18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

AGF – Randers: Odds og optakt den 8. april 2021

Vi er nået til semifinalen i Sydbank Pokalen, AGF tager hjemme på Ceres Park imod Randers, i det første opgør ud af to. Det ville være kæmpestort for begge klubber med en pokaltriumf, men hvem har det der skal til? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til AGF – Randers med kampstart torsdag d. 8. april 2021 kl. 19:00. Kampen vises på TV3+ og kan streames på Viaplay.

Odds på AGF – Randers

Oddsene på kampen indikerer, at bookmakerne holder AGF som favoritter.

AGF – Randers: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: Ceres Park, Aarhus
Vejret: 6° og frisk vind

Optakt til AGF – Randers: Skader, karantæner og startopstillinger

Nu begynder det at spidse til i Sydbank Pokalen, AGF og Randers er nået til semifinalen, og fra at være en turnering hvor der er plads til at hvile lidt spillere, bør den nu få førsteprioritet for de to jyske klubber. Vi har at gøre med to hold fra den bedste del af Superligaen, hvor AGF indtager 3.pladsen og Randers indtager 5.pladsen. Det er svært at forestille sig nogle af holdene klatre meget længere op i tabellen end deres nuværende position, om end AGF helt sikkert vil forsøge at overhale Brøndby og FCM i toppen af rækken.

AGF fik en sløj start på mesterskabsspillet, da de gæstede Farum Park. Det blev aldrig rigtig aarhusianernes kamp, de havde svært ved at spille sig frem til nævneværdige chancer, og måtte se sig besejret af FC Nordsjællands juniorhold. De kan til gengæld komme op på hesten igen med det samme, for med udsigt til at spille pokalfinale hjemme på Ceres Park (måske med tilskuere), så er dette dobbeltopgør sindssygt vigtig for AGF. Selvom FC Midtjylland venter i weekenden, så må en mulig pokalfinale på hjemmebane have førsteprioritet.

Randers sikrede sig rimelig komfortabelt adgang til Superligaens top-6, og Thomas Thomasbergs mandskab er ikke noget skidt hold, selvom de ikke ligefrem vælter sig i individualister. De måtte tage skuffede hjem fra København efter deres første kamp i mesterskabsspillet, efter 5 minutter lignede det ellers at de skulle drille FCK endnu engang, men københavnerne satte turboen til og sikrede sig en 2-1 sejr, om end Egho burde have udlignet i allersidste sekund af den kamp. Endnu en hæderlig præstation af Randers, som bare er utrolig svære at spille imod. Deres 5. plads vil de helt sikkert være stolte af, men lige som med AGF, så bør muligheden for en pokaltriumf have størst prioritet, det er jo ikke hver dag de to klubber kommer i nærheden af en pokal.

AGF:
Jannik Pohl (Angreb, Fast/Reserve) – Skadet

Randers:
Brian Hamalainen (Back, Fast) – Skadet
Adam Sørensen (Back, Reserve) – Skadet

AGF forventet startopstilling: Grabara; Diks, Hausner, Sanneh, Højer; Olsen, Poulsen, Blume; Links, Mortensen, Thorsteinsson.

Randers forventet startopstilling: Carlgren; Graves, Piesinger, Marxen, Kopplin; Greve, Hammershøy-Mistrati, Johnsen, Kehinde; Egho, Kamara

Odds-forslag: Hvorfor skulle det være anderledes denne gang?

Det er et jysk gys vi har i vente torsdag aften, det ville være en fantastisk for begge mandskaber at spille sig i en pokalfinale, så der bliver ikke delt nogle gaver ud her. Det her er det første af to opgør, så intet bliver afgjort torsdag aften, og det er måske værd at have in mente når vi kigger på oddset. Ingen af de to hold skal ud at satse hele butikken fra start, og det ligger egentlig heller ikke til hverken AGF eller Randers, at spille med stor risiko. De har deres styrke i et stærkt sammentømret fundament, hvis vi tager FC Midtjylland ud af ligningen, så har vi faktisk at gøre med de to bedste defensiver i ligaen.

Thomas Thomasberg har opbygget et rigtig stærk kollektiv, der spiller efter et stramt koncept, som har vist sig at fungere. De er sindssygt svære at spille imod for alle hold i Superligaen, og mod et AGF hold, som kæmper lidt med det for tiden forestiller vi os et helt jævnbyrdigt opgør.

Det stinker af uafgjort i dette opgør, begge mandskaber kan leve fint med bare at holde sig i live til returopgøret, og med deres defensive styrker er der ikke meget der tyder på en målfest. 6 ud af de seneste 10 opgør er endt med X, hele 5 af de 10 opgør er endt 1-1. Senest de to hold mødtes var for under 1 måned siden, og minsandten om den kamp ikke også blev 1-1. Målt på de seneste 10 indbyrdes opgør burde der være 50% chance for 1-1 torsdag aften, så anbefalingen herfra bliver et landskud af et ciffertip!

SpilXperten.com anbefaler: Resultat:_1-1 til odds 6,75 – SPIL HER >>*

AGF – Randers: Statistik, topscorer og H2H

  • AGF indtager 3.pladsen i Superligaen med 38 point.

  • Randers er med i mesterskabsslutspillet for første gang i klubbens historie og ligger på 5.pladsen med 32 point.

  • AGF var lidt på glatis imod B93 fra 2.div i kvartfinalen, det endte med en sejr til hver, men videre avancement til aarhusianerne.

  • Randers fik i deres kvartfinale ekspederet Vejle ud efter 0-0 på udebane og 3-1 på hjemmebane.

  • P. Mortensen har været virkelig målfarlig i denne sæson, han står noteret for 13 mål og deler topscorertitlen med Brøndby Michael Uhre.

  • Alhaji Kamara er kronjydernes topscorer med 9 mål i sæsonen.

  • Det var da nogle voldsomt jævnbyrdige opgør de to hold spiller! Fire af de seneste 5 opgør imellem AGF og Randers er endt med resultatet 1-1.

Skriv et svar