18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

AGF – Randers FC: Odds og optakt den 31. juli 2022

Patrick Carlgren kan få en travl dag i buret, når Randers FC søndag drager til Aarhus for at møde AGF. (Foto: Bildbyrån)

Det blev langt om længe til tre point på eget græs for AGF efter otte hjemmekampe på stribe uden sejr. Og hvilken én. De bankede Viborg 3:1, og med scoringer af både Patrick Mortensen og Sigurd Haugen ser det hele en del lysere ud. Søndag tager de mod Randers FC, som hverken har prøvet at vinde eller at tabe efter de første to runder af sæsonen. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til AGF – Randers FC. Der er kampstart søndag d. 31. juli 2022 kl. 14:00. Se kampen på TV3 Sport eller på Viaplay. 

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout


AGF – Randers FC: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Peter Kjærsgaard
Stadion: Ceres Park, Aarhus, Danmark
Vejret:  21° og let til jævn vind

Optakt til AGF – Randers FC: Skader, karantæner og startopstillinger

Tyske Uwe Rösler skal føre AGF videre efter David Nielsens gevaldige løft af den aarhusianske storklub. Før Nielsen var det leverpostej, jævnlige nedrykninger og uforløst potentiale. Med den kække nordjyde spillede AGF med i mesterskabsspillet og bed skeer med de store. Nu skal tyskeren så føre holdet videre og sikre stabilitet og mere storhed. 

Det åbnede skidt med 1:0-nederlag i Brøndby, men der var allerede mere form og facon over mandskabet, da de i weekenden slog Viborg FF med flotte 3:1. Patrick Mortensen lignede Patrick Mortensen for første gang længe, og Sigurd Haugen lignede en nordmand, der gerne vil være en folkehelt i Danmarks næststørste by. Mads Emil Madsen er en kæmpe gevinst på midten, og når Rösler så finder ud af, hvordan forsvaret lukker helt tæt foran evigtunge Jesper Hansen, ja, så har de opskriften på en hulens masse point deroppe i Smilets By. 

Randers FC har formentlig fået tørret de underspillede smil af. De fik vel på sommerferie svært tilfredse med en imponerende europæisk sæson og en plads i mesterskabsspillet. Det har givet gjort smilene større end sædvanligt deroppe hos kronjyderne. Og to point i de to første Superligakampe er ingen katastrofe. Et point i Herning mod FC Midtjylland er svært at klage over, og at det blev 2:2 mod OB efter at have været nede 2:0, kan vel heller ikke få Thomasberg til at ligge søvnløs. 

Det skulle da lige være, fordi randrusianerne mod OB fik vendt kampen totalt og havde mere end rigeligt med muligheder til at sikre sejren. Panik er for tidligt at blive ramt af, og Randers FC plejer at gøre det mere end godkendt mod AGF. Farvel til både Vito Hammershøy-Mistrati og Piesinger kunne være en kende foruroligende, men offensiven har set livlig og ganske potent ud i de første to kampe, og med tilgangen af Daniel Høegh i defensiven er der en rutineret mand til at lukke tomrummet efter Piesinger. 


AGF:

  • Sebastian Hausner (Forsvar, Fast/Reserve) – Tvivlsom
  • Oliver Lund (Back, Reserve) – Skadet
  • Benjamin Hvidt (Midtbane, Reserve) – Skadet
  • Zachary Duncan (Midtbane, Reserve) – Skadet


Randers FC:

  • Joel Kabongo (Forsvar, Reserve) – Skadet
  • Mattias Andersson (Forsvar, Reserve) – Skadet
  • Mikkel Kallesøe (Back, Fast) – Skadet
  • Alhaji Kamara (Angreb, Reserve) – Skadet

AGF forventet startopstilling: Hansen; Kristensen, Tingager, Bisseck; Mølgaard, Madsen, Poulsen, Anderson, Kahl; Haugen, Mortensen.

Randers FC forventet startopstilling: Carlgren; A. Andersson, Høegh, H. Andersson, Kopplin; Ankersen, Johnsen, Lauenborg, Kehinde; Odey, Brock-Madsen.


Odds på AGF – Randers FC

Oddsene hos bookmakerne er stort set lige til kampen. 


Odds-forslag: De Hviie bider igen

De seneste tre indbyrdes kampe i Aarhus er endt med to sejre til gæsterne. 2:1 og 2:0. Den tredje endte med hjemmesejr på 2:0. Forud for det var gået tre kampe på stribe, der var endt 1:1. Deciderede stimer er vel svært at få øje på. Andet end at Randers FC kun har tabt én af de seneste faktisk i alt 10 gange, de har gæstet Aarhus. De har et ret godt tag på naboerne mod syd. 

Den slags har Uwe Rösler formentlig ingen anelse om. Han fokuserer på stilen, på tilgangen og på pointene. Tre fornuftige transfers med en spiller til hver kæde i Mølgaard, Madsen og Haugen ser ud til at have pyntet gevaldigt, og Mortensen ligner en angriber, der virkelig nyder at have en legekammerat ved siden af sig igen. 

Randers FC og Thomas Thomasberg er et vanskeligt hold at tumle, Godt organiseret. Afklaret. Og en indre vilje til at klø på, uanset hvor skidt tingene ser ud. Det er et sympatisk og ærligt mandskab. Men anbefalingen tror nu alligevel, de må neje sig i Aarhus på søndag. AGF i medvind er en besværlig modstander, og de trænger til medvind efter den overståede sæson. Noget klikkede mod Viborg FF, og med mindre de har brugt ugen på at ‘u-klikke’ det hele igen, bør AGF hente sejren her. Vi går med 1-tallet.


AGF – Randers FC: Statistik, topscorer og H2H

  • AGF er på Superligaens 5. plads efter 2 runder, der har givet 3 aarhusianske point. 

  • AGFs statistik er 1-0-1 med scoren 3:2.

  • Gæsterne fra Randers FC er placeret som tabellens nummer 8 med 2 point efter de første 2 kampe. 

  • Tallene for Randers FC er 0-2-0 med en målforskel på 3:3.

  • 3 mål scoret af 3 forskellige spillere er det blevet til for AGF: Sigurd Haugen, Patrick Mortensen og Mads Emil Madsen har nettet for AGF.

  • Hos Randers FC er det også 3 forskellige målskytter, der har fundet vej til mål indtil videre: Adam Andersson, Filip Bundgaard og Marvin Egho.


Expected Goals: AGF – Randers FC de seneste tre kampe:

AGFResultatxGRanders FCResultatxG
AGF – Viborg FF(3-1) 1,53 – 0,53Randers FC – OB(2-2) 3,46 – 1,13 
Brøndby IF – AGF (1-0)1,31 – 0,94FC Midtjylland – Randers FC(1-1) 1,59 – 0,99 
Brøndby IF – AGF (1-2)0,93 – 1,68FC Midtjylland – Randers FC (3-2) 1,29 – 1,44 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvor spilles AGF – Randers FC?

AGF – Randers FC spilles søndag den 31. juli 2022 klokken 14:00.

Hvornår spilles AGF – Randers FC?

AGF – Randers FC spilles på Ceres Park i Aarhus i Danmark.

Skriv første kommentar

Skriv et svar