18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Brøndby – FC Midtjylland: Odds og optakt den 29. august 2022

Anis Ben Slimane har ikke ramt ramme høje niveau som i foråret. Foto: Bildbyrån

Både Brøndby og FC Midtjylland kæmper noget med tingene i øjeblikket. Begge klubber ligger i den tunge ende med blot seks point efter seks kampe. Hvem af de to klubber kommer tilbage på rette spor? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Brøndby – FC Midtjylland. Der er kampstart søndag den 28. august 2022 kl. 18:00. Se kampen på TV3 Sport eller Viaplay.

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout
Få op til 1.000 kr. som freebet

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.


Brøndby – FC Midtjylland: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Mikkel Redder
Stadion: Brøndby Stadion, Brøndby
Vejret: 21° og vindstille

Optakt til Brøndby – FC Midtjylland: Skader, karantæner og startopstillinger

Der venter et opgør mellem to klubber, som virkelig ikke har fået den optimale start på sæsonen. Begge klubber har ambitioner om at blande sig i toppen, men sæsonens første seks kampe har vist noget andet. Blot seks point i seks kampe er det blevet til for sidste sæsons nummer fire og sidste sæsons sølvvindere. I sidste sæson stod de to klubber overfor hinanden hele seks gange, fire gange i Superligaen og to gange i pokalen. Gennem de sidste par sæsoner er det også opbygget en rivalisering mellem de to klubber efter at de har kæmpet om mesterskabet flere gange i løbet af de sidste 3-4 år.

Brøndby er virkelig hårdt ramt på skadesfronten, hvor flere af de vigtigste spillere sidder ude i øjeblikket. Det har selvfølgelig haft indflydelse på de sidste par ugers resultater. Omvendt så har reserverne ikke grebet chancen. Midtbanen har set tynd ud på det seneste. Profiler som Radosevic og Slimane har ikke ramt niveauet, og så er der vel det største problem af dem alle – nemlig at score mål. Brøndby kæmper stadig med målscoringen, hvilket vel mest er tydeligt med tanke på at Radosevic er holdets topscorer.

FC Midtjylland kan heller ikke sige sig fri fra at være i krise. Klubben fra den jyske hede har ikke vundet i fem kampe på tværs af alle turneringer og selvom to af kampene har været mod mægtige Benfica, så er det stadig ikke optimalt for FC Midtjylland. I løbet af ugen har FC Midtjylland hyret Albert Capellas, den tidligere U21-landstræner og assistenttræner i mandagens modstander, Brøndby. Flere af FC Midtjyllands profiler har tidligere haft spanieren som træner for U21-landstræner, hvor han præsterede rigtig godt. Det ligner en spændende løsning for midtjyderne, men spørgsmålet er om man allerede kan se forskel fra sidste uges nederlag til AGF og til nu.


Brøndby:

  • Mads Hermansen (Målmand, Fast) – Skadet
  • Blas Riveros (Back, Fast) – Skadet
  • Kevin Mensah (Back, Fast/Reserve) – Skadet
  • Carl Björk (Angreb, Reserve) – Skadet


FC Midtjylland:

  • Henrik Dalsgaard (Forsvar, Fast) – Karantæne

Silkeborg forventet startopstilling: Mikkelsen; Sebulonsen, Heggheim, Tshiembe, Cappis; Bell; Wass, Bjur; Slimane; Kvistgaarden, Hedlund

FC Midtjylland forventet startopstilling: Olafsson; Andersson, Sviatchenko, Gartenmann, Paulinho; Onyedika, Evander, Dreyer; Isaksen, Lind, Sisto


Odds på Brøndby – FC Midtjylland

Bookmakerne har FC Midtjylland som favoritter.


Odds-forslag: Målrig mandagsunderholdning på Brøndby Stadion

Brøndby er simpelthen nødt til at gå ud og angribe kampen. Med de præstationer som Brøndby har vist på det seneste og særligt udekampen i Aalborg i sidste weekend, så skal Brøndby ud og bevise noget. Man må forvente at den norske back Sebulonsen er tilbage på højreback, hvilket kan give plads til Daniel Wass på midtbanen. Det må også give noget til Brøndbys offensive spil, som virkelig har savnet kreativitet på det seneste.

FC Midtjylland har slet ikke haft samme stabilitet i denne sæson, som man er vant til at se fra midtjyderne. Defensiven er langt fra tidligere niveau og med hele 13 indkasserede mål, så vidner det også om at Sviatchenko og co. ikke er på vanligt niveau. Offensivt har det egentlig været godkendt for FC Midtjylland, som har scoret 13 mål, hvilket er flest af alle.

I de seneste tre indbyrdes opgør mellem de to klubber er det endt med minimum tre mål.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Betfair
1,87
Over 2,5 mål
Gå til Betfair *


Brøndby – FC Midtjylland: Statistik, topscorer og H2H

  • Brøndby tabte deres seneste kamp med 2-1 i Aalborg.

  • FC Midtjylland løb ind i et 2-0 nederlag til AGF senest.

  • Josip Radosevic har scoret to mål i sæsonen, hvilket gør ham til topscorer for Brøndby.

  • Anders Dreyer og Gustav Isaksen har scoret fire mål hver for FC Midtjylland.

  • De to klubber mødte hinanden seks gange i sidste sæson. Her blev det til tre Brøndby-sejre, to sejre til FC Midtjylland og én uafgjort.


Expected Goals: Brøndby vs. FC Midtjyllandde seneste tre kampe:

BrøndbyResultatxGFC MidtjyllandResultatxG
AaB – Brøndby(2-1) 1,18 – 1,23FC Midtjylland – AGF(0-2) 1,45 – 0,37
Brøndby – OB(2-0) 1,51 – 0,75AC Horsens – FC Midtjylland(3-3) 4,05 – 1,58
Basel – Brøndby(2-1)2,81 – 0,76FC Midtjylland – Benfica(1-3) 0,90 – 1,16
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Brøndby – FC Midtjylland?

Brøndby – FC Midtjylland spilles mandag den 29. august 2022 klokken 19:00.

Hvor spilles Brøndby – FC Midtjylland?

Brøndby – FC Midtjylland spilles på Brøndby Stadion, Brøndby-

Skriv første kommentar

Skriv et svar