18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

AGF – Lyngby: Odds og optakt den 15. august 2022

Lyngby har høstet point i begge sæsonens hjemmekampe, mens de på udebane stadig har første point til gode. (Foto: Bildbyrån)
Lyngby har høstet point i begge sæsonens hjemmekampe, mens de på udebane stadig har første point til gode. (Foto: Bildbyrån)

AGF har fået en godkendt start på sæsonen, og indtager i skrivende stund Superligaens 3.plads. Hvis ‘De Hviiii’e’ vil blive ved at byde sig til i toppen af rækken, så skal hjemmekampen mod oprykkerne fra Lyngby selvfølgelig også vindes. Nordsjællænderne har endnu første sejr til gode. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til AGF – Lyngby. Der er kampstart mandag d. 15. august 2022 kl. 19:00. Se kampen på TV3 Sport eller Viaplay.

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout

Spil for 1.000 kr. og få 1.000 kr.

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.


AGF – Lyngby: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Jørgen Daugbjerg Burchardt
Stadion: Ceres Park, Aarhus
Vejret:  23° og svag vind

Optakt til AGF – Lyngby: Skader, karantæner og startopstillinger

Det går da udmærket for Uwe Rösler og AGF. Aarhusianerne er helt fremme på 3.pladsen efter fire spillerunder af den nye sæson, og hvis det fortsætter på den måde, så går der nok ikke længe før de begynder at snakke om guldmedaljer i Smilets By. Helt lige så godt går det ikke for oprykkerne fra Lyngby, som på trods af et par fine præstationer, stadig har sæsonens første sejr til gode. Hvis AGF vil være med i den pæne ende af rækken i denne sæson, så bør de selvfølgelig også vinde hjemme over Lyngby, men nordsjællænderne viste altså god fight, da de sidste fredag stod for et fremragende comeback hjemme mod FC Midtjylland.

AGF lagde ud med et fortjent nederlag i premieren til Brøndby, selvom præstationen egentlig var fin nok. I de tre efterfølgende kampe er aarhusianerne til gengæld kommet efter det med sejre over Viborg og OB, samt et X mod Randers, i en kamp, som de egentlig burde have vundet målt på spil og chancer. Röslers mandskab startede godt ud i sidste weekends kamp mod OB, hvor de hurtigt bragte sig foran og i øvrigt dominerede stort i 1.halvleg. OB fik udlignet før pausen, og herfra dalede AGF gevaldigt i niveau. De 3 point blev dog reddet hjem til allersidst, da en klodset OB’er fik lavet straffespark, som Patrick Mortensen tog sig sikkert af. AGF ser langt bedre ud end i slutningen af sidste sæson, men præstationen mod OB var alligevel så svingende, at de fortsat fremstår lidt skrøbelige.

Lyngby er stadig uden sejr efter fire spillerunder, men det har ikke været så negativt som det lyder. De kongeblå fra Nordsjælland spiller god, frisk og underholdende fodbold, en smule bekymrende, at det ikke har kastet mere end 2 point af sig, men der har været flere gode præstationer i de første fire kampe. Senest mod FC Midtjylland viste oprykkerne fremragende moral, da de nede med 3-0 fik kæmpet sig til et fremragende 3-3 comeback og et enkelt point. Dermed har Lyngby fået point i begge sæsonens hjemmekampe mod ellers stærke modstander i Silkeborg og FC Midtjylland, mens det på udebane er blevet til nederlag mod Horsens og FC Nordsjælland. Lad os håbe for oprykkerne, at det ikke udvikler sig til et regulært udebanekompleks.


AGF:

  • Sebastian Hausner (Forsvar, Fast/Reserve) – Tvivlsom
  • Oliver Lund (Back, Reserve) – Skadet
  • Benjamin Hvidt (Midtbane, Reserve) – Skadet
  • Zachary Duncan (Midtbane, Reserve) – Skadet


Lyngby:

  • Frederik Gytkjær (Angreb, Fast) – Tvivlsom

AGF forventet startopstilling: Hansen; Kristensen, Tingager, Bisseck; Mølgaard, Madsen, Poulsen, Anderson, Kahl; Haugen, Mortensen.

Lyngby forventet startopstilling: Ibsen; Gregor, Riis, Hamalainen; Jørgensen, Westergaard, Thellufsen, Winther, Sørensen; Kristensen, Nielsen.


Odds på AGF – Lyngby

Bookmakerne har AGF som favoritter i opgøret.


Odds-forslag: Friskt udehold sørger for underholdende affære

De positive vinde blæser indover Aarhus og AGF for tiden. Holdet fremstår ikke længere som den synkede skude de gjorde i sidste sæson. Om det er tyske Uwe Rösler på trænerbænken, tilgangene af Haugen, Mølgaard og Mads Emil Madsen, eller en velfortjent sommerferie, som har gjort udslaget vides ikke med sikkerhed, men der er kommet andre boller på suppen hos hjemmeholdet efter sommerferien. AGF kan med rette drømme om den placering i top-6, som de glippede i stor stil i sidste sæson.

Der skal ikke meget til at gøre de aarhusianske fans euforiske, så mon ikke, at der bliver godt gang i lægterne på Ceres Park mandag aften? Gæsterne fra Lyngby kommer heldigvis ikke for at pakke sig, så der bør blive udmærket underholdning for pengene for de fremmødte fans. Nordsjællænderne spiller frisk og underholdende fodbold, de vil frem af banen, de vil lave mål, og de vil underholde. AGF er ikke urørlige på trods af den fine sæsonstart, det så vi i sidste weekends kamp mod OB, hvor de var helt shaky efter fynboernes scoring kort før pause. Et hjemmehold, som skal ud at tage initiativ på hjemmebane vs. et udehold, som ikke bare stiller sig ned i betondefensiv, men rent faktisk vil frem at angribe. Det kunne godt blive en underholdende affære i det jyske!

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
1,78
Begge hold scorer
Gå til unibet *


AGF – Lyngby: Statistik, topscorer og H2H

  • AGF finder vi på 3.pladsen efter 7 point i de første fire kampe.

  • Lyngby har skrabet 2 point til sig, og indtager aktuelt 10.pladsen.

  • Patrick Mortensen er kommet godt fra start i denne sæson med 3 mål i de første fire kampe.

  • Hos Lyngby deler Emil Nielsen og Mathias Kristensen topscorerværdigheden med 2 mål hver.

  • De to klubber krydsede senest klinger i 20/21-sæsonen, hvor AGF vandt begge indbyrdes møder.


Expected Goals: AGF vs. Lyngby – de seneste tre kampe:

AGFResultatxGLyngbyResultatxG
OB – AGF(1-2) 1,47 – 1,65 Lyngby – Midtjylland(3-3) 1,31 – 1,51 
AGF – Randers(0-0) 1,22 – 0,68  Nordsjælland – Lyngby(2-1) 0,75 – 1,27 
AGF – Viborg(3-1) 1,53 – 0,53Horsens – Lyngby(1-0)1,47 – 1,38 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles AGF – Lyngby?

AGF – Lyngby spilles mandag den 15. august 2022 klokken 19:00.

Hvor spilles AGF – Lyngby?

AGF – Lyngby spilles på Ceres Park i Aarhus

Skriv et svar