18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Brøndby – AGF: Odds og optakt den 18. april 2021

Fy for en fæl begyndelse på mesterskabsspillet både Brøndby og AGF har fået. Begge har tabt deres første to kampe, og derfor er det meget vigtigt for begge mandskaber at slippe godt fra opgøret, når de mødes på Brøndby Stadion søndag aften. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Brøndby – AGF. Der er kampstart søndag d. 18. april 2021 kl. 18:00. Se kampen på Viaplay eller på TV3+.

Odds på Brøndby – AGF

Oddsene peger på Brøndby som favoritter i denne kamp.

Brøndby – AGF: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Jens Maae
Stadion: Brøndby Stadion, Brøndby
Vejret: 13° og svag til let vind

Optakt til Brøndby – AGF: Skader, karantæner og startopstillinger

For fire uger siden toppede Brøndby Superligaen. De havde lige slået FC København og banket OB i Odense. Det lignede et frydefuldt forår. Godt nok endte mødet med Aarhus-gymnasterne 1-1, men det ændrede ikke ved, at Brøndby vandt Superligaens grundspil og gik ind til de afsluttende 10 kampe med en mere end fair mulighed for at snuppe mesterskabsspillet. Klip til i dag. Brøndby har tabt de første to kampe i mesterskabsspillet og er nu fire point efter FC Midtjylland i toppen.

Nederlagene har været i Herning til de forsvarende mestre fra FC Midtjylland og på Brøndby Stadion, hvor den tidligere blå-gule polak, Kamil Wilczek, med tre mål afgjorde kampen til FC Københavns fordel. Spillet har egentlig ikke været helt i skoven, men der har manglet den medvind og dét held, der også skal til for at være tophold. Men her er en fremragende mulighed for Brøndby til at komme tilbage på rette kurs. Holdet er stort set skadesfrit på nær uheldige Blas Riveros, men han nåede jo nærmest ikke at blive en del af holdet, før han løb ind i en langvarig skade. De to følgende kampe for Brøndby hedder FC nordsjælland og Randers, og selv om det er slutspillets nummer fem og seks, er de begge kommet flyvende fra land med to sejre. Brøndby skal i omdrejninger, og de kan passende bruge et relativt groggy AGF-mandskab som første boksebold.

For de må godt nok være rundt på gulvet i Aarhus. Det så ellers så lovende ud. Da de gæstede Brøndby for fire uger siden lå de på lur som potentiel udfordrer til guldmedaljer, men de er inde i en aktuel stime på syv kampe uden sejr. Det er inklusive tre pokalkampe, hvor de i torsdags måtte vinke farvel til en pokalfinale og måske værst af det hele i et nederlag til ærkerivalerne fra Randers, som AGF bare ikke kan finde ud af at slå længere. Så det er et såret AGF-hold i dårlig form, der kommer til Brøndby. Og listen over spillere med enten skade, karantæne eller i hvert fald tvivlsomme deltagere i opgøret er ret lang. Klubben har været lidt nærig med udmeldinger om spillerne, så nogen blev måske bare sparet i torsdagens pokalkamp og kan godt være med. Men indtil videre ser de altså noget ramte ud.

Brøndby:
Blas Riveros (Back, Fast) – Skadet

AGF:
Frederik Tingager (Forsvar, Fast) – Tvivlsom
Nicolai Poulsen (Midtbane, Fast) – Skadet
Benjamin Hvidt (Midtbane, Fast) – Karantæne
Zachary Duncan (Midtbane, Reserve) – Skadet
Daniel Arzani (Kant, Reserve) – Tvivlsom
Mathias Jørgensen (Angreb, Reserve) – Skadet
Søren Tengstedt (Angreb, Reserve) – Skadet

Brøndby forventet startopstilling: Schwäbe; Hermannsson, Maxsø, Jung; Mensah, Frendrup, Lindstrøm, Radosevic, Bjur; Hedlund, Uhre.

AGF forventet startopstilling: Grabara; Munksgaard, Hausner, Juelsgård, Højer; Olsen, Diks, Blume; Links, Mortensen, Thorsteinsson.

Odds-forslag: To gange dårlig form giver uafgjort

Indbyrdes er det AGF, der har et overtag i nyere tid. I de seneste 10 møder er det blevet til fem sejre til AGF, tre uafgjorte og to Brøndby-sejre. Og de er ikke godt kørende i Brøndby. De seneste syv kampe har de hentet to sejre og to uafgjorte og altså tabt tre. De scorer knap to mål pr. hjemmekamp, der indtil nu har budt på i alt 3,25 mål pr. kamp.

Dén kan de ikke stikke hos AGF. Deres 12 udekampe i sæsonen har bare budt på 2,25 mål i snit, og hvis vi nu leger, at AGF ikke behøvede spille mod FC Nordsjælland, som de har tabt til to gange på udebane, ja, så er aarhusianerne ubesejrede væk hjemmefra. Tre sejre og syv uafgjorte er det blevet til ud over nederlagene i Farum. Og med tanke på, at de to hold også spillede 1-1 for fire uger siden, kan der godt lure endnu en pointdeling her.

Brøndby er bookmakernes favorit, og alene dét, at de ikke har en pokalskuffelse at skulle samle sig selv op fra, giver dem formentlig et pluspoint eller to. Men omvendt er der noget fyrigt og trodsigt over AGF, som gør dem til en ubehagelig størrelse for de fleste modstandere. Derfor er anbefalingen her at holde på endnu et kryds.

SpilXperten.com anbefaler: X’et til odds 3,65 – SPIL HER >>*

Brøndby – AGF: Statistik, topscorer og H2H

  • Brøndby er nummer 2 i mesterskabsspillet med 45 point for 24 kampe.

  • Deres statistik for hele sæsonen er 14-3-7 og scoren 41:28. Hjemme på Brøndby Stadion er de noteret for 7-3-2 og målforskel på 23:16.

  • AGF er på 4. pladsen i mesterskabsspillet med 38 point efter 24 kampe.

  • Brøndbys topscorer er også med en delt 1. plads Superligaens topscorer. Mikael Uhre står bag 14 mål i sæsonen indtil nu.

  • Patrick Mortensen fra AGF er også noteret for 14 scoringer, så han deler topscorerværdigheden med Brøndbys Mikael Uhre.

  • De mødtes så nyligt som 21. marts på Brøndby Stadion i et opgør, der endte 1-1. Sæsonens første møde i Aarhus vandt AGF 3-1.

Skriv et svar