18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

AGF – SønderjyskE: Odds og optakt den 27. september 2021

Foto: Bildbyrån

Efter en uhørt sløj sæsonstart, så er resultaterne begyndt at gå AGF’s vej igen. David Nielsen og co. kommer med to friske sejre i bagagen over Vejle og Silkeborg. Denne gang får de besøg af SønderjyskE, som heller ikke har imponeret indtil videre. Bliver det til tre på stribe for ‘De Hviii’e? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til AGF – SønderjyskE. Der er kampstart mandag d. 27. september 2021 kl. 19:00. Se kampen på TV3 Sport eller på Viaplay.

GÅ TIL

Få 100 % i velkomstbonus op til 500 kroner

18+. Regler og vilkår gælder. Til nye spillere ved indbetaling på min. 100 kroner. Maks. bonusbeløb: 500 kroner. Indbetaling + bonus skal gennemspilles 5x på sport (min. odds 1.50) inden for 60 dage.

AGF – SønderjyskE: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Jonas Hansen
Stadion: Ceres Park, Århus
Vejret: 17°, regn og frisk vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds er desværre ikke tilgængelige.
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 29. november 2021 09:34.

Optakt til AGF – SønderjyskE: Skader, karantæner og startopstillinger

Der skulle gå lang tid før AGF stemplede ind med 3 point i denne sæson. Det hele startede ud med et forfærdeligt europæisk exit til nordirske Larne, og herefter fulgte en lang stribe af dårlige resultater i Superligaen. De første syv ligakampe resulterede i hele fem nederlag og to x’er, sejrene udeblev og krisen var til at få øje på i Århus, som ellers har lagt fremragende præstationer for dagen i de seneste par sæsoner. Nu virker det dog til at skuden er ved at vende for David Nielsen og co., ja måske er den faktisk vendt. De to seneste kampe mod Vejle og Silkeborg har budt på fine præstationer, og vigtigst af alt, to gange 3 point. Efter David Nielsens eksperiment med formationsskifte ikke bar frugt, er AGF nu tilbage i den 4-3-3, som de har haft succes med i de foregående sæsoner. Ydermere virker det til at et par af sommerens tilføjelser til truppen, Kahl og Anderson, finder sig godt til rette på holdet og kan levere når det virkelig gælder. De defensive præstationer i de to seneste kampe har været virkelig gode for AGF, som ikke har tilladt mange chancer til modstanderne.

Sønderjyske har heller ikke fået nogen prangende start på 21/22-sæsonen, hvor de pt. indtager ligaens 11.plads. Særligt offensivt har den været helt gal for hjemmeholdet, som kun har lavet sølle fem mål på de første ni kampe. Wright og AK. Jacobsen viste sig ellers fornemt frem i angrebet i sidste sæson, men førstnævnte er rykket videre i karrieren og sidstnævnte har endnu ikke vist noget i denne sæson. Selvom det har set sløjt ud i Haderslev indtil videre i sæsonen, så har der været fremskridt at spore på det seneste. I sidste weekend kom sæsonens hidtidige højdepunkt, da sønderjyderne på et sent mål besejrede de forsvarende mestre fra Brøndby, og det kan ikke udelukkes, at den sejr har givet lidt tiltrængt selvtillid til Sønderjyske-spillerne. Gæsterne er nu kommet på måltavlen i de seneste tre ligakampe, så måske de værste angrebskvaler er bag dem?

AGF:

  • Niklas Backman (Forsvar, Reserve) – Skadet
  • Benjamin Hvidt (Midtbane, Reserve) – Skadet
  • Gift Links (Kant, Fast/Reserve) – Skadet

SønderjyskE:

  • Ingen kendte fravær

AGF forventet startopstilling: Hansen; Lund, Hausner, Bisseck, Kahl; Anderson, Grønbæk, Poulsen; Bundu, Mortensen, Thorsteinsson

SønderjyskE forventet startopstilling: Thomas; Holm, Gartenmann, Reese, Dal Hende; Kornvig, Ekani, Albæk; Eskesen, Taiwo, Prosser


Odds på AGF – SønderjyskE

Oddsene viser os, at bookmakerne forventer en sejr til værterne.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Bookmaker1X2
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 29. november 2021 09:34.

Odds-forslag: AGF har fået styr på defensiven

Pilen peger endelig den rigtigt vej for AGF, som har kæmpet gevaldigt med at skrabe point sammen i denne sæson. De to seneste kampe har kastet 6 point af sig, to clean sheets, et fåtal af chancer til modstanderne og to mål til den dyre nyerhvervelse Mikael Anderson. Nu begynder det at ligne noget i Århus! Patrick Mortensen kæmper stadig med at finde det niveau han har vist i de foregående sæsoner, men afløseren Kuminowski virker ikke til at være en værdig afløser, så der venter fortsat Mortensen masser af spilletid, og hvis han først finder formen, så ser det hele pludselig lysere ud for hjemmeholdet.

Dette opgør ligner for AGF umiddelbart en af de mere overkommelig opgaver de kan komme på i Superliga-regi, for Sønderjyske har, på trods af fremskridt, ikke været særlig imponerende indtil videre. Især gæsternes offensiv har set noget bleg ud, hvilket fem scoringer i ni kampe vidner meget godt om. Hausner og Bisseck viste sig godt frem i AGF-defensiven senest, og jeg ser gode muligheder for, at de kan få endnu et clean sheet på CV’et her. I Sønderjyskes seneste kamp mod Brøndby skulle der noget af en tilfældighed til i dommerens tillægstid før sønderjyderne kom på måltavlen, og så heldig har de ikke lov at være to gange i træk. Selvtilliden vokser i Århus, og med de seneste defensive præstationer in mente, så tror jeg de får held med at holde gæsterne fra fadet.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
2,38
Sønderjyske under 0.5 mål
Gå til Unibet *


AGF – SønderjyskE: Statistik, topscorer og H2H

  • AGF indtager 9.pladsen i Superligaen med 9 point i ni kampe. Statistikken lyder på 2-3-4 og målscoren 8:12.

  • SønderjyskE er på 11.pladsen med en statistik på 2-2-5 og målscoren 5:11.

  • Nytilkomne Mikael Anderson og svenske Eric Kahl har scoret to mål hver i sæsonen, hvilket er nok til at gøre dem til topscorere.

  • Daniel Prosser har ligeledes lavet to mål i sæsonen, nok til at gøre ham til topscorer for gæsterne.

  • I sidste sæson endte det med en AGF sejr hjemme mod Sønderjyske, mens de to hold delte i porten i det omvendte møde.Expected Goals: AGF vs. SønderjyskE de seneste tre kampe:

AGFResultatxGSønderjyskEResultatxG
Frem – AGF(0-3)UkendtSønderjyskE – Brøndby(1-0)1,99 – 0,46
Silkeborg – AGF(0-2)0,50 – 0,63OB – SønderjyskE(2-1)1,07 – 1,33
AGF – Vejle(1-0)1,12 – 0,94SønderjyskE – Viborg(2-2)1,82 – 3,55
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar