18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

AGF – FC Nordsjælland: Odds og optakt den 16. maj 2021

AGF kan sætte trumf på fjerdepladsen med en sejr her, mens nordsjællænderne kan skabe spænding om den Europa-givende fjerdeplads med en sejr. Bliver det AGF’erne der trækker det længste strå, og måske stadig er i spil til tredjepladsen eller formår det unge mandskab fra Nordsjælland kan slå AGF endnu en gang? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til AGF – FC Nordsjælland. Der er kampstart søndag d. 16. maj 2021 kl. 18:00. Se kampen på Canal 9 eller streame den på discovery+.  

© Bildbyrån

GÅ TIL


AGF – FC Nordsjælland: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Jens Maae
Stadion: Ceres Park i Århus
Vejret: 13° og mulighed for regn

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

AGF
FC Nordsjaelland
Odds are subject to change. Last updated 16. maj 2021 18:08.Optakt til AGF – FC Nordsjælland: Skader, karantæner og startopstillinger

Torsdag aften var Ceres Park vært for årets pokalfinale, og Randers’ fansene havde omdøbt stadionet til Thor Park. Nu er det Ceres Park igen, og det århusianske fodboldstadion danner rammen for søndagens sene Superligakamp. En kamp, der kan ende med at blive meget afgørende for AGF’s sæson. En sejr vil sikre AGF minimum en fjerdeplads, mens et nederlag vil betyde, at FC Nordsjælland pludselig også er i spil til fjerdepladsen.

AGF har haft deres problemer i mesterskabsslutspillet, hvor de kun har formået at slå Randers FC, som mest af alt har haft fokus på pokalfinalen. Derudover er det blevet til fire nederlag, og en enkelt uafgjort. AGF har egentlig leveret et par fine kampe mod ‘de store’, men har manglet marginalerne og den sidste skarphed. Derudover har AGF lidt under både skader og karantæner, som har gjort det svært for David Nielsen at sætte det stærkeste hold.

FC Nordsjælland har leveret deres bedste mesterskabsslutspil længe, hvor de har formået at hente tre sejre indtil videre. De har bevist, at de kan lege med i det sjove selskab, og de har bestemt vist sig at være konkurrencedygtige. To gange uafgjort mod FCK, en sejr over FC Midtjylland og ligeledes en sejr mod AGF’erne er det, som det unge mandskab har formået. Vil de gøre sæsonen mindeværdig, så kræver det endnu en sejr mod AGF, som betyder at de kommer indenfor to points afstand og dermed er i spil til den vigtige fjerdeplads.

Det er to hold, som begge kan skimme fjerdepladsen. Fordelen ligger hos AGF, men FC Nordsjælland har et godt tag på AGF’erne med tre sejre i sæsonen indtil videre. Om det bliver den fjerde og dermed spænding om fjerdepladsen, må tiden vise.

AGF:

 • Niklas Backman (Forsvar, Reserve) – Skadet
 • Frederik Tingager (Forsvar, Fast) – Skadet
 • Nicolai Poulsen (Midtbane, Fast) – Karantæne
 • Gift Links (Kant, Fast/Reserve) – Karantæne
 • Mathias Jørgensen (Angreb, Reserve) – Skadet

FC Nordsjælland:

 • Johan Djourou (Forsvar, Fast/Reserve) – Skadet
 • Kian Hansen (Forsvar, Fast) – Skadet
 • Jonathan Amon (Kant, Reserve) – Skadet

AGF forventet startopstilling: Grabara – Diks, Hausner, Juelsgård, Højer – Olsen, Hvidt, Blume – Grønbæk, Mortensen, Thorsteinsson

FC Nordsjælland forventet startopstilling: Vindahl – Thychosen, Jenssen, Mesik – Villadsen, Kofod Andersen, Christensen, Frese – Antman, Sulemana, Schjelderup

Odds på AGF – FC Nordsjælland

Bookmakerne holder AGF som relativt pæne favoritter i opgøret mod FC Nordsjælland, trods de tidligere tre indbyrdes kampe i sæsonen, som alle er endt med en sejr til FC Nordsjælland.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are subject to change. Last updated 16. maj 2021 18:08.


Odds-forslag: Åbent i begge ender

AGF holdte godt nok nullet mod Randers senest, men de har tilladt flere mål imod end man er vant til at se. Det hænger højst sandsynligt sammen med, at der har været stor udskiftning i den bagerste kæde, hvor skader og karantæner har betydet, at David Nielsen har været tvunget til at rotere en del. De seneste par kampe er det Jesper Juelsgård, der har dannet par med Sebastian Hausner, og med al respekt for Jesper Juelsgård, så er farten ikke hans spidskompetence. Med en flyvende Sulemana overfor ham, er det ikke svært at forestille sig, at FC Nordsjælland nok skal skabe tilbøjeligt med chancer. Noget andet der taler for en FC Nordsjælland scoring er Nicolai Poulsens fravær. Nicolai Poulsen er så vigtig for balancen på midtbanen, og uden ham på banen, der er mulighed for ekstra rum til FC Nordsjællands dygtige mellemrumsspillere.

FC Nordsjælland lider i den grad også under defensive udfordringer. De to mest rutinerede i Kian Hansen og Johan Djourou sidder stadig ude med en skade, og selvom afløserne har gjort det hæderligt, spiller de bare ikke på samme niveau som de to garvede gutter. FC Nordsjælland har lukket minimum to mål ind pr. kamp i de seneste seks kampe. Omvendt har de scoret 11 i de fire af de seks kampe, hvoraf de i de sidste to ikke formåede at score.

Selvom de to seneste opgør mellem de to klubber er endt henholdsvis 1-0 og 2-0 til FC Nordsjælland, bør der være rigtig fine muligheder for at begge kommer får scoret i opgøret her. Også med tanke på, at FC Nordsjælland skal frem og jagte et resultat.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
ComeOn
1,63
Begge hold scorer
Besøg ComeOn *


AGF – FC Nordsjælland: Statistik, topscorer og H2H

 • AGF kommer fra en 1-0 sejr på udebane mod Randers FC.
 • FC Nordsjælland spillede 2-2 mod FCK senest.
 • AGF er placeret på fjerdepladsen med 45 point.
 • FC Nordsjælland er på femtepladsen med fem point færre.
 • Patrick Mortensen er AGF topscorer med 14 mål i sæsonen.
 • Kamaldeen Sulemana har scoret 10 mål i sæsonen og er FC Nordsjællands topscorer.
 • FC Nordsjælland har slået FC Nordsjælland i samtlige tre kampe mellem de to klubber i sæsonen. Senest vandt FC Nordsjælland med 2-0 på hjemmebane i starten af april.


Expected Goals: AGF – FC Nordsjælland – de seneste tre kampe

AGFResultatxGFC NordsjællandResultatxG
Randers – AGF(2-2)0,77 – 2,29FC Nordsjælland – FC København(2-2)0,99 – 3,84
FCK – AGF(3-2)2,41 – 0,51FC Midtjylland – FC Nordsjælland(3-0)4,25 – 0,82
AGF – FCK(1-2)1,13 – 1,05FC Nordsjælland – FC Midtjylland(3-2)3,26 – 1,87
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar