18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

AGF – Brøndby: Odds og optakt den 20.maj 2021

Foto: Bildbyrån

På trods af nederlaget til ærkerivalerne fra FCK i weekenden, så lever Brøndbys mesterskabsdrømme stadig! Med to spillerunder tilbage skal Brøndby hente 2 point på FC Midtjylland. Første kamp er torsdag aften ude imod de evige rivaler fra AGF, som ville elske, at punktere titeldrømmene på Københavns vestegn. Hvem slipper bedst afsted fra heksekedlen på Ceres Park? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til AGF – Brøndby. Der er kampstart torsdag d. 20. maj 2021 kl. 20:00. Se kampen på TV3+ eller stream den på Viaplay.

GÅ TILAGF – Brøndby: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Sandi Putros
Stadion: Ceres Park, Aarhus
Vejret: 12°, svag vind.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

AGF
Brondby IF
Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 20. maj 2021 19:55.


Optakt til AGF – Brøndby: Skader, karantæner og startopstillinger

Den gik ikke. Brøndby måtte indkassere et nederlag i weekendens brag imod FCK, og det kunne have været fatalt for BIF’ernes titeldrømme, men et usandsynligt umotiveret FC Midtjylland hold formåede ikke at vinde deres kamp hjemme imod Randers FC, og dermed er mesterskabskampen stadig pivåben! Onsdag aften mødes de to andre tophold, FCK og FCM, i København, så alt kan virkelig ske her i de sidste to spillerunder af sæsonen. Der bliver tryk på i både København og Aarhus! Der er ingen tvivl om, at AGF fansene altid ser frem til at få Brøndby på besøg, så her får hjemmeholdet for alvor 12.manden at føle.

AGF begynder at ligne et hold, som er tilbage i omdrejninger. I weekenden blev det til anden sejr i træk, det har godt været imod mesterskabsspillet to dårligste hold, men stadig! Det har ellers været et skuffende slutspil for aarhusianerne, som aldrig rigtig nåede at blande sig i den helt sjove del af tabellen. Faktisk er de eneste sejre kommet imod FCN og Randers, så David Nielsen og co. mangler altså stadig, at bevise sig selv i det her mesterskabsspil. Men med den rivalisering, som der er imellem de to hold her, så vil de være topmotiveret for at drille drengene fra vestegnen.

Det var måske ikke voldsomt overraskende, at Brøndby måtte tage tomhændet fra Parken i søndags, mere overraskende var Jesper Lindsstrøms kortslutning i 2.halvleg, som gav ham et direkte rødt kort og karantæne i de to sidste spillerunder, det var ikke skide smart, for han har om nogen båret det her Brøndby hold. Heldigvis for gæsterne, så betød nederlaget ikke alverden i tabellen, for de har stadig kun 2 point op til FC Midtjylland – så de skal rejse sig hurtigst muligt, og skrabe point med hjem fra Aarhus, for muligheden for et mesterskab er bestemt til stede. Udover Lindstrøm, må Brøndby også undvære Anthony Jung, som ligeledes er ude med karantæne.

AGF:

 • Niklas Backman (Forsvar, Reserve) – Skadet
 • Frederik Tingager (Forsvar, Fast) – Skadet
 • Mathias Jørgensen (Angreb, Reserve) – Skadet

Brøndby:

 • Peter Bjur (Back, Fast/Reserve) – Skadet
 • Blas Riveros (Back, Fast) – Skadet
 • Jesper Lindstrøm (Midtbane, Fast) – Karantæne
 • Anthony Jung (Forsvar, Fast) – Karantæne

AGF forventet startopstilling: Grabara; Diks, Hausner, Juelsgård, Højer; Olsen, Poulsen, Blume; Links, Mortensen, Thorsteinsson

Brøndby forventet startopstilling: Schwäbe; Hermannsson, Maxsø, Rosted; Bruus, Radosevic, Frendrup, Slimane, Mensah; Uhre, Hedlund

Odds på AGF – Brøndby

Ifølge bookmakerne er AGF favoritter i hjemmekampen mod Brøndby.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.


Odds-forslag: Hjemmeholdet bliver båret frem af vilde aarhusianere på lægterne

Det bliver en sindssygt spændende midtugerunde i den danske Superliga! Toppen af ligaen er ualmindelig tæt, og med FC Midtjyllands udekamp imod FCK, kan Brøndby potentielt snuppe 1.pladsen med en sejr her. AGF har ikke alverden at spille for faktisk, bronzemedaljerne er 4 point væk med to spillerunder igen, men motivationen kommer overhovedet ikke til at mangle her, for Brøndby er formentlig det hold de allerhelst vil slå, og med et halv fyldt Ceres Park, kun med hjemmetilskuere, vil hjemmeholdet få et ordentlig boost fra lægterne.

Brøndby har i sæsonens tre indbyrdes opgør endnu ikke vundet over aarhusianerne, og det kan også vise sig svært torsdag aften. Gæsterne er uden deres absolutte profil i offensiven, da Lindstrøm ragede et åndssvagt rødt kort til sig i weekenden, ydermere er Jung, som har været en fast bestanddel af Brøndbys tremandsforsvar, også ude med karantæne. Fraværet af de to profiler, og især den førstnævnte, tror jeg bliver for meget for Brøndby, for Lindstrøm har været bindeleddet mellem midtbanen og Uhre og Hedlund i front. Selvom motivationen i forhold til at avancere i tabellen mangler for AGF, så regner jeg med, at de kommer ud for fuldt blæs, for kampene imod netop Brøndby betyder så meget for deres fans. Gæsterne har vist bedre takter på det sidste med to sejre i streg, så jeg ser gode muligheder for, at de kan nappe tre i streg. Det er blot blevet til et enkelt AGF nederlag til Brøndby i de syv seneste indbyrdes opgør, så de er rimelig komfortable med drengene fra vestegnen, så anbefalingen bliver en hjemmesejr.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
ComeOn
2,35
1-tallet
Besøg Comeon *


AGF – Brøndby: Statistik, topscorer og H2H

 • To sejre i træk for AGF, det kunne se ud som om, at aarhusianerne er ved at være tilbage i gear. De indtager i skrivende stund 4.plads, 4 point efter FCK.
 • Brøndby tabte seneste med 2-1 til ærkerivalerne, men da FCM ikke formåede at slå Randers, er alt fortsat åbent! Brøndby har 2 point op til midtjyderne på 1.pladsen.
 • Opgøret er samtidig mødet imellem Superligaens to mest målfarlige angriber, hos AGF står Patrick Mortensen noteret for 15 sæsonmål.
 • Michael Uhre topper Superligaens topscorerliste med 17 kasser.
 • Sæsonens tre hidtidige indbyrdes opgør er endt med to X’er og en sejr til AGF, så jyderne har overhånden!


Expected Goals: AGF vs. Brøndby – de seneste tre kampe

AGFResultatxGBrøndbyResultatxG
AGF – FC Nordsjælland(3-1)2,74 – 1,03FCK – Brøndby(3-1)2,39 – 1,33
Randers – AGF(0-1)0,77 – 2,29Brøndby – FC Midtjylland(3-1)2,39 – 1,33
FCK – AGF(3-2)2,41 – 0,51Randers FC – Brøndby(2-0)2,66 – 2,47
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar