18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Brøndby – FCK: Odds og optakt d. 11. april 2021

Mesterskabsslutspillets første derby står for døren, når Brøndby Stadion lægger græstæppe til opgøret mellem de to rivaliserende klubber. Brøndby har slået FCK to gange tidligere i sæsonen, og er også bedre placeret i tabellen. Alligevel er det løverne der er bookmakernes favoritter. Kan Brøndby tage den tredje derby-sejr i træk eller lever FCK op til bookmakernes vurdering? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Brøndby – FCK med kampstart søndag d. 11. april 2021 kl. 16:00. Kampen vises på TV3+ og kan streames på Viaplay.

Odds på Brøndby – FCK

Oddsene på kampen indikerer, at bookmakerne holder FCK som favoritter.

Brøndby – FCK: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Michael Tykgaard
Stadion: Brøndby Stadion, Brøndby
Vejret: 7° og svag vind

Optakt til Brøndby – FCK: Skader, karantæner og startopstillinger

Sæsonens tredje derby skal spilles. Med sejr til Brøndby i de to første, må det være et sultent FCK-mandskab der kommer forbi Vestegnen. Mens man kan sige, at Brøndby har leveret en sæson over forventning, så kan det modsatte siges om FCK.

Det var nok de færrest der troede på Brøndby inden sæsonstart, men ikke desto mindre har de modbevidst kritikerne. Med et stabilt og velfungerende fundament, og offensive esser, særligt Lindstrøm og Uhre, har Niels Frederiksen fundet recepten på succes for de blågule. FC Midtjylland er ét point foran Brøndby, og sejrede også i sidste weekends indbyrdes opgør mellem de to klubber. Brøndby må alligevel sidde tilbage med en bitter smag i munden. I de to tidligere opgør mod FC Midtjylland har Brøndby leveret til mere end de nul point, som de står noteret for i kampene mod ulvene. Det omvendte kan man sige om kampene mod FCK i indeværende sæson. Her er det Brøndby, der har haft marginalerne på sin side, bl.a. på en overtidsscoring i Parken i efteråret.

Posen blev rystet godt og grundigt i den seneste kamp for FCK. Væk var den normale førstekeeper, Kalle Johnsson, den tidligere landsholdsspiller, Zanka, og pludselig var der også fundet plads til den tidligere Brøndby-topscorer, Kamil Wilzcek, som kvitterede med en flot scoring. FCK fik en tiltrængt sejr mod Randers, og med AGF’s og Brøndbys nederlag, kan københavnerne igen begynde at drømme om et vildt comeback. Ikke desto mindre kræver det nærmest lutre sejre i mesterskabsslutspillet.

Trods FC Midtjylland dominans i de seneste par år, så er Brøndby mod FCK, Danmarks ubestridte største kamp, og når der er tilskuere på lægterne, er det også en kamp, med internationalt snit. Indtil der kommer tilskuere, må vi nøjes uden, men med håbet om, at kampen kan leve op til prædikatet som Danmarks største fodboldkamp.

Brøndby:
Blas Riveros (Back, Fast) – Skadet
Rezan Corlu (Midtbane, Reserve) – Skadet

FCK:
Andreas Bjelland (Forsvar, Reserve) – Skadet

Brøndby forventet startopstilling: Schwäbe; Hermannsson, Maxsø, Jung; Mensah, Frendrup, Radosevic, Lindstrøm, Bjur; Hedlund, Uhre

FCK forventet startopstilling: Grytebust; Ankersen, Nelsson, Boilesen, Kristiansen; Lerager, Zeca, Falk; Wind; Fischer, Wilczek

Odds-forslag: Helt lige efter første halvleg

Brøndby har gang i en imponerende sæson, hvor særligt deres defensiv har stået stærkt. Andreas Maxsø har fået stabiliseret forsvaret, og i foråret har de maksimum lukket ét mål ind pr. hjemmekamp indtil videre. Offensiven har også præsteret, men det virker alligevel til, at det er overladt mere til tilfældigheder og individuelle præstationer, hvor meget ansvar er lagt på Mikael Uhre og Jesper Lindstrøms skuldre. Præsterer de ikke, så har Brøndby svært ved at skabe chancer.

FCK savner stabilitet i forsvaret. Senest blev Zanka smidt på bænken, ligesom at tilfældet var med den ellers stærke svenske keeper, Johnsson. Victor Nelsson leverede en godt U21-slutrunde, og Boilesen så også stærk ud senest mod Randers. Offensivt har FCK mange strænge at spille på, men det er sjældent at de offensive profiler rammer dagen samtidig.

For begge mandskaber er der vigtige point på spil, og det kan nemt have indflydelse på kampens indledning, hvor begge hold er bange for at blotte sig. I de seneste fem indbyrdes kampe har resulatet efter de første 45 minutter været uafgjort, og det kunne meget vel gentage sig her, hvor 0-0 ligner det mest oplagte.

SpilXperten.com anbefaler: X efter første halvleg til odds 2,20 – SPIL HER >>*

Brøndby – FCK: Statistik, topscorer og H2H

  • Brøndby tabte deres seneste kamp med 1-0 til FC Midtjylland.

  • FCK slog Randers med 2-1 i deres seneste kamp.

  • Brøndbys topscorer med Mikael Uhre med 13 mål i sæsonen.

  • Jonas Wind er københavnernes topscorer med 11 mål.

  • Brøndby har vundet de to indbyrdes opgør i sæsonen. Begge med 2-1.

  • FCK har ikke vundet på Brøndby Stadion i de seneste tre gange de har været på besøg.

Skriv et svar