18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

AaB – Vejle Boldklub: Odds og optakt den 6. marts 2022

Besejrer Vejle Boldklub endnu en jysk gigant?

Efter den flotte premieresejr mod FCM fik AaB senest klø af oprykkerne fra Silkeborg. Ikke underligt træner Hiljemark ser undrende ud. (Foto: Bildbyrån)

AaB fik en ørefigen i sidste runde, hvor et effektivt Silkeborg IF bankede nordjyderne i egen hule. Nu prøver AaB igen hjemme på Aalborg Portland Park, hvor Vejle Boldklub kommer på besøg søndag eftermiddag. Gæsterne hentede sæsonens tredje sejr i seneste runde, og måske kommer de fulde af optimisme til dette opgør. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til AaB – Vejle Boldklub. Der er kampstart søndag d. 6. marts 2022 kl. 16:00. Se kampen på Canal9 eller på Discovery+. 

GÅ TIL

100 % bonus op til 500 kr. / Freebet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % freebet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Freebet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Freebet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


AaB – Vejle Boldklub: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Sandi Putros
Stadion: Aalborg Portland Park, Aalborg
Vejret: 7° og let vind

Optakt til AaB – Vejle Boldklub: Skader, karantæner og startopstillinger

Det var svært at forestille sig en bedre åbning på foråret for AaB end sejr på MCH Arena mod FC Midtjylland. Sejren betød, at pladsen i mesterskabsspillet var så godt som sikret, og nu kunne man kigge opefter og sigte efter medaljer. Eller måske mere. Men i seneste runde kom så Silkeborg IF på besøg i Aalborg, og efter en kamp, der retfærdigvis i lange stræk var mere lige, end måltavlen antyder, fik AaB klø med 4:1 af de enormt effektive oprykkere fra Søhøjlandet. 

Pladsen i mesterskabsspillet er dog stadig meget inden for rækkevidde, for der er syv point ned til AGF på syvendepladsen. AaB har vundet tre af de seneste fire indbyrdes opgør mod Vejle Boldklub, men det er trods alt ikke længere siden end oktober 2020, at Vejle Boldklub hentede 3:1-sejr i Aalborg. I øvrigt på to scoringer af Allan Sousa, der til sommer rykker teltpælene op fra Vejle, når han skifter til netop AaB.

Vejle Boldklub tankede masser af gejst og optimisme, da de i seneste runde vandt 3:2 mod AGF. Efter 17 minutter stod der ellers 2:1 til aarhusianerne på tavlen, men Mucolli udlignede kort før pausen, og i kampens overtid var det Drammeh, der sendte sejrsmålet i nettet til tre forløsende point for træner Peter Sørensen og hans hårdt prøvede flok. 

Sejren sendte såmænd Vejle Boldklub forbi Sønderjyske i tabellen, så nu er de ikke sidst længere, og lige nu er der blot fem point op til FC Nordsjælland, som ikke har vundet i umindelige tider. De to resterende kampe i grundspillet efter denne byder for vejlenserne på Viborg FF på udebane og til slut en hjemmekamp mod OB. Dér kan ligge flere point at vente på Vejle Boldklub, der viste kampånd, mod og vilje i sejren mod AGF.

AaB:

  • Pedro Ferreira (Midtbane, Fast) – Skadet
  • Lucas Andersen (Angreb, Fast) – Skadet
  • Rufo (Angreb, Fast/Reserve) – Tvivlsom

Vejle Boldklub:

  • Ingen kendte fravær

AaB forventet startopstilling: Rinne; Granli, Thelander, Hagelskjær; Pallesen, Højholt, Christensen, Børsting; Prip, Fossum; Makaric.

Vejle Boldklub forventet startopstilling: Hägg Johansson; Mølgaard, Albentosa, Kolinger, Albornoz; Hetemi, Ofori, Mucolli; Sousa, Djordjevic, Babayan.


Odds på AaB – Vejle Boldklub

Oddsene peger på, at favoritrollen hviler hos hjemmeholdet.  


Odds-forslag: Definitiv slutspilsplads eller total genåbning af nedrykningskampen?

AaB mangler tre point for sikre sig pladsen i mesterskabsspillet endegyldigt. Og hvad er vel mere oplagt end at sikre de point på hjemmebanen mod et af ligaens to bundhold? Nej vel. Det ser lovende ud for AaB, og der kunne være lagt op til stor fest på Aalborg Portland Park, hvis ikke det var for det ærgerlige udtryk, der sidder tilbage fra nederlaget til Silkeborg IF. 

Den kamp stod 0:0, da der manglede 25 minutter, og så stemplede Silkeborg IF effektivt ind med fire scoringer. Dét sammenbrud lover ikke godt for AaB, der skal vise helt anderledes vilje og saft, hvis ikke de skal opleve endnu en skuffelse på hjemmebanen. 

For Vejle Boldklub blev godt nok også spillet rundtossede af Silkeborg IF i forårets første kamp, men de rejste sig på imponerende vis mod AGF og så mere solide ud end længe. Kan de tage de takter med til Aalborg, er der ingen garanti for tre point til værterne. Derfor vælger anbefalingen også i stedet at gå med scoringer i begge ender, som det har været tilfældet i AaBs seneste fire hjemmekampe, og i fire af Vejle Boldklubs seneste fem kampe ude og hjemme. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Betfair
1,80
Begge hold scorer
Gå til Betfair *


AaB – Vejle Boldklub: Statistik, topscorer og H2H

  • AaB er nummer 5 i Superligaen med 31 point efter 19 kampe. 

  • AaBs statistik er 9-4-6 med scoren 30:24.

  • Gæsterne fra Vejle Boldklub er nummer 11, og vejlenserne har 12 point efter 19 runder. 

  • Tallene for Vejle Boldklub siger 3-3-13, mens deres måldifference lyder på 19:46.

  • Louka Prip er AaBs topscorer med 7 mål. 

  • Hos Vejle Boldklub er 2 mål stadig nok til at være klubbens delte topscorer, og den ære har blandt andre Luka Djordjevic og Arbnor Mucolli.

Info
NavnAaBAaB
Land
Danmark
DAN
CheftrænerMarti Cifuentes
Websitewww.aabsport.dk
Form
Statistik
Turnering
3F Superligaen
Kampe spillet
16
Mål
26
Mål imod
17
Rent bur
6
Gule kort
33
Røde kort
1
Info
NavnVejle BoldklubVB
Land
Danmark
DAN
CheftrænerPeter Sørensen
Websitewww.vejle-boldklub.dk
Form
Statistik
Turnering
3F Superligaen
Kampe spillet
18
Mål
16
Mål imod
44
Rent bur
1
Gule kort
43
Røde kort
1


Expected Goals: AaB – Vejle Boldklub – de seneste tre kampe

AaBResultatxGVejle BoldklubResultatxG
AaB – Silkeborg IF(1-4)1,00 – 1,99Vejle Boldklub – AGF(3-2)2,58 – 1,81 
FC Midtjylland – AaB(0-2)1,91 – 0,74Silkeborg IF – Vejle Boldklub(3-0)2,64 – 0,10
AaB – Sønderjyske(0-0)0,76 – 0,56 OB – Vejle Boldklub(0-0)1,38 – 0,80 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles AaB – Vejle Boldklub?

AaB – Vejle Boldklub spilles søndag den 6. marts 2022 klokken 16:00.

Hvor spilles AaB – Vejle Boldklub?

AaB – Vejle Boldklub spilles på Aalborg Portland Park i Aalborg i Danmark.

Skriv et svar