18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Brøndby IF – FC København: Odds og optakt den 16. oktober 2022

Brøndby IF måtte arbejde hårdt for at hente 3 point i Randers FC i seneste Superligarunde. (Foto: Bo Amstrup / Ritzau Scanpix)
Brøndby IF måtte arbejde hårdt for at hente 3 point i Randers FC i seneste Superligarunde. (Foto: Bo Amstrup / Ritzau Scanpix)


Der er derby på Vestegnen, når Brøndby IF tidligt søndag eftermiddag tager mod FC København. Begge hold er placerede i Superligaens nederste halvdel, så de har brug for point, hvis de vil være med til at spille om medaljer i foråret. FC København er dog travlt optaget af Champions League også, og de er hårdt ramt af skader. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Brøndby IF – FC København. Der er kampstart søndag d. 16. oktober 2022 kl. 14:00. Se kampen på TV3+ eller på Viaplay. 

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout
Få op til 1.000 kr. som freebet

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.


Brøndby IF – FC København: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Morten Krogh
Stadion: Brøndby Stadion, Brøndby, Danmark
Vejret: 15° og jævn til frisk vind

Optakt til Brøndby IF – FC København: Skader, karantæner og startopstillinger

Brøndby IF er ubesejrede i de seneste fem Superligakampe, men de har ikke vundet på hjemmebane siden 14. august, hvor de slog et dengang meget tamt OB-hold 2:0. Siden er det blevet til nederlag til FC Midtjylland og to uafgjort mod henholdsvis Randers FC og Lyngby BK, der begge udlignede i kampenes absolutte slutfase. Så der kan meget vel ligge en hjemmesejr og lure lige om hjørnet for Brøndby IF.

Og det er vanskeligt at forestille sig en for de blågule mere passende kamp end denne mod ærkerivalerne fra FC København. I sidste sæson vandt Brøndby IF i grundspillet over FCK, mens de spillede uafgjort i mesterskabsspillet i de to hjemmekampe på Vestegnen, Så der er ingen grund til at lege hængemule på Brøndby Stadion, for her kan værterne formentlig glæde sig over, at FC København lige har løbet i trekanter efter Manchester City to midtuger i træk. 

FC København fik klø på Etihad med 5:0. I weekenden spillede de 1:1 med Superligaens tophold fra FC Nordsjælland, men der er snart flere spillere ude end kampklar for træner Jacob Neestrup. Og de har nu tabt fem udekampe på stribe. Det er isoleret set ikke bekymrende, at de har tabt ude mod Borussia Dortmund og Manchester City. Men i Superligaen har de høstet tre på stribe og 0 point ude mod FC nordsjælland, OB og FC Midtjylland. Det er straks mere urovækkende på Østerbro. 

Det bliver i hvert fald hverken tænding eller motivation, de mangler her, men de må formentlig undvære både Zeca, Falk og Cornelius igen. Det er altså vægtige navne for Løverne, der risikerer at være temmeligt tandløse i front. De har scoret 19 gange i sæsonens 12 gange, og det er ikke håbløst skidt, men de har altså blot vundet fem af deres 12 kampe, og derfor er de lige nu på 7. pladsen og ude af det gode selskab. 

Der er stadig to kampe i Champions League for københavnerne, og afslutningen på grundspillet nærmer sig med stormskridt, hvor de formentlig meget, meget gerne vil formå at kravle i det mindste op på 6. pladsen, før det er overstået. 


Brøndby IF – skader:

  • Kevin Mensah (Back, Fast) – Skadet

Brøndby IF – karantæner + karantænefare:

  • Brøndby IF har Kevin Tshiembe i karantæne.
  • Brøndby IFs Daniel Wass, Mathias Kvistgaarden og Josip Radosevic er i fare for karantæne ved næste advarsel.


FC København – skader:

  • Denis Vavro (Forsvar, Fast) – Tvivlsom
  • Nicolai Boilesen (Forsvar, Fast/Reserve) – Skadet
  • Marios Oikonomou (Forsvar, Reserve) – Skadet
  • Carlos Zeca (Midtbane, Fast) – Skadet
  • Rasmus Falk (Midtbane, Fast) – Skadet
  • Anthony Amoo (Kant, Reserve) – Skadet
  • Orri Oskarsson (Angreb, Reserve) – Skadet
  • Andreas Cornelius (Angreb, Fast) – Skadet
  • Mamoudou Karamoko (Angreb, Reserve) – Skadet

FC København – karantæner + karantænefare:

  • FC København har Hakon Haraldsson i karantæne.
  • Davit Khocholava, Kevin Diks og Viktor Claesson er i fare for karantæne ved næste advarsel.

