18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

AGF – Brøndby: Odds og optakt den 23. oktober 2022

Der var forståeligt skuffede miner hos Brøndby-spillerne, da de indkasserede mål mod FCK få sekunder før lukketid i søndagens derby. (Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix)
Der var forståeligt skuffede miner hos Brøndby-spillerne, da de indkasserede mål mod FCK få sekunder før lukketid i søndagens derby. (Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix)


Der bliver smæk på Ceres Park søndag aften, når AGF byder Brøndby op til dans i kampen om vigtige point til top-6 ræset. Blot 1 point adskiller de to klubber på henholdsvis 6. og 8.pladsen, så der er lagt op til en nervepirrende duel mellem de to danske traditionsklubber. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til AGF – Brøndby. Der er kampstart søndag den 23. oktober 2022 kl. 18:00. Se kampen på TV3+ eller Viaplay.

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout
Få op til 1.000 kr. som freebet

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.


AGF – Brøndby: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Mikkel Redder
Stadion: Ceres Park, Aarhus
Vejret: 13° og skyet

Optakt til AGF – Brøndby: Skader, karantæner og startopstillinger

Den her glæder de sig til i Aarhus! Der er altid fuld gang i lægterne på Ceres Park, når Brøndby gæster stadion, og søndag bliver ingen undtagelse, selvom der desværre ikke er tilladt adgang for udeholdets fans. På grønsværen er der andet en håneret på spil, de to danske storklubber spiller nemlig om vigtige point til top-6 striden. I skrivende stund er aarhusianerne akkurat med i den øverste halvdel af rækken, mens Brøndby med 1 point færre må tage til takke med 8.pladsen. Midterfeltet i Superligaen er uhyre tæt, og der kan ikke blive plads til alle i den bedste halvdel, når rækken splittes i to om ni spillerunder, så det vil være vigtigt ikke at tabe en direkte duel som denne.

Både AGF og Brøndby kommer fra 1-1’ere i sidste weekend. Uwe Röslers mandskab gæstede topholdet FC Nordsjælland på Right To Dream Park i Farum, og fik med hiv og sving reddede et enkelt point i land. Der skulle både rødt kort og brændt straffe til fra modstanderen, samt en sen scoring fra dem selv, men ikke desto mindre blev det til et helt godkendt point på en svær udebane. Brøndby var sekunder fra at tage en stor skalp i københavner-derbyet mod FCK, men en udligning fra modstanderens Roony i det syvende tillægsminut forpurrede en ellers fin eftermiddag på Brøndby Stadion.

AGF har kun hentet 1 point i de seneste tre kampe, men har også været oppe mod et par af Superligaens sværvægtere i FCM, FCK og FCN. Det ændrer dog ikke ved, at aarhusianerne kæmper med at blive farlige nok på den sidste tredjedel af banen. I samme periode er det kun blevet til den ene scoring som Thomas Kristensen sendte i nettet 2 minutter i lukketid søndag. Brøndby har fået bedre styr på offensiv med tilgangene af Vallys og Oji, men der er problemer med at lukke og slukke kampene. Derfor er det på trods af spillemæssig fremgang endt med uafgjort i fire af de fem seneste kampe.


AGF – skader:

 • Ingen kendte fravær

AGF – karantæner + karantænefare:

 • Frederik Tingager og Nicolai Poulsen har karantæne.
 • Nicolai Poulsen får karantæne ved næste gule kort.


Brøndby – skader:

 • Kevin Mensah (Back, Reserve) – Skadet

Brøndby – karantæner + karantænefare:

 • Sigurd Rosted har karantæne efter sit røde kort senest.
 • Josip Radosevic og Mathias Kvistgaarden får karantæne ved næste gule kort.

AGF forventet startopstilling: Hansen; Mølgaard, Kristensen, Hausner, Bisseck, Kahl; Madsen, Yakob, Anderson; Haugen, Mortensen

Brøndby forventet startopstilling: Hermansen; Wass, Maxsø, Tcsiembe, Riveros; Slimane, Radosevic, Greve; Hedlund, Oji, VallysOdds på AGF – Brøndby

Bookmakerne har AGF som favoritter.


