021 kl. 18:00. Se kampen på TV3+ eller på Viaplay. 

GÅ TIL


Brøndby IF – FC Midtjylland: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Peter Kjærsgaard-Andersen
Stadion: Brøndby Stadion, Brøndby
Vejret: 14° og frisk vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Brondby IF
FC Midtjylland
Odds are subject to change. Last updated 9. maj 2021 18:01.


Optakt til Brøndby IF – FC Midtjylland: Skader, karantæner og startopstillinger

I 15 kampe i foråret har Brøndby IF spillet fire uafgjort og tabt fire. De vinder altså ikke så ofte, som de ikke vinder. Det er bemærkelsesværdigt, for holdet har i en lang periode lignet et absolut tophold. Der er flow, faste aftaler og forrygende fodboldspil. Af og til. I mesterskabsspillet er det blevet til to sejre i seks kampe, og særligt sejren i Farum over FC Nordsjælland var imponerende, mens sidste rundes nederlag i Randers var en streg i regningen. Måske mangler de mange talenter lige det sidste nøk til for alvor at kunne byde FC Midtjylland op til dans? Det kan jo komme. 

Men lige nu ligner FC Midtjylland ikke bare det bedste af de her to hold, men de ligner Danmarks stærkeste fodboldhold. I de foregående tre indbyrdes opgør i sæsonen har de vundet alle tre, og selv om de tabte seneste udekamp mod FC Nordsjælland, er dét opgør omkranset af to overbevisende præstationer i Herning med 4-1 over FC København og 3-0 over FC Nordsjælland. Træner Brian Priske blander fint truppens mange kvaliteter og er samtidig tro mod de konstellationer, som virker. For eksempel midterforsvaret med Erik Sviatchenko og Alexander Scholz som spiller alle kampe, de er tilgængelige. 

Pione Sisto lignede en mand, der var parkeret på sidelinjen, men han fik chancen igen for tre kampe siden og har kvitteret med mål i alle tre kampe. Det er en stor og bred trup, de har i Herning, og det virker harmonisk, så selv meget dygtige spillere på sidelinjen bidrager positivt frem for at surmule i krogene. Det er opskriften på succes. I hvert fald skal det gå meget galt, hvis FC Midtjylland ikke for anden sæson i træk skal kåres til mestre, når Superligaen slutter 24. maj. Slipper de fra Brøndby Stadion uden nederlag, ser det meget lovende ud. 

Brøndby IF:

 • Blas Riveros (Back, Fast) – Skadet
 • Mathias Kvistgaarden (Angreb, Reserve) – Skadet

FC Midtjylland:

 • Mikkel Andersen (Mål, Reserve) – Tvivlsom
 • Ailton (Back, Fast/Reserve) – Skadet
 • Gustav Isaksen (Kant, Fast/Reserve) – Tvivlsom

Brøndby IF forventet startopstilling: Schwäbe; Hermannsson, Maxsø, Jung; Bruus, Frendrup, Lindstrøm, Radosevic, Bjur; Hedlund, Uhre.

FC Midtjylland forventet startopstilling: Lössl; Andersson, Sviatchenko, Scholz, Paulinho; Cajuste, Onyeka, Evander; Dreyer, Kaba, Sisto.


Odds på Brøndby IF – FC Midtjylland

Bookmakerne anerkender med deres odds, at det er to stærke hold, men hvis der skal peges på en favorit, peger de på FC Midtjylland. 

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are subject to change. Last updated 9. maj 2021 18:01.


Odds-forslag: En duft af mål i Brøndby

Brøndby IF har bare én sejr i de seneste fire hjemmekampe. To gange har de spillet uafgjort mod AGF, og så har de tabt til FC København. Den enlige sejr var mod Randers FC. Der har været flittigt scoret i deres 14 hjemmekampe med 45 scoringer i alt. Det er et snit på 3,21 mål pr. kamp. I 11 af de 14 kampe har begge hold været på tavlen. 

For FC Midtjylland ser det lidt mere stramt ud. Der er scoret 40 gange i deres 14 udekampe i Superligaen i sæsonen, og det giver et snit på 2,85 scoringer pr. kamp. Otte af de 14 har set mål fra begge hold. Ni af de seneste 14 indbyrdes møder mellem de to hold har givet mål af begge mandskaber, mens det i denne sæson er endt 2x 1-0 og 1x 3-2 i FC Midtjyllands favør. 

Det kan blive en forrygende fodboldkamp. Brøndby IF kender ikke andre måder end frem over stepperne, og FC Midtjylland formår som meget få hold i Superligaen at sætte sig på en kamp med fysisk overskud og kværnende tempo. Begge hold er stærke offensivt, og Brøndbys 28 kampe har indeholdt et snit på 3 mål, mens FC Midtjyllands har været lidt mindre målrige, men dog holder snit på 2,64. Anbefalingen til braget i Brøndby er over 2,5 mål.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bet365
1,90
Over 2,5 mål
Besøg Bet365 *


Brøndby IF – FC Midtjylland: Statistik, topscorer og H2H

 • Brøndby IF er på 2. pladsen i mesterskabsspillet med 52 point for 28 kampe. De har 4 point op til 1. pladsen. 

 • Tallene for Brøndby IF hedder 16-4-8 med en målscore på 50:34.

 • FC Midtjylland holder fast i 1. pladsen med 56 point efter 28 runder. 

 • Statistikken for de forsvarende mester siger 17-5-6 og scoren 49:25..

 • Mikael Uhre er flittigste målskytte ikke bare for Brøndby IF men hele Superligaen med 16 træffere. 

 • Hos FC Midtjylland er det Sory Kaba, som er topscorer med 10 kasser. 


Expected Goals: Brøndby IF – FC Midtjylland – de seneste tre kampe

Brøndby IFResultatxGFC MidtjyllandResultatxG
Randers FC – Brøndby IF(4-2)2,66 – 2,47FC Midtjylland – FC Nordsjælland(3-0)4,25 – 0,82
Brøndby IF – Randers FC(2-0)1,35 – 0,55FC Nordsjælland – FC Midtjylland(3-2)3,26 – 1,87
FC Nordsjælland – Brøndby IF(0-3)0,91 – 2,19FC Midtjylland – FC København(4-1)1,63 – 0,74
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar