18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Brøndby – AaB: Odds og optakt den 30. oktober 2022

Det pyntede på Brøndbys spil, da Wass i 2.halvleg af weekendens kamp blev rykket frem på midtbanen. Måske han får lov at stille til start på den position her mod AaB? (Bo Amstrup/Ritzau Scanpix)
Det pyntede på Brøndbys spil, da Wass i 2.halvleg af weekendens kamp blev rykket frem på midtbanen. Måske han får lov at stille til start på den position her mod AaB? (Bo Amstrup/Ritzau Scanpix)


Før sæsonstarten var det nok de færreste, som havde regnet med et bundopgør mellem Brøndby og AaB 14 kampe inde i sæsonen, men det er nu engang sådan som tingene forholder sig. To store klubber på 10. og 11.pladsen, som må være desperate efter 3 point. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Brøndby – AaB. Der er kampstart søndag den 30. oktober 2022 kl. 18:00. Se kampen på TV3+ eller Viaplay.

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout
Få op til 1.000 kr. som freebet

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.


Brøndby – AaB: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Jakob Kehlet
Stadion: Brøndby Stadion
Vejret: 13° og skyet

Optakt til Brøndby – AaB: Skader, karantæner og startopstillinger

Søndagens sene kamp fra Superligaen byder på et brag fra bunden af rækken, når Brøndby og AaB tørner sammen på den københavnske vestegn. Det var nok de færreste, som før sæsonen, havde spået at de to store danske klubber skulle ligge helt dernede og rode rundt efter 14 spillerunder, men det er nu engang sådan som landet ligger. Hjemmeholdet indtager en skuffende 10.plads med 17 point, mens de nordjyske gæster har 3 point færre på 11.pladsen. Sæsonen har været enormt skuffende for begge mandskaber indtil videre, og det kan ikke gå hurtigt nok med at få vendt skuden.

Brøndby er ubesejret i Superligaen siden den 29.august. Hele syv gange i streg er Niels Frederiksens mandskab gået fra banen uden at tabe i Superliga-regi, det lyder sgu da meget godt? Njaaa.. Mere imponerende er det så heller ikke, for fem af de syv kampe er nemlig endt uafgjort, og derfor ligger ‘Drengene fra Vestegnen’ også stadig i den sløje ende af tabellen. Hjemmeholdet har ualmindelig svært ved at hive sejrene i hus, på trods af, at spillet generelt flyder bedre end i starten af sæsonen. Marginalerne har ikke været med Brøndby, som med lidt mere held og større skarphed kunne have været mange point rigere på nuværende tidspunkt. Mod Randers, Lyngby og FCK blev der i alle tre tilfældet indkasseret mål i de døende minutter, så tre sejre i stedet blev vekslet til tre uafgjorte. Senest var det dog værternes tur til at redde et sent point, da Cappis udlignede til 2-2 kort før tid i den intense udekamp mod AGF. Offensivt kører det udmærket. Ohi, Wass og Vallys har virkelig givet et kvalitetsløft til den sidste tredjedel af banen, men der indkasseres alt for mange mål i den anden ende, og så er det altså svært at vinde fodboldkampe.

Hvor der i Brøndby, trods de manglende sejre, har været spillemæssig fremgang, så er snakken en lidt anden hos gæsterne, som har spillet meget få gode kampe i denne sæson, og bare bliver ved med at levere på for lavt et niveau. En af sæsonens få sejre kom ellers i forrige weekend, hvor rækkens absolutte bundhold fra Lyngby blev besejret, men den succes kunne aalborgenserne ikke følge op på mandag aften, da de tabte med 3-1 til Viborg. Den kamp startede ellers lige efter planen for Hamrén og co., som tidligt i kampen bragte sig foran, men herfra stod der nærmest Viborg på det hele. AaB lignede et hold, som var bange for at vinde, og så gik det som det oftest går for bundhold… Spillermaterialet er fint, og bedre end til en 11.plads i Superligaen, men det er tydeligt, at der mangler selvtillid hos de rød- og hvidstribede, som efterhånden befinder sig i lidt af en krise.


Brøndby – skader:

  • Kevin Mensah (Back, Reserve) – Skadet

Brøndby – karantæner + karantænefare:

  • Josip Radosevic har karantæne.
  • Mathias Kvistgaarden får karantæne ved næste gule kort.


AaB – skader:

  • Kasper Høgh (Angreb, Reserve) – Tvivlsom

AaB – karantæner + karantænefare:

  • AaB har ingen spillere i karantæne.
  • Lars Kramer og Jacob Ahlmann får karantæne ved næste gule kort.

Brøndby forventet startopstilling: Hermansen; Gammelby, Maxsø, Tcsiembe, Riveros; Slimane, Wass, Greve; Hedlund, Oji, Vallys

AaB forventet startopstilling: Sander; Pallesen, Granli, Kramer, Ahlmann; Fossum, Ferreira; Sousa, Andersen, Prip; Bakiz.



Odds på Brøndby – AaB

Bookmakerne har Brøndby som favoritter.


Odds-forslag: Drengene fra Vestegnen tørster efter sejr

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Nordicbet
1,82
Brøndby vinder
Gå til nordicbet *


Hverken Brøndby eller AaB havde formentlig regnet med at ligge som 10’er eller 11’er i Superligaen efter 14 spillerunder, men i en mærkværdig 22/23-sæson, hvor alle virker til at kunne slå alle(på nær Lyngby, som ikke kan slå nogen), bliver det simpelthen til for få sejre for både Niels Frederiksen og Erik Hamréns mandskaber. Begge mandskaber har X’et 5 af 14 kampe, og hvis bare et par af de kampe var endt i sejr, så ville situationen se anderledes ud, men sådan skulle det ikke gå, og nu må de efterhånden være desperate efter 3 point.

Som nævnt i optakten, så er Brøndby ubesejrede i de seneste syv ligakampe, og selvom hele fem af dem er endt uafgjort, så vidner det stadig om et mandskab, som ikke er helt til hundene. Nyindkøbene Ohi, Vallys og Wass virker alle til at være faldet godt til, og hvis sidstnævnte får lov at starte på midtbanen denne gang, så er der gode muligheder for at han kan styre showet søndag aften. Brøndbys offensiv laver godt med mål, så hvis de får strammet lidt op på defensiven, så bør der ligge 3 point at vente her. AaB virkede bange for at vinde, da de førte senest mod Viborg, og virker efterhånden særdeles ramt af den sløje sæsonstart. Anbefalingen lyder på en sejr til værterne, som spillede en fremragende 2.halvleg mod AGF i søndags.

Brøndby – AaB: Statistik, topscorer og H2H

  • Brøndby er nummer 10 i Superligaen med 17 point for 14 kampe.

  • AaB er nummer 11 i Superligaen med 14 point for 14 kampe.

  • Brøndby har blot hentet 9 point i sæsonens første 7 hjemmekampe.

  • AaB har blot hentet 7 point i 7 udekampe i denne sæson.

  • Brøndbys to sommerindkøb, Ohi og Vallys, topper den interne topscorerliste med 4 mål hver.

  • Allan Sousa topper listen for AaB, ligeledes med 4 mål.

  • Dommeren Jakob Kehlet har dømt Brøndby 59 gange. Her har Brøndby vundet 30, spillet 11 uafgjorte og tabt 18. I de 59 kampe har Kehlet uddelt 94 gule kort og 2 røde, og tildelt 10 straffespark.
  • Dommeren Jakob Kehlet har dømt AaB 48 gange. Af de 48 kampe har AaB vundet 19, spillet 10 uafgjort og tabt 19 kampe. 73 gange har han uddelt et gult kort, 2 gange et rødt kort og så har han dømt 3 straffespark.


Expected Goals: Brøndby vs. AaB – de seneste tre ligakampe:

BrøndbyBrøndbyResultatxGAaBAaBResultatxG
AGF – Brøndby(2-2)0,97 – 2,26AaB – Viborg(1-3)0,62 – 1,73
Brøndby – FCK(1-1)0,95 – 1,22Vanløse – AaB(1-3)2,47 – 4,63
Randers – Brøndby(2-3)3,09 – 1,52Lyngby – AaB(0-2)2,95 – 2,09

Superligaen – Table of Justice

Expected pointsFaktiske point (placering)
København FC København27.118 (#8)
Viborg Viborg FF24.825 (#2)
Midtjylland FC Midtjylland22.121 (#5)
Nordsjælland FC Nordsjælland19.728 (#1)
Lyngby Lyngby BK19.35 (#12)
AGF AGF19.318 (#7)
Randers Randers FC19.123 (#3)
Brøndby Brøndby IF17.817 (#10)
Silkeborg Silkeborg IF17.521 (#4)
Horsens AC Horsens16.718 (#9)
OB OB1519 (#6)
AaB AaB14.114 (#11)

Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.


Hvornår spilles Brøndby – AaB?

Brøndby – AaB spilles søndag den 30. oktober 2022 klokken 18:00.

Hvor spilles Brøndby – AaB?

Brøndby – AaB spilles på Brøndby Stadion

Skriv første kommentar

Skriv et svar