18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Brøndby IF – AaB: Odds og optakt den 14. april 2022

Brøndby Stadion byder på bronzeduel, når AaB gæster Vestegnen.

Brøndby IF er nu på 3 kampe uden scoring, så de håber nok, at Hedlund har fundet målstøvlerne frem til torsdagens duel mod AaB. (Foto: Bildbyrån)

Brøndby IF og AaB mødes på Brøndby Stadion torsdag aften, og det er en direkte duel om tabellens tredjeplads. Brøndby IF har tabt tre kampe på stribe, og den første af de tre var et omvendt opgør i Aalborg, hvor forsvarer Heggheim så rødt, og de aalborgensiske fans så hjemmeholdet hamre tre bolde i nettet. AaB har overtaget bronzepladsen, og nordjyderne kommer med fire udesejre på stribe. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Brøndby IF – AaB. Der er kampstart torsdag d. 14. april 2022 kl. 18:00. Se kampen på TV3+ eller på Viaplay. 

GÅ TIL

Få op til 1.000 kr. som freebet

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.


Brøndby IF – AaB: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Mikkel Redder
Stadion: Brøndby Stadion, Brøndby
Vejret: 9° og let vind

Optakt til Brøndby IF – AaB: Skader, karantæner og startopstillinger

Brøndby IF overvintrede fem point fra førstepladsen i Superligaen, og i de første forårsrunder, skrumpede afstanden endda til tre point. Da mesterskabsspillet blev indledt, var der otte point til førstepladsen, og nu er vi to runder inde i slutspillet, og der er nu 14 point op til en gentagelse af sidste sæsons mesterskab for træner Niels Frederiksen og hans blågule flok. 

Tre nederlag på stribe pynter naturligvis ikke på den slags. Nederlag på 3:0 i både Aalborg og Silkeborg, og røde kort til henholdsvis Henrik Heggheim og Josip Radosevic i de nederlag. I hjemmekampen mellem de to nederlag i Jylland, blev de slået hjemme på Brøndby Stadion af Randers FC, som vandt 1:0. Det betyder nu tre kampe uden scoring med nul point og en score på 0:7. Det betyder også, at AaB er kravlet forbi Brøndby IF, der nu er på tabellens fjerdeplads. 

Og nordjyderne er så netop torsdagens gæster på Brøndby Stadion, og de vil helt sikkert lune sig ved tanken om, at vi bare skal tilbage til 20. marts for at finde deres 3:0-sejr i Aalborg mod torsdagens modstander. AaB har vundet tre af deres seneste fire kampe, og på udebane er det endnu bedre, for her har de slået FCN, Sønderjyske, FCM og OB i deres fire seneste forsøg på fremmed græs. Og det med en nydelig score på 10:3. 

Lucas Andersen fik comeback i seneste kamp, og kan de langsomt køre ham ind, så han ikke løber ind i endnu en skade, er det jo bare endnu flere elementer for træner Lars Friis at rode med i sæsonens sidste otte kampe. Efter skuffelsen med nedrykningsspil i seneste sæson vil et sæt medaljer være enormt motiverende for nordjyderne. Holder de kadencen og bider fra sig i de indbyrdes kampe mod FCM, er det vel ikke umuligt at presse på for sølvmedaljerne, hvis der kommer nordjysk medvind.


Brøndby IF:

 • Henrik Heggheim (Forsvar, Fast) – Karantæne
 • Kevin Mensah (Back, Fast) – Skadet
 • Peter Bjur (Midtbane, Reserve) – Skadet 
 • Josip Radosevic (Midtbane, Fast) – Karantæne


AaB:

 • Magnus Christensen (Midtbane, Fast) – Skadet
 • Pedro Ferreira (Midtbane, Fast) – Skadet
 • Gudmundur Thorarinsson (Midtbane, Reserve) – Skadet
 • Rufo Herraiz (Angreb, Fast) – Skadet

Brøndby IF forventet startopstilling: Hermansen; Rosted, Maxsø, Tshiembe; Bruus, Bell, Greve, Sliman, Riveros; Hedlund, Divkovic.

AaB forventet startopstilling: Rinne; Ross, Thelander, Hagelskjær; Pallesen, Højholt, Fossum, Ahlmann; Prip, Kusk; Makaric.


Odds på Brøndby IF – AaB

Kampens odds sender favoritbamsen i armene på Brøndby IF.


Odds-forslag: Brøndby IF jagter revanche mod stærke nordjyder

Det ellers så utroligt trofaste publikum på Brøndby Stadion er ikke just blevet forkælet i denne sæson. Otte af de foreløbige 12 hjemmekampe i Superligaen er endt med højst to scoringer. 16:10 og i alt 26 scoringer giver et snit på 2,16 mål per hjemmekamp. 

Men her kommer AaB på besøg, og de snitter 3,25 mål per udekamp fordelt over deres fire seneste besøg på fremmed græs. Her har de hentet fire sejre, og vi skal ikke engang fire uger tilbage for at finde seneste indbyrdes møde, som dog var i Aalborg, men her vandt nordjyderne 3:0. Fem af de seneste syv møder på Brøndby Stadion har haft begge hold på tavlen, og kun én gang hver har de to hold ikke formået at score i de syv kampe. 

Derfor tror anbefalingen da også, at vi får begge hold på tavlen her. Selv om det er en vigtig kamp i spillet om tredjepladsen, hvor kun ét point skiller dem aktuelt, har Brøndby IF en masse at revanchere efter tre nederlag på stribe og 0:3 i Aalborg. AaB virker i forrygende spillehumør, og offensiven blomstrer med mange strenge at spille på. Vi går med scoringer i begge ender.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bwin
1,83
Begge hold scorer
Gå til Bwin *


Brøndby IF – AaB: Statistik, topscorer og H2H

 • Brøndby IF er aktuelt nummer 4 i Superligaen, og de har 40 point efter 24 runder. 

 • Brøndby IFs statistik er 11-7-6 og 30:28.

 • AaB er et bette nøk bedre i stillingen som nummer 3 med 41 point efter 24 kampe. 

 • Tallene for AaB siger 12-5-7, og de har en målscore på 39:27.

 • Brøndby IFs topscorer er stadig Mikael Uhre, som har scoret 11 gange i sæsonen. 

 • Hos AaB er Louka Prip flittigste mand på måltavlen med 11 pletskud.


Expected Goals: Brøndby IF – AaB de seneste tre kampe:

Brøndby IFResultatxGAaBResultatxG
Silkeborg IF  -Brøndby IF(3-0) 2,72 – 0,20AaB – Randers FC(3-0)1,33 – 1,38 
Brøndby IF – Randers FC(0-1) 1,17 – 1,38AaB – FC København (0-1)0,43 – 1,64 
AaB – Brøndby IF (3-0)4,29 – 0,49 AaB – Brøndby IF (3-0) 4,29 – 0,49
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Hvornår spilles Brøndby IF – AaB?
Brøndby IF – AaB spilles torsdag den 14. april 2022 klokken 18:00.

Hvor spilles Brøndby IF – AaB?
Brøndby IF – AaB spilles på Brøndby Stadion i Brøndby i Danmark.

Skriv første kommentar

Skriv et svar