18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

AGF – Silkeborg: Odds og optakt den 26. november 2021

AGF'erne Patrick Olsen og Nicolai Poulsen i vild jubel. (Foto: Bildbyrån)
AGF’erne Patrick Olsen og Nicolai Poulsen i vild jubel. (Foto: Bildbyrån)

Fredag aften venter et brag i Aarhus! AGF skal som minimum med i top-6, hvis de skal indfri egne og omverdens forventninger til dem, men pt. indtager de kun 7.pladsen. Der er 4 point op til gæsterne fra Silkeborg, som pt. sidder på den vigtige 6.plads, så en hjemmesejr vil virkelig øge top-6 spændingen! Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til AGF – Silkeborg. Der er kampstart fredag den 26. november 2021 kl. 19:00. Se kampen på TV3 Sport eller Viaplay.

GÅ TIL

Bonus op til 500 kr. / extrabet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % extrabet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Extrabet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Extrabet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


AGF – Silkeborg: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Aydin Uslu
Stadion: Ceres Park, Aarhus
Vejret: 5°, regn og let vind

Optakt til AGF – Silkeborg: Skader, karantæner og startopstillinger

Fredag aften får vi fornøjelsen af en Superliga-kamp med masser på spil! AGF indtager i skrivende stund Superligaens 7.plads, og der er ingen tvivl om, at ‘De Hviii’e’ som minimum skal med i top-6, hvis de skal leve op til deres egne og omverdenens forventninger. Her kommer Silkeborg ind i billedet. Oprykkerne ligger pt. på den 6. og sidste placering i top-6 med 4 point ned til AGF. Hvis AGF vinder her vil de for alvor kunne lugte blod, mens en Silkeborg-sejr vil besværliggøre top-6 drømmene en hel del. Der skal nok blive smæk på i Aarhus!

Der har ikke været voldsomt meget at smile af i Smilets By i denne sæson. Sidste sæsons 4’er fra AGF har været en skygge af sig selv i en stor del af sæsons hidtidige seksten kampe. MEN, hvis man kigger godt efter, så kan man spore forbedring hos David Nielsen og co. I hvert fald har de hentet helt godkendte resultater i de to seneste kampe, hvor de har været oppe imod hård modstand fra FC Midtjylland og FCK. Hjemmekampen mod midtjyderne blev vundet med imponerende 3-0, mens de i søndags fik et sent point med fra udekampen mod FCK. Det bedste af det hele er, at Patrick Mortensen, er kommet på tavlen i begge opgør. De Hvii’e har virkelig savnet Mortensens målnæse indtil videre i sæsonen, men det tyder på, at han igen kan snuse sig frem til mål. AGF-truppen er uden markante fravær, så der er gode muligheder for at bygge videre på et par fine resultater.

Silkeborg har været en af sæsonens helt store overraskelser. Oprykkerne har imponeret med fremragende hurtig og teknisk angrebsfodbold, de er ikke gået på kompromis med deres måde at spille fodbold på, og det har endda også kastet godt med point af sig, hvilket den nuværende placering som nummer 6 så flot beviser. Silkeborg er det hold, sammen med FCK, som har tabt færrest kampe i denne Superliga-sæson, blot to nederlag i seksten kampe er det blevet til. Det er godt nok imponerende! Til gengæld er gæsterne også noteret for flest uafgjorte kampe af alle hold i ligaen, hele ni gange i seksten kampe er det blevet til en pointdeler. Silkeborg er svære at vinde over, men der skal formentlig et par sejre mere på bordet, hvis de vil med i mesterskabsspillet.

AGF:

  • Benjamin Hvidt (Midtbane, Reserve) – Skadet

Silkeborg:

  • Mads Kaalund (Midtbane, Reserve) – Skadet
  • Milan Massop (Back, Fast) – Skadet
  • Alexander Lind (Angreb, Reserve) – Skadet

AGF forventet startopstilling: Hansen; D’Alberto, Hausner, Tingager, Kahl; Grønbæk, Poulsen, Anderson; Bundu, Mortensen, Thorsteinsson.

Silkeborg forventet startopstilling: Larsen; Carstensen, Salquist, Felix, Sonne; Thordarson, Brink, Gojani; Jørgensen, Vallys; Helenius


Odds på AGF – Silkeborg

Oddsene på kampen afspejler en størst tro på AGF.


Odds-forslag: Endnu et X til samlingen

Det har været et par resultatmæssigt godkendte Superliga-runder for AGF, først med en 3-0 sejr over ligaens førerhold fra Herning, og senest et godkendt(en anelse heldigt) point i Parken. Det spillemæssige lader stadig en del tilbage at ønske, især offensivt hvor AGF har problemer med at spille sig frem til nævneværdige scoringsmuligheder. Faktisk er det kun SønderjyskE, som har scoret færre mål end AGF i de første 16 spillerunder.

Silkeborg har været flittigt scorende, men også godt forsvarende. Aktuelt er det kun FCK, som har indkasseret færre mål end oprykkerne. Silkeborg leverede ikke en stor præstation senest mod FC Nordsjælland, men gæsterne har ellers været et yderst interessant bekendtskab sæsonen igennem. AGF’s resultater ser bedre ud end i starten af sæsonen, men jeg mindes nærmest ikke en eneste præstation fra denne sæson, hvor de for alvor har imponeret. Det har Silkeborg til gengæld, i flere tilfælde. Umiddelbart ser jeg dette som et yderst jævnbyrdigt opgør, også mere jævnbyrdigt end bookmakerne har gjort det til. AGF har simpelthen vist for lidt i denne sæson til at man for alvor tør tro på dem, og derfor bliver anbefalingen en pointdeler. Dem er Silkeborg jo så glade for, og i dette tilfælde vil det betyde, at de holder afstanden på 4 point til aarhusianerne.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
ComeOn
3,60
Uafgjort
Gå til comeon *


AGF – Silkeborg: Statistik, topscorer og H2H

  • AGF er nummer 7 i Superligaen med 20 efter 16 spillerunder. Statistikken lyder på 5-5-6 og en målscore på 14:18.

  • Silkeborg indtager 6.pladsen med 24 point, en statistik på 5-9-2 og en målscore på 25:15.

  • Patrick Mortensen har kæmpet lidt med at få hul på målbylden i denne sæson, men topper alligevel topscorerlisten hos AGF med tre mål.

  • Nicolaj Vallys er topscorer hos Silkeborg med syv kasser.

  • Et af Silkeborgs blot to nederlag i sæsonen faldt i sæsonens første indbyrdes opgør mod AGF. Den kamp blev tabt med 2-0 hjemme i Silkeborg.


Expected Goals: AGF vs. Silkeborg de seneste tre kampe:

AGFResultatxGSilkeborgResultatxG
København – AGF(1-1) 1,46 – 1,11FC Nordsjælland – Silkeborg(1-1) 1,78 – 1,56
AGF – Midtjylland(3-0) 0,88 – 1,56Silkeborg – FCK(0-0)1,47 – 0,44
OB – AGF(0-0) 0,97 – 0,66SønderjyskE – Silkeborg(0-6)0,28 – 1,85
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles AGF – Silkeborg?

AGF – Silkeborg spilles fredag den 26. november 2021 klokken 19.00

Hvor spilles AGF – Silkeborg?

AGF – Silkeborg spilles på Ceres Park

Skriv første kommentar

Skriv et svar