18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

AC Horsens – Vejle Boldklub: Odds og optakt den 30. april 2021

Der er østjysk duel fredag eftermiddag på CASA Arena i Horsens. AC Horsens tager mod Vejle Boldklub, og hvis ikke de gule vinder, er nedrykningen endegyldigt en realitet. Omvendt kan Vejle Boldklub med tre point næsten sikre sig endnu en sæson i Superligaen. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til AC Horsens – Vejle Boldklub. Der er kampstart fredag d. 30. april 2021 kl. 16:00. Se kampen på Viaplay eller på TV3 Sport.

Foto: Bildbyrån

GÅ TIL


AC Horsens – Vejle Boldklub: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Sandi Putros
Stadion: Casa Arena, Horsens
Vejret: 12°, let vind og mulighed for sol

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

AC Horsens
Vejle Boldklub
Odds are subject to change. Last updated 30. april 2021 16:05.


Optakt til AC Horsens – Vejle Boldklub: Skader, karantæner og startopstillinger

Der er 15 point tilbage at spille om i nedrykningsspillet, og AC Horsens har på sidstepladsen 13 point op til redning. De skal kort sagt vinde de resterende fem kampe, mens Vejle Boldklub højst må få to point i de sidste kampe – eller OB må højst få et enkelt. Og så skal AC Horsens hente en målscore, der aktuelt er 16 mål ringere end Vejle Boldklub. Nej vel? Det sker ikke. Men så meget desto mere imponerende er det, at AC Horsens stadig klør på, og de har hentet to sejre og en uafgjort i deres første fem kampe i nedrykningsspillet. Det er imponerende fairplay og modstandsvilje. Det fortjener de respekt for. 

Senest vandt AC Horsens 1-0 over AaB, og i det hele taget har de vist sig temmeligt bøvlede at spille mod. Altså lige bortset fra den omvendte kamp mod Vejle Boldklub torsdag i sidste uge. For her faldt AC Horsens helt sammen og kunne ikke sparke en bule i en tyggegummiboble. 3-0 stod der på tavlen, da det var slut, og det var vist også det moralske slutpunkt for håbet om overlevelse for AC Horsens. Men det betyder næppe, at de bare ruller rundt og lader sig tabe i de resterende kampe. De rykker givetvis ned. Men det bliver ikke uden kamp til sidste spilledag. 

Helt så længe håber Vejle Boldklub nok ikke, der går, før de har reddet livet i Superligaen. De har lige nu syv point ned til Lyngby, og hvis de tager sejren i dette opgør, vil de som øge afstanden til 10 point, før Lyngby senere fredag skal ud i en vanskelig dyst ude mod AaB. Vejle Boldklub vil være meget tæt på at sikre endnu en sæson på fineste hylde, hvis de henter tre point i dette opgør. 

Formentlig er Wahid Faghir stadig ikke klar til en startplads, men i hans fravær har Allan Sousa genstartet målmaskinen, og den 18-årige franskmand Hugo Ekitike har været en fin substitut som forreste mand for vejlenserne med blandt andet to scoringer i det omvendte opgør for en uge siden. Hos hjemmeholdet er der tvivl om målmand Matej Delac, der trykkede et par ribben mod AaB i weekenden. Alligevel håber træner Jens Berthel Askou at have keeperen klar til opgøret. 

AC Horsens:

 • Matej Delac (Mål, Fast) – Tvivlsom
 • Bjarke Jacobsen (Midtbane, Fast) – Karantæne
 • Jannik Pohl (Angreb, Fast) – Skadet

Vejle Boldklub:

 • Mads Greve (Forsvar, Reserve) – Skadet
 • Tobias Mølgaard (Back, Fast) – Skadet
 • Wahid Faghir (Angreb, Fast) – Tvivlsom

AC Horsens forventet startopstilling: Delac; Gomez, Kiilerich, Ludwig; Buus, Gemmer, Kruse, Hansson, Dyhr; Prip, Tengstedt.

Vejle Boldklub forventet startopstilling: Brunst; Yamga, Ojala, Kolinger, Bengtsson; Schoop, Ezatolahi, Ramadani; Sousa, Ekitike, Engel.

Odds på AC Horsens – Vejle Boldklub

Oddsene til kampen viser, at Vejle Boldklub er små favoritter til at hente sejren.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are subject to change. Last updated 30. april 2021 16:05.


Odds-forslag: Vejle Boldklub lukker festen i Horsens

Sikke de kæmper i AC Horsens. Det er prisværdigt og imponerende, og det er jo spillernes levebrød, der er i fare, så det er egentlig ganske forståeligt, at de klør på, men ingen kunne have bebrejdet dem, hvis de begyndte at slå en smule op i banen. Fodbold er et svært spil, når man først taber motivationen. Og det kan nedrykning godt risikere at medføre. Tabt motivation. 

Til gengæld er der næsten ingen grænser for, hvor langt man kan komme med den rette motivation. Vejle Boldklub har i nedrykningsspillet hentet to sejre og to uafgjorte, før de i sidste runde måtte se sig slået i Haderslev mod SønderjyskE. Men de er på rette kurs i Vejle Boldklub, og holdet har hentet en fin sejr i Odense, en nødvendig uafgjort i Lyngby, mens de hjemme har delt med AaB og altså banket AC Horsens i sidste uge. 

Gæsterne kan sagtens læne sig tilbage og fedte en uafgjort hjem her, for AC Horsens kommer ikke til at indhente de mange points afstand, men Vejle Boldklub kan også selv ordne sagerne og sætte en tyk fed streg under, at hverken AC Horsens eller – trods alt nok lidt mere nærliggende – Lyngby kommer til at hente vejlenserne ind i bundstriden. Derfor er anbefalingen til dette opgør at gå med 2-tallet. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bwin
2,20
Vejle Boldklub
Besøg Bwin *


AC Horsens – Vejle Boldklub: Statistik, topscorer og H2H

 • AC Horsens er sidst i nedrykningsspillet med 19 point efter 27 runder. De har 13 point op til redning med 5 runder igen.  

 • Tallene for AC Horsens siger 4-7-16 med målscoren 21:46.

 • Vejle Boldklub er på 4. pladsen i nedrykningsspillet med 32 point efter 27 kampe – de har 7 point ned til en nedrykningsplads.  

 • Vejle Boldklub har statistikken 8-8-11 og scoren 30:39.

 • AC Horsens’ topscorer er Louka Prip, som er noteret for 4 pletskud.

 • Allan Sousa er topscorer for Vejle Boldklub med 8 sæsonmål.

 • De mødtes senest torsdag i sidste uge i en kamp i Vejle, som værterne vandt 3-0.

 • Seneste møde i Horsens finder vi 29. november 2020, og dét opgør vandt AC Horsens 3-1. 


Expected Goals: AC Horsens – Vejle Boldklub – de seneste tre kampe

AC HorsensResultatxGVejle BoldklubResultatxG
AC Horsens – AaB(1-0)1,07 – 1,09SønderjyskE – Vejle Boldklub(1-0)1,38 – 1,68
Vejle Boldklub – AC Horsens(3-0)1,86 – 0,11Vejle Boldklub – AC Horsens(3-0)1,86 – 0,11
AC Horsens – Lyngby(1-3)1,79 – 1,79Vejle Boldklub – AaB(1-1)0,25 –1,45
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar