18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

AGF – Randers FC: Odds og optakt den 22. april 2021

AGF og Randers FC er begge kommet haltende fra land i mesterskabsspillet i Superligaen. To nederlag og en uafgjort har begge hold indkasseret indtil nu. Kan det lykkes for en af dem at vinde kamp nummer fire i slutspillet? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til AGF – Randers FC. Der er kampstart torsdag d. 22. april 2021 kl. 17:45. Se kampen på Viaplay eller på TV3+.

GÅ TIL


AGF – Randers FC: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Sandi Putros
Stadion: Ceres Park, Aarhus
Vejret: 10° og frisk vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are subject to change. Last updated 22. april 2021 17:40.


Optakt til AGF – Randers FC: Skader, karantæner og startopstillinger

Lad os bare få det overstået med det samme: AGF har en horribel statistik mod Randers FC. Siden 3. august 2015, hvor AGF vandt 3-2, har de ikke slået rivalerne nordfra. De har mødtes 14 gange i Superligaen og for ganske nyligt i et dobbeltopgør i DBU Pokalen. I alt 16 kampe, hvor det er blevet til ni sejre til Randers FC og syv uafgjorte. Dét er en træls én at få stukket i næsen som AGF-spiller, hver gang de møder rivalerne. Øv. 

Og nederlaget i DBU Pokalens semifinaler har helt sikkert gjort ekstra nas. Formen i Superligaen har været vigende, siden grundspillet sluttede, og AGF er gået fra en dark horse i mesterskabskampen til nu at være i fare for at ryge helt ud af top 4. Og med exit i pokalturneringen kan de nu så småt se et europæisk eventyr fordufte i det fjerne. Med mindre de altså begynder at sætte nogle sejre sammen i Superligaen igen. Det er i hvert fald helt sikkert ikke, fordi træner David Nielsen mangler hverken passion eller ideer. Så mon ikke aarhusianerne kommer på bedre kurs inden længe?

Randers FC behøver vel reelt ikke gøre meget mere ved deres kurs. Bevares, det er blevet til et par nederlag i mesterskabsspillet, men et sæt billetter til pokalfinalen 13. maj, hvor de endda møder de forsvarende pokalvindere fra SønderjyskE – som deltager i nedrykningsspillet – frem for den forventede modstander i form af de forsvarende danske mestre og nuværende førerhold i slutspillet, FC Midtjylland. Det ser da absolut lovende ud for Randers FC. Og med pladsen i top 6 er de sikret mod at blive involveret i nogen form for nedrykningskamp. Det er vel det, man kan kalde en fin sæson for træner Thomas Thomasberg og hans mandskab? Nu skal de så bare lige vedligeholde den fine statistik mod AGF resten af sæsonen og snuppe DBU Pokalen 13. maj, så kan de holde sommerferie med god samvittighed og udsigt til europæisk bold.

AGF:

 • Frederik Tingager (Forsvar, Fast) – Tvivlsom
 • Casper Højer Nielsen (Back, Fast) – Karantæne
 • Zachary Duncan (Midtbane, Reserve) – Skadet
 • Daniel Arzani (Kant, Reserve) – Tvivlsom
 • Mathias Jørgensen (Angreb, Reserve) – Skadet

Randers FC:

 • Jesper Lauridsen (Back, Fast) – Skadet
 • Björn Kopplin (Back, Fast) – Skadet
 • Kasper Høgh (Angreb, Reserve) – Skadet
 • Alhaji Kamara (Angreb, Fast) – Skadet

AGF forventet startopstilling: Grabara; Diks, Hausner, Sanneh, Munksgaard; Olsen, Poulsen, Blume; Links, Mortensen, Thorsteinsson.

Randers FC forventet startopstilling: Carlgren; Graves, Piesinger, Marxen, Bundgaard; Kehinde, Johnsen, Lauenborg, Greve; Hammershøy-Mistrati; Egho.

Odds på AGF – Randers FC

Oddsene antyder, at bookmakerne ser AGF som favoritter i dette opgør.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are subject to change. Last updated 22. april 2021 17:40.


Odds-forslag: Farvel til 3. august 2015

AGF har bare én sejr i de seneste 11 kampe i alle turneringer. Inklusive 2-1-nederlag til 2. divisionsholdet B93 i DBU Pokalen. Fem kampe er endt uafgjort og altså fem nederlag. De har ikke vundet de seneste tre kampe på Ceres Park mod alle modstandere – mod Randers FC har de som nævnt tidligere ikke vundet i umindelige tider. Men der er jo noget med, at stimer er til for at blive brudt. Intet varer evigt. 

Randers FC er faktisk i tilsvarende dårlig form. I deres 12 Superligakampe siden vinterpausen har de vundet to, tabt fem og spillet fem uafgjort. Så når følelsen lige nu er, at de har kæmpe overhånd mod AGF, hviler det på historien og på de to pokalkampe, de netop har spillet mod hinanden. Men måske giver det dem motivationsboost i hver sin retning?

Randers FC har nu fået en pokalfinale at sigte efter, mens AGF for alvor skal fokusere deres energi på ligaen og på ikke at klatte en sæson, der meget længe så imponerende stærk ud, væk ved sløs, sjusk og manglende indsats. Så forventningen herfra er, at træner David Nielsen har talt med STORE bogstaver og forklaret mandskabet, at de skylder hinanden og det meste af Aarhus at skyde brystet frem, spille kampene med 100% fokus og hente point igen. Og hvor ville det være mere passende at begynde sådan en syv kampe lang rejse end med en sejr over Randers FC? Nej, vel. Derfor er anbefalingen, at AGF sletter den grimme statistik mod Randers FC og sender datoen 3. august 2015 ud i glemslen ved at vinde opgøret her. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Cashpoint
2,12
1-tal
Besøg Cashpoint *


AGF – Randers FC: Statistik, topscorer og H2H

 • AGF er nummer 4 i mesterskabsspillet med 39 point efter 25 runder.

 • Tallene for AGF hedder 10-9-6 og målscoren 38:30. Hjemme i Aarhus er de noteret for 7-1-4 og 23:14.

 • Randers FC er drattet ned på 6. pladsen i slutspillet med 33 point for 25 kampe.

 • Hos gæsterne er statistikken 9-6-10 og målforskellen 35:27. På deres udebaneture har de hentet 5-3-4 og 15:8.

 • AGFs topscorer er stadig Patrick Mortensen, som er noteret for 14 scoringer.

 • Hos Randers FC er Alhaji Kamara topscorer med 9 træffere i sæsonen.

 • De to hold har netop dystet i semifinalerne i DBU Pokalen, hvor Randers FC vandt i Aarhus 2-0, og efterfølgende spillede de to hold 1-1 i Randers, så det er kronjyderne, der kan forberede sig på pokalfinale 13. maj.Expected Goals: AGF – Randers FC – de seneste tre kampe

AaBResultatxGOBResultatxG
Brøndby – AGF(2-2)1,66 – 0,93Randers FC – FC Midtjylland(0-0)0,51 – 1,37
Randers FC – AGF(1-1)1,60 – 1,17Randers FC – AGF(1-1)1,60 – 1,17
AGF – FC Midtjylland(1-4)1,30 – 3,04Randers FC – FC Nordsjælland(3-4)2,95 – 1,44
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Live stream AGF – Randers FC den 21. april 2021

Vil du livestreame Superligakampen mellem AGF – Randers FC, kan du gøre dette nemt hos Viaplay Sport (309 kr. i måneden).

 1. Gå til Viaplay.dk – KLIK HER*
 2. Klik på ”Prøv Viaplay”
 3. Vælg ”Viaplay Sport”
 4. Find kampen i kalenderen

Stream AGF – Randers FC hos Viaplay Sport – KLIK HER!*

Skriv et svar