18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

AGF – AaB: Odds og optakt den 28.maj 2021

Foto: Bildbyrån

Det sidste slag skal slås i Superligaen 2020/2021! Slaget skal udkæmpes af AGF og AaB, som endte henholdsvis nummer 4 og nummer 7 i tabellen. Vinderen af opgøret får lov at komme ud på den europæiske scene og muntre sig til næste sæson, så det skal nok blive intenst i Aarhus! Bliver det AGF eller AaB, som skal prøve kræfter med den nye europæiske klubturnering, Conference League? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til AGF – AaB. Der er kampstart fredag d. 28. maj 2021 kl. 19:00. Se kampen på TV3 Sport eller på Viaplay.  

GÅ TILAGF – AaB: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Jens Maae
Stadion: Ceres Park, Aarhus
Vejret: 18° og let vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 2. juni 2021 11:33.


Optakt til AGF – AaB: Skader, karantæner og startopstillinger

Fredag aften går det løs i Aarhus! Der er et europæisk eventyr på spil, og det kan både ende med at lune for selvforståelsen og for pengepungen! AGF har set frem til opgøret i et stykke tid nu, efter de missede chancen for at avancere yderligere i mesterskabsspillets tabel, og AaB har kæmpet hårdt her i foråret for at stå i dette playoff-opgør, det blev cementerede med en 4-0 sejr senest imod SønderjyskE, i en direkte kamp om 1.pladsen i nedrykningsspillet.

AGF kommer ind til opgøret efter en ordentlig lussing af FC Midtjylland i mandags, meeeen det var der vist kalkuleret med i AGF-lejren, hvor David Nielsen valgte at spare Kevin Diks, Casper Højer Nielsen, Patrick Olsen, Sebastian Hausner og Patrick Mortensen. Kampen var uden betydning for AGF, så snarrådigt fik nogle af profilerne et lille hvil, så de er helt klar til fredag aften. Det var ikke et super imponerende mesterskabsspil for AGF, som kun formåede at få et point i seks opgør imod FCM, FCK og Brøndby, det resulterede i, at FCK overhalede indenom og snuppede 3.pladsen. Hvis de skal glæde sig over lidt, trods alt, så er det, at de vandt tre ud af fire opgør imod FCN og Randers, som må betragtes som værende på samme niveaumæssige hylde som AaB.

Selvom AaB’s spil i foråret ikke altid har været af højeste kaliber, så indfriede de forventningerne og sikrede sig 1.pladsen i den nederste halvdel af Superligaen. I mandags skulle det afgørende slag slås imod SønderjyskE, og her flaskede det hele sig for AaB, som tog en knusende 4-0 sejr. Det blev blot til to nederlag i ti kampe i nedrykningsspillet, og det har set bedre og bedre ud i Aalborg. De seneste to kampe har budt på to sejre, og det må have givet selvtillid i AaB-lejren. Seneste kamp bød dog også på en grusom nyhed, da Lucas Andersen måtte humpe fra banen, senere blev det klart, at han står over for en lang pause med et overrevet korsbånd. Han betyder enormt meget for gæsterne, men med hans skadeshistorik, må de efterhånden være vant til at undvære ham på banen.

AGF:

  • Frederik Tingager (Forsvar, Fast) – Skadet
  • Mathias Jørgensen (Angreb, Reserve) – Skadet
  • Niklas Backman (Forsvar, Fast/Reserve) – Skadet

AaB:

  • Lucas Andersen (Kant, Fast) – Skadet

AGF forventet startopstilling: Grabara; Diks, Hausner, Juelsgård, Højer Nielsen; Olsen, Poulsen, Blume; Grønbæk, Mortensen, Thorsteinsson

AaB forventet startopstilling: Rinne; Thelander, Granli, Ross; Pallesen, Christensen, Hiljemark, Fossum, Ahlmann; Kusk, van Weert


Odds på AGF – AaB

Oddsene indikere, at bookmakerne ser hjemmeholdet som favoritter i dette opgør.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds-forslag: Friske profiler og 12.mand i ryggen gør udslaget i Aarhus

Slaget skal slås! Sidste Superligakamp i denne omgang, og heldigvis er der noget på spil her. Én direkte kamp om, at sikre sig et lille europæisk eventyr til næste sæson, som med lidt held kan vise sig at være et ordentlig boost til klubkassen. AGF og AaB har haft gang i to vidt forskellige forår, AaB har indfriet forventningerne og har til sidst i nedrykningsspillet vist god form, mens AGF har været et skuffende bekendtskab i Superligaens mesterskabsspil. Formkurven peger forskellige veje for de to mandskaber, men med til den historie hører, at AGF er blevet matchet fra øverste hylde i de seneste ti kampe, mens AaB har haft overkommelig modstand fra den nederste del af rækken.

I min optik, så kan netop det faktum blive udslagsgivende her. Selvom AGF ikke har haft verdens bedste forår, så har de tidligere på sæsonen vist et rigtig fint niveau, og nu har de tilmed fået lov til, at spille tempofyldte og intense kampe i de sidste par måneder, i modsætning til AaB, som har haft lettere betingelser. David Nielsen gjorde klogt i at spare de mest bærende profiler i mandags, og derfor bør AGF komme ind til dette opgør med større energi end AaB, som var ude i en afgørende kamp i starten af ugen. Læg dertil, at AGF har fordelen af hjemmebane i dette opgør – vi har set i foråret hvor meget det kan betyde, at have en 12.mand i ryggen, og der plejer at være fyret godt op under Ceres Park. Begge Aab’s nederlag i nedrykningsspillet kom på udebane, og jeg tror på, at det bliver til det tredje nederlag i foråret fredag aften. Topniveauet er højere i AGF, og med Lucas Andersen fraværende for AaB, så er de meget mere medgørlige. Oddset på hjemmesejr ser ganske pænt ud i min optik, så med friske ben og tilskuere i ryggen, så tror jeg på 1-tallet.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bwin
1,90
1-tallet
Besøg Bwin *


AGF – AaB: Statistik, topscorer og H2H

  • Hjemmeholdet fra Aarhus endte som nummer 4 i Superligaens mesterskabsspil.

  • Med en 4-0 i sidste spillerunde af Superligaen sikrede AaB sig 1.pladsen i nedrykningsspillet.

  • Patrick Mortensen er topscorer i AGF med 15 ligamål i denne sæson.

  • Hos AaB er det den norske midtbanemand, Iver Fossum, som har været mest målfarlig. Han står noteret for 9 ligamål.

  • AaB har stadig en sejr til gode over AGF i denne sæson, sæsonens første møde i Aalborg endte med 1-1, mens AGF tog en flot 3-0 sejr i Aarhus.


Expected Goals: AGF vs. AaB – de seneste tre kampe

AGFResultatxGAaBResultatxG
Midtjylland – AGF(4-0)1,9 – 1,31SønderjyskE – AaB(0-4)1,31 – 1,96
AGF – Brøndby(1-2)3,2 – 0,46AaB – Vejle(2-1)1,46 – 0,46
AGF – Nordsjælland(3-1)2,74 – 1,03AaB – Horsens(1-1)1,55 – 0,66
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar