18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Brøndby IF – AaB: Odds og optakt den 26. september 2021

Foto: Bildbyrån

Krisen begynder efterhånden af kradse på Vestegnen. De forsvarende danske mestre indtager skuffende 10.pladsen i Superligaen, og har indtil videre kun præsteret en sejr i sæsonen. Denne gang får de besøg af AaB, som er overraskende godt kørende i denne sæson, og byder sig til i toppen af rækken. Det bliver vel bare til endnu en Brøndby-skuffelse søndag aften? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Brøndby IF – AaB. Der er kampstart torsdag d. 26. september 2021 kl. 18:00. Se kampen på TV3+ eller på Viaplay. 

GÅ TIL

100 % bonus op til 500 kr. / Freebet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % freebet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Freebet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Freebet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).

Brøndby IF – AaB: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Michael Tykgaard
Stadion: Brøndby Stadion, Brøndby
Vejret: 17° og let vind

Optakt til Brøndby IF – AaB: Skader, karantæner og startopstillinger

Brøndby fik tanket tiltrængt selvtillid i torsdagens pokalopgør mod Allerød, som til dagligt huserer i Danmarksserien. Succeserne har været små på Vestegnen indtil videre i denne sæson, så 8-1 sejren må trods alt have lunet lidt. I Superligaen står det overordentlig sløjt til for de forsvarende danske mestre, som på ingen måde har kunne følge op på den flotte sæson de leverede i fjor. Udskiftningen i truppen har været mærkbar, og de nye spillere har endnu ikke fundet den helt rigtige opskrift på succes. Ni kampe har kun kastet en enkelt sejr af sig, godt nok er det blevet til fem x’er, men det rykker altså ikke alverden i tabellen. I sidste weekend leverede Brøndby en af sæsonens sløjeste indsatser, da de tabte med 1-0 til Sønderjyske, og det virker til at der er et lille bjerg, som skal bestiges før Brøndby er tilbage på omgangshøjde med rækkens bedste mandskaber.

Gæsterne fra Aalborg er i fantastisk form for tiden, de har kun tabt en enkelt af ni mulige kampe indtil videre, og de ånder Superligaens tophold fra FCK og FCM i nakken. Det var ellers lige på og hårdt for AaB i starten af sæsonen med kampe mod netop FCK og FCM i de to første kampe, hvor det blot blev til et point. Siden da er det dog kun gået én vej for nordjyderne, som har vundet fem af de seneste syv Superliga-kampe. Nogle klubber havde nok smidt træner Cifuentes på porten allerede i sidste sæson efter han ikke præsterede en eneste sejr i hans første seks kampe i spidsen for AaB, men ledelsens tålmodighed med spanieren virker til at bære frugt nu hvor spillet for alvor er begyndt at flyde. AaB vandt seneste Superliga-kamp mod OB i sikker stil, og tirsdag havde de heller ingen problemer med at spille sig videre i Sydbank Pokalen mod Lyngby. De spiller offensiv og attraktiv fodbold i Nordjylland for tiden, og lige nu ligner de en seriøst bejler til top-3.

Brøndby IF:

  • Rasmus Wikström (Forsvar, Fast/Reserve) – Skadet
  • Blas Riveros (Back, Fast) – Tvivlsom
  • Peter Bjur (Back, Fast/Reserve) – Tvivlsom

AaB:

  • Jacob Ahlman (Back, Fast/Reserve) – Karantæne

Brøndby IF forventet startopstilling: Hermansen; Børkeeiet, Maxsø, Tshiembe; Bruus, Greve, Radosevic, Frendrup, Mensah; Hedlund, Uhre.

AaB forventet startopstilling: Rinne; Ross, Thelander, Granli; Pallesen, Højholdt, Ferreira, Børsting, Fossum; Prip, Makaric.


Odds på Brøndby IF – AaB

De forsvarende danmarksmestre fra Brøndby IF er favoritter i denne duel.

Odds-forslag: Selvtillidsfuldt udehold med fine chancer

Da Brøndby for tre spillerunder siden besejrede FC Midtjylland på hjemmebane, så tænkte de fleste nok, at det værste nu var bag de forsvarende mestre for Brøndby, men drengene fra Vestegnen har ikke formået at bygge videre på den fine præstation i den kamp, og siden er det blev til 1-1 mod Silkeborg og senest et nederlag til Sønderjyske. Der er stadig lang vej for BIF, og søndag kan det risikere at blive endnu værre, når AaB kommer på besøg.

Aalborgenserne har indtil videre været en af sæsonens helt store positive overraskelser, de har kun tabt en enkelt kamp – til FC Midtjylland i anden spillerunde. Siden er det blevet til fem sejre og to x’er for gæsterne, som virkelig har fundet melodien. Selvom Brøndby sidder på hjemmebanefordelen til dette opgør, og at deres fans virkelig kan sætte gang i lægterne, så er jeg ikke sikker på, at det er nok til at klare sig helskindet igennem opgøret. Hjemmeholdets seneste præstationer har været alt andet end prangende, og nu kommer et af ligaens mest formstærke mandskaber på besøg. Der er et enorm pres på Brøndby for at finde tilbage på sejrssporet, men de er ramt på selvtilliden, og de virker sårbare. I min optik bør gæsterne have bedre chancer for en sejr end oddset i skrivende stund indikerer. Anbefalingen bliver en sejr til AaB, men med en gardering så indskuddet ryger retur ved uafgjort.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
2,16
AaB (Draw No Bet)
Gå til Unibet *


Brøndby IF – AaB: Statistik, topscorer og H2H

  • Brøndby IF er på 10. pladsen i Superligaen efter 9 runder, hvor de har fået sølle 8 point. Tallene for Brøndby IF er 1-5-3 med en måldifference på 11:13.

  • AaB er kommet fra land i Superligaen, hvor de indtager 3.pladsen med 18 point. Statistikken lyder på 5-3-1 og målscoren 13:7.

  • Mikael Uhre har nettet 4 gange i sæsonen, og dermed er han Brøndby IFs aktuelle topscorer.

  • Hos AaB er det sidste sæsons topscorer, Iver Fossum, der igen fører den interne topscorerliste med 3 kasser.

  • I sidste sæson endte kampen på Brøndby Stadion med 1-1, mens AaB tog en sejr på 2-1 hjemme i Aalborg.


Expected Goals: Brøndby IF vs. AaB de seneste tre kampe:

Brøndby IFResultatxGAaBResultatxG
Allerød FK – Brøndby IF(1-8)UkendtLyngby – AaB(0-4) 0,2 – 1,1 
Sønderjyske – Brøndby IF(1-0)1,66 – 0,46 AaB – OB(2-0) 1,84 – 0,74 
Brøndby IF – Sparta Prag(0-0)0,28 – 0,59 Viborg – AaB(2-3) 2,37 – 4,11 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar