18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

AC Horsens – Lyngby BK: Odds og optakt den 25. juli 2022

Mathias Kristensen var topscorer i 2. division i forrige sæson. Topscorer i 1. division i seneste sæson. Nu er han i Superligaen. (Foto: Thomas Sjørup / Ritzau/Scanpix)

Denne sæsons oprykkere i Superligaen er spået lige så ringe overlevelsesmuligheder som sidste sæsons. Silkeborg IF vandt bronze, og Viborg FF endte som nummer syv, og begge spiller europæisk i denne sæson. Bare fordi forventningerne er lave, behøver det ikke ende skidt. AC Horsens og Lyngby BK hentede begge point i premieren, og mandag mødes de så på Casa Arena i Horsens. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til AC Horsens – Lyngby BK. Der er kampstart mandag d. 25. juli 2022 kl. 19:00. Se kampen på TV3 Sport eller på Viaplay. 

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout

Få op til 1.000 kr. som freebet

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.


AC Horsens – Lyngby BK: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Michael Tykgaard
Stadion: Casa Arena, Horsens
Vejret:  23° med let vind og risiko for regn

Optakt til AC Horsens – Lyngby BK: Skader, karantæner og startopstillinger

Det flyder løbende med roser til Jens Berthel Askou for arbejdet med AC Horsens. Godt nok kunne han ikke forhindre nedrykning i sin første halvsæson hos De Gule, men turen ned i 1. division blev håndteret med solidt og vedholdende håndværk. De gik på juleferie med fire sejre på stribe, og de 14 kampe efter nytår bød på kun ét nederlag. Selve oprykningsspillet forløb uden nederlag. Imponerende. 

Endnu mere imponerende var det, at AC Horsens drog til Parken i premieren og slog mestrene fra FC København 1:0. Selv om hjemmeholdet naturligt havde bolden mest, brugte AC Horsens den fornuftigt, når de havde den, og det kunne være blevet til mere end den ene scoring, Musonda sendte i nettet efter godt en times spil. Rygterne svirrer, at norske Rosenborg har skistavene ude efter angriber Tengstedt, som sammen med AK Jacobsen er en stærk duo hos De Gule. Ryger Tengstedt af sted, skal der fyldes et hul efter manden, der scorede 15 gange i seneste sæson. 

Lyngby BK lagde fra land med 2:2 mod bronzeholdet fra Silkeborg IF. Sådan set ikke helt skidt. Men med en føring på 2:0 undervejs vel heller ikke helt tilfredsstillende. Andreas Bjelland måtte udgå tidligt og skrev derved et par sider mere i bogen om bekymringen for hans mange skader. Afløser Christian Riis kom omvendt ind og scorede til 1:0. Næste mål blev sat ind af den nye mand i front, tårnhøje Mathias Kristensen, der var topscorer i 1. division sidste år og hentet i Nykøbing. 

De Kongeblå gjorde et sympatisk indtryk, da de var i Superligaen forrige sæson, hvor Carit Falch gav dem et frit, dynamisk og offensivt anstrøg. Helt samme lyst til flair og finesser har islandske Freyr Alexandersson ikke, men den tidligere landstræner for de islandske kvinder har pragmatisme og stabilitet som nøgleord. Mere arbejde. Færre kanaler. Så må vi se, om det giver bedre held og flere point i sidste ende.


AC Horsens:

  • Ingen kendte fravær


Lyngby BK:

  • Andreas Bjelland (Forsvar, Fast) – Tvivlsom
  • Frederik Gytkjær (Angreb, Fast) – Tvivlsom

AC Horsens forventet startopstilling: Delac; Riisgaard, Killerich, Gomez; Santos, Opondo, Kruse, Sigurdarson, Musonda; Jacobsen, Tengstedt.

Lyngby BK forventet startopstilling: Ibsen; Gregor, Riis, Hamalainen; Jørgensen, Westergaard, Thellufsen, Winther, Sørensen; Kristensen, Nielsen.


Odds på AC Horsens – Lyngby BK

Oddsene peger på en lille favoritværdighed til værterne. 


Odds-forslag: Disse oprykkere har en smuk tradition for mål

Hvis de her to hold som forventet skal kæmpe mod nedrykning hele sæsonen, kommer de til at møde hinanden fire gange. Dermed er der altså 12 point at gøre ondt på en direkte modstander med. Det vil formentlig allermest betyde, at i denne – sæsonens første duel – vil holdene for alt i verden undgå at tabe. 

AC Horsens kan næppe slippe af sted med en helt så afventende tilgang som i Parken, så de vil måske samtidig åbne yderligere op for den Lyngby-offensiv, der scorede to gange i premieren mod Silkeborg IF. Omvendt bør de skarpe offensive folk hos AC Horsens være i stand til at score mod Lyngby BK, når de nu lykkedes med at skabe en kasse i Parken. 

Sådan munder det ud i, at anbefalingen tror på mindst to scoringer for anden mandag i træk i Superligaen, og denne gang er der mindst ét mål til hver. Vi går med begge hold scorer. 11 af de seneste 12 indbyrdes kampe har haft begge hold på tavlen. Vi går alle gode gange 12 her. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bet365
1,75
Begge hold scorer
Gå til Bet365 *


AC Horsens – Lyngby BK: Statistik, topscorer og H2H

  • AC Horsens kom forrygende fra land med 1:0-sejr i Parken mod mestrene fra FC København. 

  • AC Horsens er aktuelt nummer 3 i Superligaen med 3 point efter 1. runde.

  • Lyngby BK var foran 2:0 mod Silkeborg IF men måtte til slut nøjes med 2:2. 

  • Lyngby BK er efter første runde placeret på tabellens 5. plads med 1 point. 

  • Det enlige mål i Parken stod Lubambo Musonda for, og han er dermed foreløbigt flittigste målscorer hos AC  Horsens.

  • Hos Lyngby BK scorede indskiftede Kristian Riis og nyindkøbet – sidste sæsons topscorer i 1. division – Mathias Kristensen de 2 mål i 2:2 mod Silkeborg IF.


Expected Goals: AC Horsens – Lyngby BK de seneste tre kampe:

AC HorsensResultatxGLyngby BKResultatxG
FC København – AC Horsens(0-1) 2,15 – 0,97Lyngby BK – Silkeborg IF (2-2)1,39 – 0,86 
OB – AC Horsens  (1-3)1,22 – 1,43Lyngby BK – Fredericia(1-0) 1,27 – 1,59
AC Horsens – Hvidovre IF (1-1) 1,16 – 0,72Nykøbing – Lyngby BK (1-1)0,36 – 1,92
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles AC Horsens – Lyngby BK?

AC Horsens – Lyngby BK spilles mandag den 25. juli 2022 klokken 19:00.

Hvor spilles AC Horsens – Lyngby BK?

AC Horsens – Lyngby BK spilles på Casa Arena i Horsens i Danmark.

Skriv første kommentar

Skriv et svar