18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

AGF – FC København: Odds og optakt den 25. april 2021

Der er bronzekamp i Aarhus søndag aften. AGF på 3. pladsen tager mod FC København på 4. pladsen. De har henholdsvis syv point op til 2. pladsen og seks point ned til 5. pladsen. De to hold er á point, og der er altså både medaljer og en europæisk plads på spil. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til AGF – FC København. Der er kampstart søndag d. 25. april 2021 kl. 20:00. Se kampen på Viaplay eller på TV3+. 

GÅ TIL


AGF – FC København: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Morten Krogh
Stadion: Ceres Park, Aarhus
Vejret: 8° og frisk vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

AGF
FC Copenhagen
Odds are subject to change. Last updated 25. april 2021 19:59.


Optakt til AGF – FC København: Skader, karantæner og startopstillinger

Det må have været en kæmpe lettelse i Aarhus at slippe af med ‘Randers-komplekset’. Måske særligt fordi de to hold løber på hinanden konstant for tiden. Inden for de seneste knap halvanden måned har de mødt hinanden fire gange, så det var en konstant påmindelse om de manglende sejre for AGF. Det er overstået nu. Og nu kommer FC København på besøg. En anden ond ånd. De seneste 11 indbyrdes møder i Aarhus har givet én sejr til AGF. Fem er endt uafgjort og altså fem sejre til FC København. Så her kan AGF passende tage hul på at grave sig ud af endnu en dårlig statistik. Og kan de holde fast i gejsten, spillet, intensiteten og modet fra kampen mod Randers FC, har de også gode muligheder her. 

Men de mangler topscorer Patrick Mortensen, der har karantæne. Det er noget hø, for han har stået for 14 af holdets 40 mål i sæsonen. Det er mere end hver tredje. Unge Alexander Ammitzbøl ligner en afløser, og han gjorde god reklame for sig selv, da han i sæsonens niende indhop i kampen mod Randers FC gjorde det til 2-0. Måske er det tid til hans første optræden fra kampstart. I hvert fald skal AGF have noget klar i posen, for Patrick Mortensen har været en essentiel del af deres offensive spil både som opspilsstation og som fyrtårn i feltet at sigte efter. Uden Patrick Mortensen har træner David Nielsen så mulighed for at blande en ny trylledrik og måske satse på andre kvaliteter end fysik og boldfasthed hos de forreste. 

Hvis de stadig drømte om at være med blandt de helt forreste i FC København, var det en brat opvågnen, de fik i torsdags i Herning, hvor de blev blæst ud af MCH Arena mod de forsvarende mestre fra FC Midtjylland. Erkendelsen i det københavnske må være, at selv om der af og til er opblomstring og et par positive resultater, så mangler de både stabilitet og helt enkelt niveau til at byde op til dans helt i toppen af tabellen i denne sæson. Men det skal dog ikke forhindre dem i at jagte sejren i Aarhus, hvor de jo faktisk trives ganske fint. Det er en direkte duel om 3. pladsen, og selv om 4. pladsen og playoff-kampen mod vinderen af nedrykningsspillet plejer at være lig med en sejr, så er det trods alt mere sikkert at sikre sig 3. pladsen i tabellen i stedet. 

Efter to solide sejre over Randers FC og Brøndby troede man ellers lige, FC København havde fundet opskriften, men efterfølgende er det blevet til 2-2 mod FC Nordsjælland og altså en øretæve mod FC Midtjylland på 4-1 – i øvrigt samme cifre som AGF tabte med, da de senest mødte FC Midtjylland. 

AGF:

 • Frederik Tingager (Forsvar, Fast) – Tvivlsom
 • Alex Gersbach (Back, Reserve) – Skadet
 • Daniel Arzani (Kant, Reserve) – Tvivlsom
 • Mathias Jørgensen (Angreb, Reserve) – Skadet
 • Patrick Mortensen (Angreb, Fast) – Karantæne

FC København:

 • Nicolai Boilesen (Back, Fast) – Karantæne
 • Bryan Oviedo (Back, Reserve) – Skadet
 • Rasmus Falk (Midtbane, Fast) – Skadet

AGF forventet startopstilling: Grabara; Diks, Hausner, Juelsgård, Højer; Olsen, Poulsen, Blume; Grønbæk, Ammitzbøll, Thorsteinsson.

FC København forventet startopstilling: Grytebust; Ankersen, Jørgensen, Nelsson, Kristiansen; Zeca, Lerager; Daramy, Wind, Fischer; Wilczek.

Odds på AGF – FC København

En lillebitte favoritværdighed ifølge oddsene til udeholdet fra FC København.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are subject to change. Last updated 25. april 2021 19:59.


Odds-forslag: De scorer ikke mange mål

I de 14 seneste indbyrdes møder i Aarhus er der én gang faldet mere end to scoringer. Fire af de seneste seks gange er det endt med 1-0-sejr. De to mandskaber forstår at låse hinanden fast, og ud fra den statistik kan man jo vælge fra aarhusianernes side at se Patrick Mortensens fravær som enten et kæmpe problem – fordi han er holdets klart farligste spiller – eller som den helt rigtige kamp at undvære ham i, fordi holdet alligevel formentlig bare skal bruge en enkelt scoring for at sikre sejren. 

I hvert fald må AGF komme med armene oppe og stor selvtillid efter sejren mod Randers FC, og de kan jo måske tænke tilbage på seneste møde, som fandt sted i Parken, hvor AGF var foran 3-1 ved pausen og kun som følge af et meget sent straffespark endte det 3-3. Dér har de jo i hvert fald nogle af værktøjerne til at slå FC København. 

Gæsterne kan omvendt glæde sig over, at både Kamil Wilczek og Mustapha Bundu har stemplet ind i de seneste kampe og noteret sig for henholdsvis tre scoringer i de seneste fire kampe og for Bundus vedkommende hans første scoring siden ankomsten til FC København. Men nok er der dygtige målskytter, men hvis de må undvære midtbane-virtuosen Rasmus Falk, kan det blive ekstra vanskeligt at skabe chancer. Han er vital for FC Københavns spil, og savnet af ham vil være mærkbart, hvis han er nødt til at sidde over. Det bliver en ekstremt tæt kamp. Det er to hold, der forstår at gøre områderne små, at holde disciplin og taktik, og det er to mandskaber, der over længere tid har vist, at de kan holde hinanden på meget lave scorer – i Aarhus i hvert fald. De to seneste møder i Parken er jo endt med seks scoringer hver. Det gør denne kamp næppe, men anbefalingen er at gå med hjemmesejren, medvinden og den aarhusianske tro på, at de har luft under vingerne. Også uden Patrick Mortensen. 1-tal. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Cashpoint
3,21
1-tal
Besøg Cashpoint *


AGF – FC København: Statistik, topscorer og H2H

 • AGF er på 3. pladsen i mesterskabsspillet med 42 point efter 26 runder. 

 • Tallene for AGF hedder 11-9-6 og målscoren 40:30. Hjemme i Aarhus er de noteret for 8-1-4 og 25:14. 

 • FC København er på 4. pladsen med 42 point for 36 kampe. 

 • Statistikken for gæsterne er 12-6-8, og målscoren hedder 47:43. På deres udebaneture har de samlet 6-2-5 og 22:23.

 • AGFs topscorer Patrick Mortensen har karantæne til dette opgør, og fra hans 14 sæsonscoringer er der et stykke til de næste på listen, som er Jón Dagur Þorsteinsson og Albert Grønbæk med hver 5 mål. 

 • Jonas Wind er manden, der oftest får måltavlen til at bimle for FC København med foreløbig 11 sæsontræffere. 

 • Seneste møde var 28. februar i Parken, hvor det endte 3-3. Da de spillede i Aarhus senest, stod kalenderen på 25. oktober 2020, og dét opgør vandt FC København 1-0.

 • De seneste 11 indbyrdes møder i Aarhus er endt med én hjemmesejr, fem uafgjorte og fem udesejre.


Expected Goals: AGF – FC København – de seneste tre kampe

AGFResultatxGFC KøbenhavnResultatxG
AGF – Randers FC(2-0)1,81 – 1,68FC Midtjylland – FC København(4-1)1,63 – 0,74
Brøndby – AGF(2-2)1,66 – 0,93FC København – FC Nordsjælland(2-2)1,09 – 1,26
Randers FC – AGF(1-1)1,60 – 1,17Brøndby – FC København(1-3)1,28 – 2,69
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar