18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

AGF – FC Midtjylland: Odds og optakt den 7. november 2021

Foto: Bildbyrån

Optimismen var vel så småt ved at brede sig hos AGF. To sæsoner på stribe blandt de fire bedste i Superligaen via aggressiv, intens og fascinerende fodbold. Men i denne sæson har motoren fået en del mislyde, og AGF er på en aktuel 9. plads i tabellen med fem point op til top 6. Søndag får de besøg af FC Midtjylland, der har anderledes schwung over tingene. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til AGF – FC Midtjylland. Der er kampstart søndag d. 7. november 2021 kl. 16:00. Se kampen på Canal9 eller på Discovery+. 

GÅ TIL


AGF – FC Midtjylland: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Sandi Putros
Stadion:  Ceres Park, Aarhus
Vejret: 9° og jævn til frisk vind

Optakt til AGF – FC Midtjylland: Skader, karantæner og startopstillinger

Fire sejre i 14 kampe. 10 scoringer. Og talisman og de to foregående sæsoners topscorer Patrick Mortensen er foreløbig noteret for et (1!) mål. Efter fire sejre på stribe i september har oktober samt 1. november kun kastet en sejr af sig i fem forsøg – og heriblandt finder vi også et pokalexit mod ellers ganske harmløse Sønderjyske. 

Senest hentede AGF i mandags 0:0 i Odense mod OB, og isoleret set er det vel godkendt, men det var ikke en godkendt præstation, og det ene point kom primært i hus, fordi fynboerne er næsten lige så uskarpe som AGF selv. 10 scoringer i 14 kampe er kun undergået i Superligaen af Sønderjyske, der har endnu mere blege otte mål at vise frem for nuværende. Aarhusianerne er uden Benjamin Hvidt og formentlig også stadig Patrick Olsen på midten, mens Alexander Munksgaard sad ude senest og ikke er officielt klarmeldt endnu. Men bortset fra de tre kan David Nielsen altså vælge frit, og det er ikke skader, der er skyld i de store problemer i Aarhus. Lige nu er de bare ikke bedre. 

FC Midtjylland ville formentlig ikke have noget imod, hvis vi bare fastfrøs de nuværende styrkeforhold i Superligaen, for mens de tilsyneladende bliver stærkere og stærkere for hver runde, så bøvler de formodede forfølgere løbende med udfordringer. I midtugen blev det til en fornem sejr for ulvene i Beograd mod Røde Stjerne, og dermed er de stadig med i kampen om billetter til forårets knockoutkampe. Men det kræver nok sejr i de to sidste kampe i gruppespillet. 

Det krav har de ikke haft bøvl med at honorere i Superligaen, hvor de har vundet 11 af deres første 14 kampe, og de er på 6-1-0 i de seneste syv med en score på 16:5. Én af de sejre var mod AGF, der i Herning fik stryg med 4:0 efter et hattrick af Junior Brumado. Han kommer ikke til at score, for han er stadig skadet, og det samme er formentlig Daniel Høegh, men ellers er der fuld plade for træner Bo Henriksen, der altså næsten helt frit kan vælge og vrage blandt den store og stærke trup. 

AGF:

  • Alexander Munksgaard (Back, Fast/Reserve) – Tvivlsom
  • Benjamin Hvidt (Midtbane, Reserve) – Skadet
  • Patrick Olsen (Midtbane, Fast/Reserve) – Ude af personlige grunde

FC Midtjylland:

  • Daniel Høegh (Forsvar, Fast/Reserve) – Skadet
  • Junior Brumado (Angreb, Fast) – Skadet

AGF forventet startopstilling: Hansen; D’Alberto, Hausner, Bisseck, Kahl; Grønbæk, Poulsen, Anderson; Bundu, Mortensen, Thorsteinsson.

FC Midtjylland forventet startopstilling: Lössl; Dalsgaard, Sviatchenko, Paulinho; Andersson, Charles, Evander, Dyhr; Isaksen, Lind, Sisto.


Odds på AGF – FC Midtjylland

Oddsene peger på, at bookmakerne har FC Midtjylland som favorit her.


Odds-forslag: FC Midtjylland fejer apatiske aarhusianere af vejen

Nøj, hvor vi alle sammen rystede på hovederne og tænkte, at det var en kæmpe underpræstation af AGF, da de tilbage i juli blev ekspederet ud af Europa Conference League-kvalifikationen af nordirske Larne FC over to kampe. Men med tiden bliver man jo i tvivl, om det reelt var et billede af det aarhusianske niveau i denne sæson, for det har været ualmindeligt sløjt, hvad de har formået at levere. 

Og nu står de over for FC Midtjylland, der meget kontrastfyldt kommer fra en sejr i Beograd mod Røde Stjerne, der stort set aldrig taber på hjemmebane. Og FC Midtjylland er i det hele taget flyvende og måske særligt i de seneste indbyrdes møder mod AGF, hvor de i de foregående tre opgør har scoret fire mål i dem alle. To gange har de i Herning vundet 4:0, og da de tilbage i april spillede i Aarhus, stod der 4:1 til gæsterne på måltavlen, da kampen var forbi. 

Der har været meget, meget få tegn på bedring hos AGF på det seneste, og de glæder sig formentlig helt vildt til landskampspausen, så de kan samle hovederne og benene igen. FC Midtjylland har vist sig helt og aldeles nådesløse efter deres europæiske opgør i sæsonen. 7 gange har de spillet europæisk, og syv gange har de vundet den efterfølgende kamp. Samlet score for de syv opgør: 17:3. I runde tal 2,5 mål scoret og 0,5 indkasseret per kamp i de syv forestillinger.

Anbefalingen tror, de vinder endnu engang, og i deres nuværende forfatning over for den tilsvarende aarhusianske bliver sejren på mindst to overskydende kasser til gæsterne. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
3,90
FC Midtjylland -1,5
Gå til Unibet *


AGF – FC Midtjylland: Statistik, topscorer og H2H

  • AGF er på Superligaens 9. plads med 16 point efter 14 runder. 

  • AGFs tal er 4-4-6, mens deres målscore er 10:17.

  • Gæsterne fra FC Midtjylland topper tabellen med 34 point efter 14 kampe. 

  • Statistikken for FC Midtjylland er 11-1-2 og scoren 29:10.

  • Eric Kahl, Jon Dagur Thorsteinsson og Mikael Andersson har scoret hver 2 mål, og dermed er de indtil videre aarhusianske topscorere. 

  • Junior Brumado er stadig flittigste målskytte hos midtjyderne med 7 scoringer. 


Expected Goals: AGF vs. FC Midtjylland de seneste tre kampe:

AGFResultatxGFC MidtjyllandResultatxG
OB – AGF(0-0) 0,97 – 0,66Røde Stjerne – FC Midtjylland (0-1) 0,74 – 1,87
AGF – Sønderjyske (0-2) 0,79 – 2,79 Randers FC – FC Midtjylland (1-3) 0,61 – 0,82
Randers FC – AGF (1-0) 1,88 – 1,05 FC Midtjylland – AaB(0-0) 2,45 – 1,10 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv første kommentar

Skriv et svar