Odds-forslag: En kamp som ingen af dem vil tabe

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bet365
3,50
Uafgjort
Gå til bet365 *

Det kunne godt gå hen at blive virkelig spændende søndag aften i Aarhus. Midterfeltet i Superligaen er så tæt, og kampen om at finde vej til top-6 er hård. Aktuelt ligger både FCK og Brøndby i den nederste halvdel af rækken, og det hænger jo slet ikke sammen med selvforståelsen i de to klubber. Men hvem skal de overhale? AGF er i hvert fald et af de hold som der bør være størst mulighed for at hente, men aarhusianerne vil jo også være med hvor det er sjovt. Det er næsten uundgåeligt, at det ender med skuffede miner i en af de tre danske storklubber.

Kun 1 point adskiller AGF og Brøndby i tabellen, og der er stadig mange point tilbage at spille om inden rækken deles op, men det er alligevel sådan en kamp, man virkelig ikke vil tabe. Én ting er den indbyrdes rivalisering mellem de to klubber, men når pointene samtidig er så vigtige som de er her, så vil det gøre endnu mere ondt at tabe. Begge klubber vil selvfølgelig gerne vinde, men vil nok ikke satse hele butikken, hvis det står uafgjort midt i 2.halvleg. Ydermere har både AGF og Brøndby haft problemer med at hive sejrene hjem på det seneste, og derfor virker det sandsynligt med en pointdeler.

AGF – Brøndby: Statistik, topscorer og H2H

 • AGF ligger nummer 6 i Superligaen med 17 point for 13 kampe.

 • Brøndby er nummer 8 i Superligaen med 16 point for 13 kampe.

 • AGF har hentet 10 af sæsonens 17 point på hjemmebane.

 • Brøndby har vundet to ud af seks udebanekampe i sæsonen.

 • Patrick Mortensen er topscorer for AGF med seks mål i sæsonen.

 • Nicolai Vallys topper listen for Brøndby med fire scoringer.

 • Dommeren Mikkel Redder har dømt AGF 7 gange. Her har aarhusianerne vundet 2, spillet 3 uafgjorte og tabt 2. I de 7 kampe har Redder uddelt 11 gule kort og 2 røde, men ikke tildelt nogle straffespark.

 • Dommeren Mikkel Redder har dømt Brøndby 5 gange. Af de 5 kampe har Brøndby vundet 3 og tabt 2 kampe. 10 gange har han uddelt et gult kort, nul gange røde kort og dømt 1 straffespark.


Expected Goals: AGF vs. Brøndby – de seneste tre ligakampe:

AGFAGFResultatxGBrøndby BrøndbyResultatxG
FC Nordsjælland – AGF(1-1)1,83 – 0,48Brøndby – FCK(1-1)0,95 – 1,22
AGF – FC Midtjylland(0-1)1,01 – 1,21Randers – Brøndby(2-3)3,09 – 1,52
Silkeborg – AGF(1-0)0,92 – 0,18Brøndby – Lyngby(3-3)2,39 – 0,28

Superligaen – Table of Justice

Expected pointsFaktiske point (placering)
København FC København24.317 (#7)
Viborg Viborg FF22.722 (#3)
Midtjylland FC Midtjylland2220 (#5)
AGF AGF18.717 (#6)
Nordsjælland FC Nordsjælland18.325 (#1)
RandersRanders FC17.823 (#2)
Lyngby Lyngby BK17.55 (#12)
SilkeborgSilkeborg IF 16.821 (#4)
Brøndby Brøndby IF15.616 (#8)
Horsens AC Horsens 14.515 (#10)
OB OB1416 (#9)
AaB AaB13.514 (#11)

Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.


Hvornår spilles AGF – Brøndby?

AGF – Brøndby spilles søndag den 23. oktober 2022 klokken 18:00.

Hvor spilles AGF – Brøndby?

AGF – Brøndby spilles på Ceres Park, Aarhus

Skriv første kommentar

Skriv et svar