18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

AaB – Vejle Boldklub: Odds og optakt den 19. maj 2021

Foto: Bildbyrån
Foto: Bildbyrån

Der er stadig en førsteplads i nedrykningsspillet med potentiel europæisk gevinst at spille om, når AaB og Vejle Boldklub onsdag aften mødes i Aalborg. Værterne mistede to point til allerede nedrykkede AC Horsens i seneste hjemmekamp, og det har rykket dem fra pole position til dark horse i kampen om den attraktive førsteplads. Vejle Boldklub er fri af nedrykning, og målene hagler ind i deres kampe. Vinder de her, er de á point med AaB. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til AaB – Vejle Boldklub. Der er kampstart onsdag d. 19. maj 2021 kl. 18:00. Se kampen på TV3+ eller på Viaplay. 

GÅ TILAaB – Vejle Boldklub: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Peter Kjærsgaard
Stadion: Aalborg Portland Park, Aalborg
Vejret: 12° og frisk vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

AaB
Vejle Boldklub
Odds are subject to change. Last updated 19. maj 2021 17:58.


Optakt til AaB – Vejle Boldklub: Skader, karantæner og startopstillinger

Så gik den ikke længere for AaB, der har klynget sig til førstepladsen i nedrykningsspillet via lutter sejre på hjemmebane. Men søndag kom AC Horsens på besøg, og så endte det 1-1 på Aalborg Portland Park, og straks snuppede Sønderjyske førstepladsen. AaB kan stadig selv afgøre tingene, for de har sønderjyderne på udebane i sidste runde, så to sejre er nok for AaB til at kravle tilbage øverst i tabellen. 

Øverst i tabellen stræber de næppe efter i Vejle Boldklub, men efter de sikrede endnu en sæson i Superligaen, har de sprudlet, og de seneste tre kampe har budt på 16 scoringer med en sejr og to uafgjorte. Russiske German Onugha scorede hattrick i 3-3-kampen mod AC Horsens, mens både Allan Sousa og midtbanemanden Saeid Ezatolahi har scoret hver to mål. Vinder Vejle Boldklub i Aalborg – som de gjorde ved seneste duel i Nordjylland – kravler de op på siden af AaB, og vejlenserne slutter hjemme mod allerede nedrykkede og noget modløse Lyngby Boldklub. Det kan blive en meget fin sæsonafslutning for træner Constantin Galca og hans sammensatte flok. 

U21-landsholdsspilleren Wahid Faghir fik en halvleg i seneste kamp, og med ham tilbage i vigør er der en god vifte af muligheder i front med russiske German Onugha, franske Hugo Ekitike og altså Wahid Faghir, mens både Allan Sousa og Lucas Engel fra næste geled også jævnligt stempler ind med scoringer. Er det tegningen til et mandskab, der næste sæson kan sikre sig mod nedrykning tidligere og fokusere på at stabilisere sig i midten? Det ser sådan ud, men meget kan jo ske i det kommende transfervindue. 

AaB:

Ingen fravær

Vejle Boldklub:

  • Mads Greve (Forsvar, Fast) – Tvivlsom
  • Jacob Schoop (Midtbane, Fast) – Skadet

AaB forventet startopstilling: Rinne; Granli, Thelander, Ross; Pallesen, Fossum, Christensen, Ahlmann; Andersen; Kusk, van Weert.

Vejle Boldklub forventet startopstilling: Brunst; Yamga, Kovacic, Ojala, Bengtsson; Ezatolahi, Ramadani; Sousa, Mucolli, Onugha; Ekitike.


Odds på AaB – Vejle Boldklub

Oddsene viser, at nordjyderne er favorit i kampen.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are subject to change. Last updated 19. maj 2021 17:58.


Odds-forslag: Endnu en målfest i Aalborg

AaB har bortset fra seneste forsøg spillet forrygende på hjemmebane i nedrykningsspillet. Det er blevet til to gange 3-2 mod Sønderjyske og OB, mens Lyngby Boldklub fik stryg med 4-0. Men 1-1 mod AC Horsens trækker ned, og man må jo undre sig over, om det var manglende motivation. Hvilket er helt vildt, for nordjyderne spiller for muligheden for europæisk bold i den kommende sæson.

Sønderjyske nåede lige at få stryg i pokalfinalen, så lod AaB dem overtage førstepladsen i nedrykningsspillet. Selv med sejr her kan det vise sig, at AaB skal til Haderslev og vinde i sidste runde for at hente topplaceringen. Men de skal i hvert fald vinde dette opgør for at holde liv i deres muligheder. 

Vejle Boldklub kan teoretisk også stadig nå førstepladsen med to sejre og en stribe resultater, der passer i deres kram, men mere realistisk er det, at de bruger de sidste kampe til at bygge på den fine stime, de er inde i med tre kampe uden nederlag og blot et enkelt i nedrykningsspillets foreløbig otte runder. De har været involveret i målrige kampe for nyligt, og med et snit på 5,3 mål pr. kamp i de seneste tre, virker de klar til målfest i Aalborg. 

Hjemmeholdet har også været involveret i kasser på Aalborg Portland Park, hvor det i fire hjemmekampe er blevet til i alt 16 scoringer og dermed et snit på 4 mål pr. kamp. Det virker, som om de for alvor har sluppet bremserne hos Vejle Boldklub, og sammen med et nordjysk mandskab på både mål- og pointjagt giver det chance for en målrig affære. Anbefalingen går efter mindst fire scoringer i Aalborg.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bet365
2,75
Over 3,5 mål
Besøg Bet365 *


AaB – Vejle Boldklub: Statistik, topscorer og H2H

  • AaB er aktuelt på 2. pladsen i nedrykningsspillet med 40 point for 30 kampe. 

  • Tallene for nordjyderne siger 10-10-10 og scoren 38:40.

  • Vejle Boldklub indtager pladsen som nummer 4 i nedrykningsspillet, men med 37 point for 30 kampe er de sikret mod nedrykning og kan stadig nå 1. pladsen. 

  • Vejle Boldklubs statistik er 9-10-11 og 39:46.

  • AaBs topscorer er norske Iver Fossum, som står på 8 scoringer. 

  • Allan Sousa er nu på 10 sæsonmål, og det gør ham til topscorer i Vejle Boldklub.


Expected Goals: AaB – Vejle Boldklub – de seneste tre kampe

AaBResultatxGVejle BoldklubResultatxG
AaB – AC Horsens(1-1)1,55 – 0,66Vejle Boldklub – OB(2-2)0,96 – 2,98
OB – AaB(1-0)1,96 – 1,06Vejle Boldklub – Sønderjyske(4-2)2,07 – 1,66
AaB – Lyngby Boldklub(4-0)2,88 – 0,35AC Horsens – Vejle Boldklub(3-3)1,95 – 2,28
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar