18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Brøndby – FC Nordsjælland: Odds og optakt den 24. juli 2022

Kan Kvistgaarden og Brøndby sikre endnu en sejr hjemme på Brøndby Stadion? (Foto: Bildbyrån)

Superligaen er i fuld gang igen! Både Brøndby og FC Nordsjælland startede sæsonen ud på fornem vis med sejre over henholdsvis AGF og OB. Søndag tørner drengene fra Vestegnen sammen med de unge nordsjællandske gutter på Brøndby Stadion i jagten på flere point. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Brøndby – FC Nordsjælland. Der er kampstart søndag d. 24. juli 2022 kl. 16:00. Se kampen på 6’eren.

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout

Få op til 1.000 kr. som freebet

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.


Brøndby – FC Nordsjælland: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Jørgen Daugbjerg Burchardt 
Stadion: Brøndby Stadion
Vejret: 23° og let vind

Optakt til Brøndby – FC Nordsjælland: Skader, karantæner og startopstillinger

Superligaen blev sparket i gang igen i sidste weekend, og for Brøndby og FC Nordsjælland startede det på fornemmeste vis. Brøndby tog hjemme imod ærkerivalerne AGF i sæsonens første kamp, som blev vundet med 1-0. De gulblå fra den københavnske vestegn spillede en stærk kamp, som dog var ved at ende ud i en pointdeler. Brøndbys store problem i mesterskabsspillet var de manglende mål, og søndagens kamp vidnede om, at der fortsat er plads til forbedring på det punkt. Det var egentlig ikke et problem at spille sig frem til chancer, men skarpheden hos især Hedlund og Divkovic lod en del tilbage at ønske, og derfor skulle Niels Frederiksens mandskab helt frem til 80. minut før målet endelig faldt på et afrettet Slimane-hug. Spillet kan de være fint tilfredse med, men der skal findes lidt mere koldblodighed frem hos angriberne, hvis det for alvor skal blive godt i denne sæson. Positivt var det, at nullet blev holdt selv uden den defensive styrmand Andreas Maxsø, som er ude i omtrent tre måneder.

FC Nordsjælland har været nærmest fast inventar i top-6 siden slutspillet blev indført, men i sidste sæson gik den pludselig ikke længere for Farum-klubben, som havde en noget svingende sæson. Vanen tro havde FC Nordsjælland sagt farvel til de største profiler fra den foregående sæson, og normalt har de bare et nyt kuld af unge spillere til tage over, men niveauet hos de nye rakte altså ikke til mere end en 9.plads. Muligvis er de klar til at gøre mere væsen af sig i denne sæson, i hvert fald startede det godt med en 2-0 sejr ude over OB i mandags. De unge nordsjællænderne spillede en solid kamp, hvor der blev vist fine takter fra blandt andet Bidstrup og målscorer Nuamah.

Brøndby var i aktion torsdag aften i Conference League-kvalen mod polske Pogon Szczecin, hvor der ligesom mod AGF blev lagt en solid indsats for dagen. Dog primært i 1.halvleg, hvor Niels Frederiksens mandskab spillede god fodbold, og bragte sig foran ved Riveros. 2.halvleg blev Brøndby sat under større pres, og måtte tage til takke med slutresultatet 1-1. Fin præstation og godt resultat før returopgøret på hjemmebane i næste uge.


Brøndby:

  • Andreas Maxsø (Forsvar, Fast) – Skadet
  • Kevin Mensah (Back, Fast) – Skadet
  • Carl Björk (Angreb, Reserve) – Skadet


FC Nordsjælland:

  • Ingen kendte fravær

Brøndby forventet startopstilling: Hermansen; Sebulonsen, Tshiembe, Rosted, Riveros; Greve, Radosevic, Slimane; Schwartau; Hedlund, Kvistgaarden.

FC Nordsjælland forventet startopstilling: A. Hansen; Villadsen, K. Hansen, Nagalo, Frese; Diomande, Christensen, Bidstrup; M. Hansen, Nuamah, Schjelderup.


Odds på Brøndby – FC Nordsjælland

Bookmakerne tror mest på en sejr til hjemmeholdet.


Odds-forslag: Frisk slagudveksling på Vestegnen

Søndag går det løs igen i den bedste danske række, når Brøndby tager imod FC Nordsjælland. De to mandskaber kom solidt fra land i første spillerunde, som bød på sejre på henholdsvis 1-0 og 2-0 over AGF og OB. Der var godt styr på løjerne for begge hold, som spillede gode kampe og vandt fortjent. Til dette opgør er hjemmeholdet selvfølgelig favoritter, men der er alligevel noget, som taler for gæsterne. Brøndby spiller her deres tredje kamp på syv dage efter de som nævnt var i aktion i Polen torsdag aften. Returopgøret venter allerede i næste uge, og det kan måske blive FC Nordsjællands chance.

Vi har kun akkurat taget hul på sæsonen, så tanken er selvfølgelig ikke tom hos Brøndby-spillerne, men måske har de alligevel et halvt øje på Conference League-opgøret i næste uge. Spillet har set godt ud for Brøndby i de to første kampe, men også de unge gæster gjorde en fin figur i deres udekamp mod OB. Vi har at gøre med to mandskaber, hvor selvtilliden må være intakt efter den fine start, begge hold ynder at spille frisk offensiv fodbold, så jeg forventer en åben og underholdende affære her. Brøndby er uden Maxsø i forsvaret, noget som de hurtige nordsjællandske angribere måske kan udnytte. Til gengæld har Brøndby vist fine offensive takter her i de første kampe, hvor de har spillet sig frem til fint med chancer – så mon ikke, at de får listet en af dem i kassen? Anbefalingen lyder på mål i begge ender.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bet365
1,70
Begge hold scorer
Gå til bet365 *


Brøndby – FC Nordsjælland: Statistik, topscorer og H2H

  • Brøndby vandt sæsonens første kamp med 1-0 hjemme over AGF.

  • FC Nordsjælland kom også godt ud af starthullerne, de unge gutter vandt 2-0 ude over OB.

  • Brøndbys enlige mål blev sat ind af Anis Slimane.  

  • Hos FC Nordsjælland scorede Nuamah og Schjelderup.

  • De to indbyrdes opgør fra sidste sæson endte med en sejr til hvert hold. I begge tilfælde endte sejren hos udeholdet.


Expected Goals: Brøndby vs. FC Nordsjælland de seneste tre kampe:

BrøndbyResultatxGFC NordsjællandResultatxG
OB – AC Horsens (1-3) 1,22 – 1,43Twente – FC Nordsjælland(1-0) 1,49 – 0,64 
FC Midtjylland – OB (3-2) 2,32 – 0,41AGF – FC Nordsjælland (2-2) 2,30 – 1,56 
FC Midtjylland – OB (3-2)2,32 – 0,41FC Nordsjælland – Vejle Boldklub(2-1)1,01 – 1,34 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Brøndby – FC Nordsjælland?

Brøndby – FC Nordsjælland spilles søndag den 24. juli 2022 klokken 16:00.

Hvor spilles Brøndby – FC Nordsjælland?

Brøndby – FC Nordsjælland spilles på Brøndby Stadion

Skriv første kommentar

Skriv et svar