Brøndby IF forventet startopstilling: Hermansen; Wass, Maxsø, Heggheim, Riveros; Greve, Radosevic, Slimane; Schwartau, Omoijuanfo, Vallys.

FC København forventet startopstilling: Grabara; Ankersen, Diks, Khocholava, Kristiansen; Stamenic, Lerager, Claesson, Johannesson, Bardghji; Daramy.



Odds på Brøndby IF – FC København

Kampens odds antyder en ganske lige affære med svag favoritrolle hos gæsterne. 


Odds-forslag: Som Frank Sinatra sang: Hvis du kan vinde i Randers …

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
3,06
Brøndby IF
Gå til Marathonbet *

Ej, det handlede vist mest om New York, når Frank Sinatra sang, men en fordanskning kunne jo hedde noget i retning af, at hvis du er i stand til at vinde i Kronjylland mod Thomas Thomasbergs Randers FC, vil du være i stand til at vinde de fleste steder i det danske Superligalandskab. 

Og det var jo netop, hvad Brøndby IF gjorde i seneste runde: Vandt i Randers. 3:2 lød slutcifrene på, og det må have givet masser af god stemning i bussen tilbage østpå og god selvtillid at spille videre med. Brøndby IF er også under pres i forhold til at kravle med i mesterskabsspillet, så det er ikke bare ære, håneret og kampen om København. Det er også en kamp for at undgå en forsmædelig, ydmygende og økonomisk knap så attraktiv tur i nedrykningsspillet for begge mandskaber. 

Der bliver smæk for alle skejserne på Brøndby Stadion, og med den aktuelle form for træner Niels Frederiksen og de blågule med sejren i Randers FC sat over for de mange skader i Løveburet og presset fra de europæiske kampe lander anbefalingen til dette opgør på hjemmesejr. Helt simpelt og rent: 1-tal.


Brøndby IF – FC København: Statistik, topscorer og H2H

  • Brøndby IF er nummer 9 i Superligaen efter 15 point for 12 kampe. 

  • Brøndby IFs statistik er 4-3-5 og 16:20.

  • FC København indtager Superligaens plads nummer 7 med 16 point efter 12 runder.

  • Tallene for FC København lyder 5-1-6 og 19:18.

  • Brøndby IF topscorer er Nicolai Vallys, der er noteret for 4 Superligamål i sæsonen – 2 af dem er dog scoret for Silkeborg IF.

  • Viktor Claesson og Pep Biel har scoret mest hos FC København med 6 træffere hver. 

  • Morten Krogh har dømt Brøndby IF 14 gange (5-4-4). Han har uddelt 60 gule kort, 4 røde kort og dømt straffespark 13 gange.

  • Morten Krogh har dømt FC København 14 gange (9-4-1). Undervejs i de 14 kampe har Krogh uddelt 55 gule kort, 0 røde kort og dømt 4 straffespark.

  • Det er første gang, Morten Krogh dømmer Brøndby IF – FC København.


Expected Goals: Brøndby IF vs. FC Københavnde seneste tre ligakampe:

Brøndby Brøndby IFResultatxGKøbenhavn FC KøbenhavnResultatxG
Randers FC – Brøndby IF (2-3) 3,09 – 1,52FC København – FC Nordsjælland (1-1) 1,92 – 0,43
Brøndby IF – Lyngby BK(3-3) 2,81 – 1,71Manchester City – FC København (5-0) 4,54 – 0,41
Viborg FF – Brøndby IF (0-0)  2,70 – 0,65FC København – AGF (1-0) 0,92 – 0,18 


Superligaen – Table of Justice

Expected pointsFaktiske point (placering)
København FC København22.816 (#7)
Viborg Viborg FF20.821 (#3)
Midtjylland FC Midtjylland19.617 (#5)
AGF AGF18.316 (#6)
Silkeborg Silkeborg IF16.120 (#4)
Nordsjælland FC Nordsjælland15.924 (#1)
Lyngby Lyngby BK15.75 (#12)
RandersRanders FC15.722 (#2)
Brøndby Brøndby IF14.515 (#9)
Horsens AC Horsens 14.115 (#8)
OB OB13.215 (#10)
AaB AaB12.611 (#11)

Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.


Hvornår spilles Brøndby IF – FC København?

Brøndby IF – FC København spilles søndag den 16. oktober 2022 klokken 14:00.

Hvor spilles Brøndby IF – FC København?

Brøndby IF – FC København spilles på Brøndby Stadion i Brøndby i Danmark.

Skriv første kommentar

Skriv et svar